Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (200)

sharky 

všechny recenze uživatele

Asi nejvěrnější adaptace knihy, jakou jsem kdy viděl. Když k tomu člověk přistupuje s tím, že Reacher je král béčkové zábavy, takže to je prostě trochu pitomoučký, tak tomu nemám moc co vytknout. Snad jen závěr ve skladu vypadal až příliš televizně (+moc ruční kamery) a hlavní představitel je až příliš toporný, že mu člověk nevěří ty logické dedukce. Chybí mu trochu oldschoolového eastwoodovského charizmatu a šarmu, vypadá spíš jako nějaký MMA model, ale oproti Cruisovi je to posun o tisíc mil k lepšímu. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Filmy jsou dneska napůl zlidovělé až zapomenuté. Seriál opět sází na nějakou kvalitu, ale i na hate, že spousta lidí bude mít kecy v základu. Jsem se se k tomu dostal protože to bylo dobře hodnoceno, ale předpokládal jsem, že po druhém dílu umřu nudou. A heureka. Ono ne. Seriál není žádný epický výstup z televizní nudy, ale minimálně je udělaný decentně, akčně, zajímavě a nenudí. Dalo by se mluvit o tom, že i na takovou lehce béčkovou atmosféru jsme se dočkali něčeho důstojného. Oproti Ryanovi také od Amazonu se dalo čekat hodně. Zde je koncept stejný, ale třeba stokrát zajímavější a lépe provedený. O to více je to zajímavé, protože zde disponujeme méně známými jmény. Což už je někdy i něco, co mě štve, protože u takovéhoto díla, by člověk i očekával, že tam dá jeden známější ksicht a nebude se spoléhat jen na lokální herce. Jako dobře pro ně, ale už je to strašně otravné si neustále zvykat na nové ksichty. Ke druhé sérii budu skeptický, ale první mě nečekaně oslovila. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tudy kulka vyšla ven. Střeli jste je do zad." Jack Reacher je sympaťák, svalouš a inteligent. Přesně jako já ... bych chtěl být. Trošku mi do něj chybí, ale zase mám smysl pro fair play. To se však ve světě Jacka Reachera nenosí. Kdo chce přežít, ten musí střílet první. A o to tady jde. O zlámaný končetiny, vraždy, mučení a o sežraný koule. Zkrátka nic pro estéty. Mě však nikdy nikdo neobvinil z toho, že mám smysl pro krásu a umění, takže mohu v poklidu konstatovat, že Reacherův svět mě baví. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový "kolohnát" Jack Reacher a la nový Schwarzenegger, kráčajúca skala, či Terminátor, dobre no oproti kino filmu s Tomom Cruisom teda riadny obrat, čo sa týka hlavnej postavy. Ináč riadna kadencia násilností, likvidácii postáv, brutality, dobre to šľape, fajn postavy,...  Nech sa nehnevajú ale ten mega prestrelkový akčný záver tejto série vystrihnutý ako z riadne prestreleného akčného béčka.  Mohli to troška lepšie ustáť. /75%/ ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

První kniha Lee Childa "Jatka" v seriálovém podání? Pecka. Dobře obsazeno ( takhle bych si Reachera z knihy představil). Přestože nemusím mít všechno přesně podle knihy, tak tvůrci se jí, až na několik odchylek, drželi dost věrně. Včetně maloměšťácké atmosféry a kupících se mrtvol. Tohle se mi moc líbilo. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

  • Batoh, který je na začátku epizody položený v kuchyni na baru, mění svou polohu. (Duoscop)
  • Alan Ritchson v jednom rozhovoru uvedl, že pro roli Jacka Reachera přibral okolo 30 lbs (13 kg). Jeho celková váha tak vzrostla na 235 lbs (106,59 kg). (Rominator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno