Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (9)

Žena v domě přes ulici od dívky v okně (2022) 

Tenhle typ filmů není pro mě a to, jak jsem se právě přesvědčila, i v případě, že se jedná o takovou jemnou parodii. Nespolehlivý vypravěč mě zkrátka nudí a vše se táhne jak žvejka. Těžko uvěřit, že jeden díl má jen kolem 25 minut. Oceňuji, že tvůrci nevytáhli humor ve stylu Scary movie, ale šli na to mnohem jemněji (i když důraz na vtip kolikrát fakt chyběl), v poslední třetině je ten humor patrný o dost víc. Závěr mě zklamal. Nejenže se nesnažil být ani trochu originální, ale byl natočený tak dementně, že to nebylo ani napínavý, ani směšný, prostě jen divný. Úplný konec jsem, přiznávám se, vůbec nepochopila. ()

Epizoda 1 (2022) (E01) 

Fajn rozjezd, i když v druhé polovině to trochu ztratilo dech.  Humor "jemný", žádný šílený debiloviny, kterých jsem se trochu bála... palec nahoru. ()

Epizoda 2 (2022) (E02) 

Nic si nenalhávejme, chce to akci a konec nechť nám je jejím příslibem. Páč jináč se to blíží ke kyblíku plnýmu nudy. A to nikdo nechce. ()

Epizoda 3 (2022) (E03) 

Nudaaaa. Nudila jsem se u Dívky ve vlaku, Žena v okně pro mě byla utrpení, takže mě netěší tohle repete. Vtipy tam jsou, ale podle mě nefungují jak by měly, aby to dostatečně ozvláštnily, čekala jsem větší gradaci. Jo, pořád oceňuji, že tam nejsou debilní fóry, ale tohle je zas moc málo na to, aby to fakt pobavilo. Chtělo by to vychytat něco mezi. ()

Epizoda 4 (2022) (E04) 

Za mě je to jako na houpačce,  nudnější části (je jich víc a jsou převážně thrillerový... nebo teda dramatický) střídají povedenější. Ale na to, že má ten díl cca 25 minut, je pocitově mnohem delší. Neodsýpá to. 2,5* ()

Epizoda 5 (2022) (E05) 

Erotické pnutí 3,5* ()

Epizoda 6 (2022) (E06) 

Toho klidu tam bylo o trochu víc, než by bylo záhodno. Díl skončil a já pracně doluju z hlavy, co se tam teda stalo. No... velký prd. A na té půdě najdeme Bjúela? Jak se jeho jméno píše fakt netuším. :D Doteď jsem tipovala terapeuta. ()

Epizoda 7 (2022) (E07) 

Ten telefonát byl tak krásně bizarní. Úplně poprvé jsem se zasmála nahlas. ()

Epizoda 8 (2022) (E08) 

Přiznávám se bez mučení, že jsem konec nepochopila. Asi nepozornost. Vrah... pro někoho SPOILER!! Jelikož se tvůrci odpichovali  tak trochu od Ženy v okně, tak nebyl žádným překvapením. A to je zklamání a nuda. ()

Reklama

Reklama