Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté najdou ve skříni zamčenou mrtvou paní, z domu se ztratila řada cenností. Soused vyšetřovatele navede na jejího syna, který už měl v minulosti problémy se zákonem a matce vyhrožoval. Stál za matčinou smrtí on, nebo se to celé stalo jinak? (TV Nova)

Recenze (9)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I tohle bylo dobré. Kauza Jůlinka se chýlí ke konci, do toho je Zmrzlá těhotná a řeší už z předchozích dílů potrat. Co se týká těch zatlučených ve skříni je to (zase asi na základě skutečného případu) tak trochu variace na ony časté příhody s hledáním zakopaných unesených v bedně...tady nejde o výkupné, ale o to, jak se zbavit nepohodlného svědka (oběti) a přímo ho nezabít. Otázka je, že kdybych si měl vybrat mezi dlouhým umíráním ve skříni, ze které se nemůžu dostat a ránou dohlavy, asi bych volil to druhé. I když v tom prvním případě mám do posledního momentu - naději. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ Jůlinka mě nikdy nebral, ovšem uznávám, že hraje celkem zásadní roli a vyvinul se zajímavě. Jinak i tento díl byl zajímavý, hlavně díky Hofmannovi a jeho osobním vazbám. Pachatel byl pro mě nečekaný, i když jeho zločin ke konci trochu zapadl. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát spíše o osobních vztazích a postavy Zmrzlé a Hofmanna si to konečně vyříkají. Jinak čekám, že tvůrci budou dojit kapesníčky Suchánkovou postavou a jejím koncem. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná přituhovat. Jednak tu máme případ, kde oběť umřela po několika dnech vyčerpáním zavřená ve skříni (nechutné) a hrozí, že by se to mohlo opakovat a je třeba urychleně najít pachatele. Pak tu máme Hofmanna, který se ožere a zatkne v tomto stavu podezřelého, čili kontrola z vyšších míst je na cestě. A pak se posouváme v případu Jůlinka, kdy má Batěk nového a zřejmě stěžejního svědka - jenže je to jen svěděk? Vztah Hofmann - Zmrzlá konečně roztál, spousta věcí se vyjasnila a můžeme s otevřeným hledím do finále. Fakt se těším. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama