Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na radnici je doručen vyděračský dopis – někdo chce odpálit nedalekou přehradu, pokud radnice nezastaví výstavbu ubytovny pro uprchlíky. Podaří se policistům najít pachatele dřív, než to udělá? (TV Nova)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový trochu moderní politicky korektní námět, nelogičnosti v závěru při hledání auta pomocí GPS (a jak se policajtka najednou dostala na druhý břeh?), ale za pošťačky a Saxonku dám hvězdu nahoru. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat spíše do průměru. Začátek je trochu hororový, pak dlouhé pátrání bez větší šťávy, pak objevený pachatel, o kterém jsme vůbec nic nevěděli. No ale budiž, ušlo to. V případu Jůlinka se pomalu posouváme dál, Batěkovi sice první svědek extra nepomohl, ale bude mít dalšího. ()

Reklama

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl, který je na pozadí vlastního příběhu zrcadlovou ukázkou toho, jak je to s těmi zlými rasisty, xenofoby a bůhví čím, na čem roste, sílí a hlavně se živí aktivistická scéna těch jediným "správných" a "hodných" dobroserů. Obyčejný bezcitný vrah využije situace, protože mu jde jen a jen o peníze...tady byl konec až příliš realistický. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes závažnost případu pohoda, klid a občas vtip. Navíc jak je zde konstatováno, pošťačky přinesly fajn oživení. Závěr jinak dobrý dojem trochu pokazil, ale jinak jsem se dobře bavil. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Přehrada, jejímž prolomením explozí hrozil vyděrač, se ve skutečnosti nazývá Sedlice. (rakovnik)

Reklama

Reklama