Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (239)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To u nás v Mandrake Falls žádný slavný lidi nepotkáte.. Jen jednou tam na pumpě zastavil Steven King, ale všichni se s ním báli mluvit.." ;) Jó, velkej Frank Capra by nejspíš asi dostal infarkt, kdyby viděl, jak Tim Herlihy se Stevem Brillem jeho klasiku zneuctil, jak se mu vyzvracel u pomníku !! Nicméně co taky čekat od typické, často bizarně, leč ukrutně zábavné, sandlarovky s jejím mixem buranského a fekálního humoru.. Tedy kromě létajícího Johna McEnroea..;) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů zde bylo, ale ta příšerná americká kýčovitost... ta scéna s hořícím domem byla naprosto příšerná! Chvíli jsem se až styděla, že na to vůbec ještě koukám.. A ještě mě trochu zklamalo, že Winnona v téhle roli úplně zapadla mezi tuctové herečky... jednak nudnou vizáží a tím rádoby naivním projevem.. Ale jinak je ten film fakt dobrá oddechovka.. koukat se na to dá :) Je to takový fajnový průměr. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Neuspokojivá a sterilní, leč ve staromódním duchu laděná komedie s přímým tahem na diváka, která byla o poznání slabší než Sandlerovy pozdější a výrazně stravitelnější úspěchy 50 First Dates nebo Click. Takže kdo má Sandlerův humor rád, musel zákonitě pociťovat viditelné abstinenční příznaky. No, ještě že tu máme několik s chutí střihnutých vedlejších postav. Jinak je to bezmoc.. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nevím, co napsat, bomba, pokud bych napsala, že něco vytýkám, lhala bych, žádný film se nevyrovná tomu množství smíchu, který v těchto několika hodinách vypadl z mých úst. Já bych neměnila, ani na chvilku nelituji toho, že jsem se podívala zrovna na tento film a lituji toho, že jsem si ho nepustila dříve, protože to opravdu stojí zato, pokud chcete, máte chuť a chvilku času, který chcete prožít tvz. na podlaze, kterou obdaříte svým smíchem, je tento film přesně pro vás. Opravdu jej vřele doporučuji a přeji příjemnou zábavu, alespoň já se válela smíchy po podlaze. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Joh Turturro ma v sandlerovkách zabíja, tie jeho šialené role mu náramne seknú. Inak nič moc, moralizovanie tentoraz nevyšlo, Winona ma nikdy zvlášť nebavila a niektoré vtípky (hlavne s nohou!) by pripadali smiešne asi len lobotomickým jedincom. Ale Buscemi ma pobavil a Gallagher ako záporák bol prekvapivo dobrý. Stačilo vidieť raz. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)
  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)
  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama