Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesorovi Philipu Brainardovi pomáhá v domácnosti jeden z jeho četných vynálezů, živý létající robotek ženského pohlaví Weebo. Večer si má Philip brát Saru Reynoldsovou, prezidentku univerzity. Ve své roztržitosti už dvakrát na obřad zapomněl. Zamilovaná Weebo, která funguje také i jako elektronický záznamník, mu to záměrně nepřipomene, a tak Sara čeká u oltáře opět marně. Zájem o ni má Wilson Croft, Philipův kolega, který mu ukradl už několik vynálezů. Teď chce využít Sařina zklamání a chce mu přebrat nevěstu. Philip vynalezne zelenou hmotu, která ožije a má schopnost donekonečna zvyšovat vloženou energii, a dá jí jméno Flubber. Díky tomuto vynálezu se potrhlému vědci podaří vyřešit finanční problémy univerzity, odrovnat soka v lásce a posléze i získat zpět zklamanou snoubenku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Alister

všechny recenze uživatele

Je to skvělý film pro děti, a nikdo jiný než děti by jej také neměl hodnotit a myslet to zcela vážně, neboť s věkem jsme se evidentně stali vůči podobným filmům poněkud topornými, což ale není důvod abychom je zatracovali. Chtít od Flubbera hloubku znamená nenacházet jí v sobě samém. Je mi líto trapných komentářů od lidí, kteří -- jak jsem vyčetl z jejich jiných komentářů na csfd -- jsou schopni velmi senzibilně reflektovat vážná "dospělá" dramata, ale zdá se, že o to více jim unikají záležitosti jiné. Bohužel .) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej, tak se mi to líbilo, tak jasně, rozotmile hopsající guma a lítající kamarádka. Co víc si člověk může přát? Jenže jsem teď náhodou na film narazil v televizi a chvilku jsem se díval. Nelíbí se mi, když je mi u filmu trapně za ty herce...finálový basketbalový zápas je právě ukázkou té trapnosti a nudnosti. 2 za lítající kamarádku a trochu z nostalgie. Chudák Robin.. ()

Reklama

Guran 

všechny recenze uživatele

Úsměv Robina Williamse poznám v jakém koliv filmu a do tohohle se náramně hodil. On a Flubber, opravdu náramně vymyšlený děj a zpracování hezké na úrovni komedie. Tenhle film jsem už sledoval jako malý a pořád ho mám rád, je opravdu pro každého co je milovníkem komedií a já dávám jasnou 10! ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Během devadesátek, když mělo tohle premiéru, a pak jako trailer před filmy z půjčovny na VHS, jsem byl crazy okolo toho 'Flubber' vidět, pak náhodné ukázky v TV a nikdy jsem se k tomu nedostal, než jsem film objevil na svém old laptopu, asi v plánu v nějakém pro-RobinWilliamsovském stavu, kdy jsem se chtěl vrátit k některým jeho filmům, splnit starý rest... a o mnoho let později, tady, to končí a necítím nic, co jsem kdysi cítil. Přitom někdy je opravdu lepší nechat věci být tím, čím pro vás jsou - starým nesplněným čímsi, nostalgickým a nepoznaným závanem - tohle je přesně ten případ. Rodinnou zábavu, jako je 'Flubber', která mimo jiném využívá family friendly comedy talent Robina Williamse na max, natočil mimo jiné ve stejný rok, kdy svůj Oscarový majstrštyk performance z 'Good Will Hunting'. Ideálně, pokud je vám tak 4-10 let, když tohle sledujete, přitom to má dost dobrý casting... jen je to takové blboučce prostinké (i když to má srdce). ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Flubber jako hraná groteska na dospělého diváka nemyslí, neustálé pády, ksichtění či bouchání do hlavy přehledně připravuje, aby se chytly i malé děti. Roztržitý Robin Williams leccos svým komediálním talentem zachrání, avšak trapné trikové poskakování (tak pitomý, až snad i WTF zábavný basketbalový mač :)) mu nedává moc šancí. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Když Wesson (Ted Levine) nahlíží oknem do Philipovi (Robin Williams) laboratoře, dostane ránu do čela bowlingovou koulí namazaným Flabbrem. Koule se odrazí a letí nahoru. Boule na čele od koule je ale na druhé straně a měla by letět k zemi. (LuCaSh)

Reklama

Reklama