Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (200)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tudy kulka vyšla ven. Střeli jste je do zad." Jack Reacher je sympaťák, svalouš a inteligent. Přesně jako já ... bych chtěl být. Trošku mi do něj chybí, ale zase mám smysl pro fair play. To se však ve světě Jacka Reachera nenosí. Kdo chce přežít, ten musí střílet první. A o to tady jde. O zlámaný končetiny, vraždy, mučení a o sežraný koule. Zkrátka nic pro estéty. Mě však nikdy nikdo neobvinil z toho, že mám smysl pro krásu a umění, takže mohu v poklidu konstatovat, že Reacherův svět mě baví. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já jsem byla osobně spokojená a mohu s klidem baronky napsat, že jsem se báječně bavila. Dokonce jsem se musela zkraje mrknout, jestli to není komedie a ono že prý ne. No nic, tak jsem se jen občas musela usmívat pod vousy. Hlavní trojka byla vybraná akorátně, fungovalo to mezi nimi tak, jak bych si představovala, tudíž co víc si přát. Prostě jeden z mála béčkových seriálů, který se fakt povedl. Alan musí ještě trochu zapracovat na obličejové mimice, tady přece jen působil trochu prkenně, ale on si to vynahradil svými bojovnými akcemi. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Reklama na televizní devadesátky v plné parádě. Kráčející skála meet Starsky a Hutch. Možná to odpovídá předloze více než dva filmové díly s Cruisem, každopádně filmy mě nadchly víc. Vyzdvihl bych suché vtípky na Reachera a trochu té deduktivní chytrosti. Avšak v Alanovi Ritchsonovi pořád trochu vidím Thada Castla. 2.: Udržuje si to standard, příběh nenadchne, nezklame, na seriálový počin to stále ujde. Jen se prohodilo spoustu postav a na třetí sezónu asi opět prohodí. (hodnocení za 1.-2. sérii) ()

Lanark 

všechny recenze uživatele

Jako bavil jsem se, ne že ne. Ale těch klišé tam bylo až moc. A zatímco na začátku jsou béčkařiny přiznaný a tím pádem zábavný, tak ke konci se to zvrhává ve snaze brát se vážně. Asi jako poslední bondovky, kterým to taky nejde a nesluší. Jako akční oddychovka dobrý, jako detektivka zas tak ne, jako drama vůbec. Závěrečný souboj dost marný. A vysvětlíte mi prosím někdo, proč tam sype na zem ten kočkolit? ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 %, 2. série - 70 %. Tam, kde první série byla relativně nápaditá a zároveň se nebrala tak úplně vážně, druhá obě tahle pozitiva ztrácí a do hlubin béčkovosti se ponořuje mnohem rychleji, než by se mi líbilo. Jestli neprůstřelnost hlavních hrdinů, stupidita záporáků a dramatické oběti vedlejších postav budou v dalších sériích narůstat tímhle tempem, tak potěš pánbůh. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

  • Alan Ritchson v jednom rozhovoru uvedl, že pro roli Jacka Reachera přibral okolo 30 lbs (13 kg). Jeho celková váha tak vzrostla na 235 lbs (106,59 kg). (Rominator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama