Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

misterz 

všechny recenze uživatele

Taký štandardný thriller s vopred nalinajkovanou dejovou schémou - ženská, ktorej nikto neverí, s osobnými problémami, milý chlap nablízku so vzťahom ako na hojdačke, roztomilé dievčatko na okolí.... Snažilo sa to prísť so šokujúcim rozuzlením, no na mňa to akosi nezaúčinkovalo. Slabší priemer. 55/100 ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedem z ôsmich dielov som si myslela, že môj najväčší problém s týmto seriálom je, že pocitovo mi tie polhodinové epizódy prišli ako hodina. Po poslednej epizóde sa musím opraviť: zďaleka najotrasnejšia vec na tomto seriále a tak obecne najotrasnejšia vec, čo som za posledné roky videla, je rozuzlenie tohto seriálu. Až sa mi chce zabudnúť na tých sedem priemerných dielov a dať seriálu odpad, až tak veľký odpad bol ten posledný diel. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

To snad nemysleli vážně...... Beru to jako parodii na všechny možné filmy tohoto typu, aspoň doufám že to tak mysleli. Mezi nočníma mám na půl vyplý mozek tak jsem se dodíval na celou sérii.... Myslel jsem že to bude něco ve stylu série Smrt nás spojí, která je super a je taky na Netflixu, bohužel..... Stupidita na entou ()

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá minisérie, která mě poměrně dost bavila a kterou jsem zhtla na jeden zátah. Děj je ve všech dílech napínavý, takže to jen tak nevypnete a prostě se musíte kouknout na další díl. Tvůrci mě teda pěkně dostali, protože já celou dobu netušila kdo je vrah a dost mě to překvapilo. A ano, je to nějaká forma parodie, či čeho, ale mě to tam vůbec nevadilo :-) ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý. Je to parodie. Pokud vám to došlo až v extrémně přepáleném finále, tak je problém na vaší straně a ne na straně tvůrců. Slušelo by se zastydět a zvednout hodnocení.  Taková Pytlákova schovanka inspirovaná subžánrem knih a filmů o ženách které viděly/neviděly vraždu. Celou dobu to ani nemrkne, všechno se tváří smrtelně vážně a vtip je hlavně v tom jak jsou klišovité záběry, dialogy a monology přetaženy do absurdna. Příšerně, ale vlastně výborně jsou napsané vedlejší postavy, které oscilují od naprosto negativního k naprosto pozitivnímu vztahu k hlavní hrdince, klidně snad i několikrát během jednoho dílu. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama