Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (239)

castor 

všechny recenze uživatele

Neuspokojivá a sterilní, leč ve staromódním duchu laděná komedie s přímým tahem na diváka, která byla o poznání slabší než Sandlerovy pozdější a výrazně stravitelnější úspěchy 50 First Dates nebo Click. Takže kdo má Sandlerův humor rád, musel zákonitě pociťovat viditelné abstinenční příznaky. No, ještě že tu máme několik s chutí střihnutých vedlejších postav. Jinak je to bezmoc.. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Není nad to si pustit Sandlerovinu. Maloměstský prosťáček zdědí jmění a jede se podívat do New York city! K tomu si užívá zábavu, nový svět a pozná ženu svého srdce. Mr. Deeds je taková pohádka pro dospělé. Nechybí mnoho vtipu, situačního humoru, zlomeného srdce a následného happyendu. Kupodivu je tohle nejméně vulgární Sandler, protože se obešel bez jakéhokoliv amerického humoru. Myslím. Každopádně dvojice Sandler a Ryder se k sobě neuvěřitelně hodí a tu chemii tam rozhodně mají. Já jsem si film užil. Sice mi v hlavě asi nezůstane dlouho, ale jako lehce nadprůměrná romantická komedie to na mě fungovalo. To co dělá, tak dělá dobře. Na druhou stranu, nenabídne moc navíc. (68 %) ()

Reklama

Menja 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, nemožem tento film hodnotiť inak ako hovadina. Adam Sandler mi vyslovene liezol na nervy, hoci vo Wedding Singer mi bol fakt sympatický. Winona Ryder hádam ani nehrala, čo našťastie vyvážil John Turturro vo vtipnej roli fetišistického sluhu a Steve Buscemi, ktorý svojimi škuľavými očami nerozoznal vysokú zver od veveričky :-) Jednu hviezdičku si určite zaslúži scénka záchrany mačiek z horiaceho domu, ale inak slabota. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sandlerovka', která kupodivu zaujme. Jedná se o remake snímku z roku 1936 uvedeného pod originálním názvem 'Mr. Deeds goes to town'. Děj byl samozřejmě upraven v rámci současné doby a striktně byla použita tolik populární romantická šablona. Vadou na kráse by však mohla být naprostá absence humoru. Nějaká úsměvná místa by se snad dala najít, ale jak u koho. Romantická atmosféra se jinak nese celým příběhem. Takže se to vlastně v rámci romantismu bere daleko více vážněji, než bývá obvyklé. Scénář je však napsaný tak, že ten humor tady vlastně ani nechybí. Průzračnost aspektu děje plně přesvědčí divácký zájem. Mladík zbohatne vlivem dědictví a nějaká novinářka se ho snaží mediálně zkompromitovat. Jenomže čím častěji se setkávají, tím víc o sobě dávají vědět vzájemné city. No a je to. Snímek neurazí, jen je potřeba od toho nic významného neočekávat. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo, Sandler s výrazem a chováním prosťáčka je fuckt k nakousnutí, tohle mu sluší vždycky. Scény zuřivého mlácení do černé nohy a záchranná hasičská akce koček všech barev a podob nemají ve svém žánru obdoby (Mohl bys mi to vyndat z nohy, jsem tady trochu přibitej)☺. Sice mi tam ta kleptomanka trošku dost vadila, ale budiž, Sandler je naštěstí spolehlivý tahač sám za sebe, takže o zábavu nebylo nouze. John McEnroe příjemným zpestřením. Prostě a jasně Sandlerovka jak vyšitá bílou nití na černém plátně. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Ve 20. minutě zazní písnička „Island In The Sun“ od Weezer. (SONY_)
  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)
  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama