Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

Dominik 261 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre urobená mysteriózna dráma. Krátka napínavá jednohubka, ktorú som dal na jeden záťah. (Môže obsahovať nepriame spoilery!) Príbeh je riadne zamotaný, každú chvíľu to vyzerá, že už bude dobre, len aby mohlo byť ešte horšie. Super atmosféra, fajn soundtrack a pekne spracované. Herecké obsadenie bolo tiež dobré. Prvé tri epizódy sa príbeh rozbieha, aby v ostatných išiel naplno. Žiadne hluché miesta, stále sa niečo deje a ten nečakaný záver, super! Veľmi milé prekvapenie na úvod roku 2022. Dá sa očakávať druhá séria. 5*. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná krávovina, a to jsem ještě slušná. Mocně jsem přetáčela, abych se dokopala do finále. Ale vážně bych se bez něj obešla. Hlavní dvojice - herci z Dobrého místa, občas hráli úplně stejně, ale ani to mě neťuklo (což mělo, protože bych teď nebyla tak naštvaná), že je to celé jenom parodie. Smutné, když si toho člověk všimne až v posledním díle. Možná bych treti hvězdu dala za mocnou propagaci červeného vína, to bych ho ovšem musela mít ráda. ()

Reklama

Kikyo 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem se v tomhle dílku taky trochu ztratila. Dost mě to bavilo a budované napětí na mě platilo, ovšem ty pasáže bizardních zápletek byly hodně zvláštní a vlastně jsem si říkala, jestli to tedy je nebo není myšleno celé vážně. Edit: dala jsem po 7mi epizodách 4 hvězdy, ale hned začátek té poslední epizody mě utvrdil v tom, že tohle dílo je spíše parodie. Bylo to už moc přitažené za vlasy, škoda. Mělo to potenciál, kdyby se tvůrci zaměřili více na tu vážně laděnou notu, tak by se mi to asi líbilo víc. Takhle si to hraje na něco mezi a opravdu to na mě působí tak, že si ze mě tvůrci jen celou dobu utahovali a to není hezký. Jak tady někdo píše, že divákům prostě mělo dojít hned od začátku, že se jedná o parodii, tak v mém případě mi to bohužel opravdu nedošlo, protože z tohohle žánru jsem viděla asi příliš málo filmů/seriálů, abych si toho všimla. Zarážely mě jen ty opravdu největší bizarnosti a pak právě konec, tam už to bylo zcela jasné, ale pořád si připadám jaksi obelhaná a zrazená. Já jsem od této série z traileru a i z prvotních dílů opravdu očekávala seriózní záležitost. ()

Kamas 

všechny recenze uživatele

To bylo tak divný.. 🙂 Ale vydržela jsem se se zaujetím dívat a přemýšlela, zda to natáčeli jako vážně míněný horor a v polovině zjistili, že je To úplně blbý, tak to otočili do absurdně bizarní podoby, nebo to byla od začátku parodie, kde je v posledním díle inspiroval sám Tarantino.. Mimochodem Anna si sympaticky nalévala víno. ()

Skrivan 

všechny recenze uživatele

Žena za pultem naproti dámě na kolejích do stanice Touha má sice extrémně dlouhý, krkolomný a obtížně zapamatovatelný název, ale nakonec jsem se s ním přece jen popasoval, takže počítám, že zasloužím uznání. Ale ono je tady toho komplikovaného vlastně víc. Tak například žánr. Než jsem to začal sledovat, nevěděl jsem o tom nic a šel do toho prakticky bez očekávání (což asi bylo i dobře). Ze začátku jsem na to tedy koukal jako na krimi thriller - a fungovalo to. Až na občasné situace, které vyvolávaly nejpodivnější otázky (jako "Proč si při svojí šikovnosti nepořídí kovovou zapékací mísu?", "A kolik těch naprosto  identických zapékacích mís jako má?", "Jak dlouho jí ještě bude opravovat tu schránku?!" nebo "Proč musejí být všechny smrti v tomhle seriálu totálně bizarní?"). Někdy kolem půlky jsem se tady dočetl, že to má být i komedie / parodie, a staly se dvě věci: Jednak ty náznaky absurdity konečně začaly dávat smysl, ale hlavně mám dojem, že i v seriálu samotném se najednou cosi zlomilo a absurdita byla postupně hnána až na maximum. Přičemž herci po celou dobu ale hráli naprosto vážně a seriózně, což bylo jednak matoucí, jednak vlastně naprosto geniální. Závěr mě nicméně zklamal, hlavní záporák pro mě spadl z čistého nebe a po celou dobu nic nenasvědčovalo, že by vrah byla právě tahle osoba. Většina poslední epizody už mi přišla jen jako zbytečná nastavovaná kaše. Vcelku vzato to ale byla docela fajn bláznivá podívaná. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama