Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá minisérie, která mě poměrně dost bavila a kterou jsem zhtla na jeden zátah. Děj je ve všech dílech napínavý, takže to jen tak nevypnete a prostě se musíte kouknout na další díl. Tvůrci mě teda pěkně dostali, protože já celou dobu netušila kdo je vrah a dost mě to překvapilo. A ano, je to nějaká forma parodie, či čeho, ale mě to tam vůbec nevadilo :-) ()

Snekac 

všechny recenze uživatele

Naprosto boží parodie na mysteriózní knihy, filmy a seriály. Není to prvoplánové, takže část lidí asi ani nepozná, že to je parodie. Stačí ale pozorně koukat a budete se výborně bavit. Navíc to je fakt napínavé :)) EDIT: Čtu recenze a nechápu, jak u seriálu s tímto názvem někdo čeká seriózní věc??? Ale vlastně to je poklona pro tvůrce, jak dobře to celé udělali. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix rozjel výrobu seriálů a filmů tak vehementním tempem, že už vznikají naprosté bláboly, jen aby bylo čím šířit zvrácenou rasovou politiku. A tak tu máme opět v seriálové tvorbě propagandistické křížení bělošky s černochem s úmyslem vytvořit světovou dokonalou rasu. Po nacistické verzi Arijců nám tímto nyní Amerika vnucuje mulatky. A daří se jim, neb už čím dál víc diváků něco takového považuje za zcela normální. Takže Lebensborn 2 má spěch. Příběh si tvůrci převzali ze snímku ´Žena v okně´ (2021), patřičně přepracovali a šli na věc. Když pomineme propagandu Lebensborn 2, seriál svou rozvahou a přesvědčením silně připomene hlavně slavný film Alfreda Hitchcocka ´Okno do dvora´ (1954). Jen jiné prostředí, jiné postavy samozřejmě správně genderově a rasově vyvážené, a jiný motiv. Co však z toho nakonec vyleze, už vypadá, že na tomto seriálu pracovali chovanci nějakého ústavu, neb člověk se zdravým rozumem tohle nemohl myslet vážně. Propracované vraždy, propracovaně podstrčené důkazy a vůbec všechno propracovaně promyšlené měla na svědomí devítiletá holka, která si dokonce ve finálové rvačce hravě poradí s dospělou ženskou. Čeho je moc, toho je prostě příliš. Netflix již má evidentně diváky za naprosté hlupáky, kteří jim chválí naprosto každou slátaninu. ()

Kleinbauer odpad!

všechny recenze uživatele

Nádherná ukázka uslintané zbytečnosti pro diváky s opravdu hlubokou retardací. Všem, co běžně mozek používají k jeho původnímu určení a znaveni děsivou nabídkou Netflix CZ zcela náhodně vybrali tenhle seriálek ovšem doporučuji vydržet do posledního, 8.dilu. Něco takového našinec uvyklý na Ženy za pultem ještě neviděl. Jděte do toho, rozhodně. ()

Dominik 261 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre urobená mysteriózna dráma. Krátka napínavá jednohubka, ktorú som dal na jeden záťah. (Môže obsahovať nepriame spoilery!) Príbeh je riadne zamotaný, každú chvíľu to vyzerá, že už bude dobre, len aby mohlo byť ešte horšie. Super atmosféra, fajn soundtrack a pekne spracované. Herecké obsadenie bolo tiež dobré. Prvé tri epizódy sa príbeh rozbieha, aby v ostatných išiel naplno. Žiadne hluché miesta, stále sa niečo deje a ten nečakaný záver, super! Veľmi milé prekvapenie na úvod roku 2022. Dá sa očakávať druhá séria. 5*. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno