Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Tvůrci ikonického internetového seriálu sKORO NA mizině přichází s novým seriálem Liga mužské moudrosti, který je opět financován pouze z finančních příspěvků svých fanoušků. Tento útok na hyperkorektnost přinese nejen nové téma, ale i nové herce, jakými jsou například Michal Isteník, Eva Leinweberová či Tomáš Havlínek. Kreativní tým a Jiří Langmajer však i nadále zůstávají. Hlavní myšlenka seriálu je, že se tvůrci musí postavit proti hyperkorektnosti současné doby, proti špatně podanému či zneužívanému fenoménu #metoo a tak dále. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

easaque 

všechny recenze uživatele

1* Docela jsem se těšil s čím novým přijdou autoři SKORO NA mizině a po prvním díle je to u mě velké zklamání, které se ani vzdáleně nepřibližuje humoru předchozího pořadu. Sice chápu, že si chtěli udělat srandu ze současné přehnané korektnosti, ale u mě to nezabralo a vtípky vyznívají do prázdna. Navíc chybí hlavní členové divadla Mír tak je to dost nuda. Zkusím ještě druhý díl a uvidí se …. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] … A zase nutné BLÁBOLENÍ u kratších komentářů nakonec, kvůli zdejšímu omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ... BLA BLA BLA BLA BLA BLA ()

gruzdej odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu co jsem to vlastně viděl. Zdeněk Troška se spojil s Kolečkem a Skórkou a konečně udělali Kameňák z Ostravy? Pitomé zápletky, otřepané vtipy, pointy bez jiskry a navíc tomu chybí rytmus. Nechápu, jak za tím může stát stejný tým jako dělal Skoro na mizině, nebo scénárista geniálního Mostu. Nemá to nic ani z jednoho. Je to jak Novácké pokusy o sitkom z 90.let. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zatím pomalejší rozjezd, druhé Skoro na mizině to není. Přesto je hezké vidět pár známých tváří v podobném projektu. V něčem se to podobá Mostu, ale není to taková sranda. Sledujeme partu ostravských chlapů, kteří tráví čas převážně filozofováním v hospodě. Proti jejich kecům a přístupu se postaví jejich ženy, které už se sebou nechtějí nechat zametat. Jak to bude dál se uvidí. "Ty Xeno na baterky." ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch počinů, u kterého si prostý občan chrochtá, protože mu tvůrci rozumí; sleduje něco, co důvěrně zná...lidová zábava. Kdežto intelektuálové v něm vidí přesah s chytrými odkazy, umně skrytými za zemitou mluvou, přesto však dokonale reflektující dnešní dobu...satirická šleha. A přitom si ti první možná neuvědomují, že spíš než veselé karikatury jich samých, jsou to nepříliš lichotivé fotomontáže. A těm druhým nedocvaklo, že přestože v hovně občas zahlédnou zrní... celozrné pečivo, to z něho nedělá. Ale pokud napíšu, že jde o slaboduchý humor založený na fekálních dialozích, které pronáší stereotypně pojaté postavy a ústřední motiv, tzn. ohrazení se proti cancel culture, je podáno bez nápadu, tak u jedněch budu nafučený cip, co nerozumí srandě a u druhých lopata, která nerozkódovala geniální Kolečkové myšlenky. Pro mě je to jeden z nejpřeceňovanějších současných scénáristů, takže přijímač mám nastavený ledabyle; mám totiž raději jiný druh humoru (Okresní přebor mě bavil moc, ale považuji ho za dílo Prušinovského). Že je něco nekorektní, mi nestačí. Ono to ohrazení se proti čemukoliv, jde i chytřeji a pořád to může působit jako těžký punk. Výše popsané není kritika práce herců i ostatních techniků, snaha je to sympatická, ale spíš zdůvodnění, proč se k davů nadšených konzumentů ostravské vlny nekorektna neřadím. Jeden Kozub, z Ostravy centrum zábavy ČR nedělá. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu hodně slabý. Seriál založený pouze na nekorektnosti a ničem jiným. Vtipy tak na půl vtipný, nebo strašně tlačené, aby z toho vyplynulo, že je někdo kretén. O nic víc nejde a to se nechci tady bít ani za jeden charakter, protože jsem si nevšiml jediné, alespoň trochu normální postavy. Burani co křičí "Baník pičo", ženský co z nějakého důvodu hrajou loterii, jeden LGBTQ spasitel, ale nikdo, kdo by mi byl sympatický. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • O tom, jak se bude seriál vyvíjet, měli diváci možnost hlasovat prostřednictvím YouTube. (Diego75)
  • Podobně jako v seriálu sKORO NA mizině (od r. 2020) můžeme na konci každé epizody vidět vstup režiséra, scenáristů nebo herců. (OJan)
  • Seriál je financovaný výhradne len z finančných prostriedkov fanúšikov. (OJan)

Reklama

Reklama