Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

upřímně netuším co si o téhle sérii (s nejobskurnějším název za poslední roky) mám myslet.Na jednu stranu totiž působí smrtelně vážně,aby následně přišla s něčím tak bizarním až z toho přechází zrak (mimo jiné třeba smrt dcery hlavní hrdinky).Ve finále se tak přikláním spíš k tomu,že jde o nepřiznanou parodii všech těch žen a dívek v oknech,vlacích atd a pokud to budu brát takhle,pak to celé vlastně nebylo zas tak špatné.Ona i finální pointa tomu dost nahrává a to i navzdory faktu,že je odhadnutelná už zhruba od poloviny (jen se jeví tak nepravděpodobně,že kdokoliv kdo tuhle sérii bude brát vážně tu myšlenku rychle zapudí)...60% ()

Lilith03 odpad!

všechny recenze uživatele

Kristen Bell je jednou z mých oblíbených hereček, mám ji velmi ráda a proto jsem velmi zklamaná z toho, že se nechala téhle ptákovině zaprodat... Seriál se tváří jako kvalitní thriler na jehož začátku z něj máte jako divák i dobrý pocit. Bohužel to jde časem do kopru, vy stále čekáte, že to bude lepší a pak přijde poslední díl (který zde zmiňovali více lidí). Poslední díl to celé zabil, zápletka nedává smysl... Dále spojler! Já sama znám spoustu příběhů o dětských sériových vrazích, ale jako sorry, aby malá holčička, která nemá sebemenší důvod zabíjet a vyrůstá v harmonickém prostředí byla sériová vražedkyně s myšlením génia a silou dospělého chlapa. Bože to ne. Maminku zabila protože nechtěla sourozence, tatínka protože byl břichomluvec, přítelkyni otce protože si s ní nedala čokoládu a k odůvodnění vraždy zahradníka a učitelky si už scénáristi nedělali těžkou hlavu, tam nebyl důvod už vůbec žádný. Kekel na entou zabila poslední scéna filmu v letadle, která neměla též logiku. Tahle parodie na průměrný film byla nelogicky zpracovaná jako seriál, ale to už je poslední problém, který zde máme. ()

Reklama

MarySan 

všechny recenze uživatele

Tak já vlastně vůbec nevím, co si o téhle sérii myslet. Nemůžu si pomoci, ale nelze se ubránit srovnání s Dívkou ve vlaku. Máme tu také ženu, která má problémy s alkoholem, navíc i s léky, tudíž se pak sama ztrácí v tom co udělala, či neudělala. Ačkoliv mi v hlavě pořád visela myšlenka na Dívku ve vlaku, celý seriál jsem s napětím shlédla a upřímně se smála konci, protože to byl neskutečně absurdní a zároveň geniální závěr. Vše jsem s hlavní hrdinkou prožívala a myslím, že převedla skvělý herecký výkon, ale ta překombinovanost byla neuvěřitelná, což byl možná i cíl. Vypadá to, že by mohla být i druhá série, ale ta už mě popravdě řečeno vůbec neláká, ale jak se znám, zvědavost mi nedovolí sérii ignorovat. Myslím, že tři hvězdičky jsou zcela adekvátní. Ale ten název, proč?!? ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle typ filmů není pro mě a to, jak jsem se právě přesvědčila, i v případě, že se jedná o takovou jemnou parodii. Nespolehlivý vypravěč mě zkrátka nudí a vše se táhne jak žvejka. Těžko uvěřit, že jeden díl má jen kolem 25 minut. Oceňuji, že tvůrci nevytáhli humor ve stylu Scary movie, ale šli na to mnohem jemněji (i když důraz na vtip kolikrát fakt chyběl), v poslední třetině je ten humor patrný o dost víc. Závěr mě zklamal. Nejenže se nesnažil být ani trochu originální, ale byl natočený tak dementně, že to nebylo ani napínavý, ani směšný, prostě jen divný. Úplný konec jsem, přiznávám se, vůbec nepochopila. ()

Skrivan 

všechny recenze uživatele

Žena za pultem naproti dámě na kolejích do stanice Touha má sice extrémně dlouhý, krkolomný a obtížně zapamatovatelný název, ale nakonec jsem se s ním přece jen popasoval, takže počítám, že zasloužím uznání. Ale ono je tady toho komplikovaného vlastně víc. Tak například žánr. Než jsem to začal sledovat, nevěděl jsem o tom nic a šel do toho prakticky bez očekávání (což asi bylo i dobře). Ze začátku jsem na to tedy koukal jako na krimi thriller - a fungovalo to. Až na občasné situace, které vyvolávaly nejpodivnější otázky (jako "Proč si při svojí šikovnosti nepořídí kovovou zapékací mísu?", "A kolik těch naprosto  identických zapékacích mís jako má?", "Jak dlouho jí ještě bude opravovat tu schránku?!" nebo "Proč musejí být všechny smrti v tomhle seriálu totálně bizarní?"). Někdy kolem půlky jsem se tady dočetl, že to má být i komedie / parodie, a staly se dvě věci: Jednak ty náznaky absurdity konečně začaly dávat smysl, ale hlavně mám dojem, že i v seriálu samotném se najednou cosi zlomilo a absurdita byla postupně hnána až na maximum. Přičemž herci po celou dobu ale hráli naprosto vážně a seriózně, což bylo jednak matoucí, jednak vlastně naprosto geniální. Závěr mě nicméně zklamal, hlavní záporák pro mě spadl z čistého nebe a po celou dobu nic nenasvědčovalo, že by vrah byla právě tahle osoba. Většina poslední epizody už mi přišla jen jako zbytečná nastavovaná kaše. Vcelku vzato to ale byla docela fajn bláznivá podívaná. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama