Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

kajas 

všechny recenze uživatele

Pány z ostravského Divadla Mír jsem vůbec neznala, ale po téhle korona pecce si budu muset doplnit vzdělání v jejich další tvorbě. Zejména Štěpán Kozub bavil snad v každé scéně. Napomohla ale určitě také přítomnost známých tváří, které se nebály udělat si legraci samy ze sebe. Langoše tak zbožňuju zase o něco víc. "Víte, jakej má nick na Call of Duty? Kouba. Já jsem se kvůli vám nechal ostříhat, pane Kouba." ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Co říci? Tyto internetové projekty jsou občas hodně nenápadné, náhodné, ale o to více originální a zajímavé. Zde se nějak kombinuje zajímavý nápad s dobou a nějakým určitým humorem. Je hlavně až s podivem jakým způsobem to tahá kupříkladu Kozub, o kterém by člověk ani něco takového neřekl. Občas se dostanete na bod stagnace, ale dohromady vám to dá na necelý celovečerní film a vy nějak zjistíte, že jste vlastně spokojeni. Nebyli jste okradeni, humor není nijak vyloženě hrozný a doba si vyžádala takovýto nápad. Sice ne úplně můj šálek kávy, ale i tak jde o velmi zajímavé dílo, které sice bude po nějaké době zapomenuto, ale v onu dobu... to bylo terno. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať už je Kolečko jakkoliv obří pražská píča, dobrá většinou akorát tak pro bulvární ukájení lahváčových mas, Skórka jeho anální paraziteček a Šimiček má obvykle sysel pro tumor mentálně postiženého pohřebního řečníka, druhá vlna je zjevně připravila o chuť (na vymýšlení trapných ubohostí za každou cenu), poslední dva díly jsou téměř dokonalé, přičemž scéna v landecké šoli je snad to nejlepší, co jsem kdy v evropských shitcomech viděl, a chrchlal jsem u ní brikety. Mrázik s Miklušem málem přefárali i Kozuba a nejzkušenější český neherec, Romča Pospíchal, si bezesporu střihnul životní roli z celé své toporně přehrávané kariéry štěků a zduřelých prostat. Tedy do chvíle, než začal hrát Vašuta, to byl hned zpátky v poloze „nějakseporánunemůžuvychcat“, interpretované s obvyklou grácií ochrnutého Hamleta. Předtím ale naprosto fantastický part, zastínění sebe samého a doživotní čestné místo v análech! Libovolně vybraných. Čili, pokud to hodláte takto patlat i nadále, jsem ochoten povracet prázdné flašky a vydržovat si Vás všechny až do roku 2030, kdy už snad bude naočkovaný nebo mrtvý i ten poslední zdivočelý epidemiofob a Vy budete konečně moci vylézt z maringotek. Ještě jsem chtěl něco dodat, ale teď si nemůžu vzp… Aha, už vím: „Jebat Langmajera!!!“ P.S. Vzkazík pro ty tytrubkovské mrdky: Řečeno požárně matematickou terminologií, strýmy začínají být dost vyhořelé, pomalu limitně konvergují k prdeli a poslení videjko z fitka (Domidudy), to už zdaleka nebyly ty roztomilé a svérázné trapkohumory, nýbrž ubohá debilita, při které jsem se až styděl! Tak rychle ven z kruhu, než si poserete vše, co jste zatím tak kreativně narubali, a stane se z Vás jen další trapná Partička. Scénář je cesta a třeba tadyhle Kolečko se Šimíčkem začínají být přeqapivě docela ve formě! ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Kolečko je možná obrpiča, ale prosim snažte se to tady s nim ten rok vydržet :D! Jako nevěřil bych, že mě to bude takhle bavit! Tohle je opravdu humor, protože když si ti herci fakticky dokážou takhle veřejně ze sebe udělat srandu je prostě super. Rád bych určitě pokračování. Super že do toho zapojili i jiné herce a v neposlední řadě vychvaluji spíš druhou polovinu, protože tam to byla kanonáda humoru. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že mi to docela trvalo, než jsem se k tomuto projektu dostal. Výsledek je ale totální pecka. Herci si tu utahují ze sebe, z herectví, má to sérii nekonečně brutálních hlášek, kde i Ivan Langmajer dostane solidní nálož (byť to klukům taky nedá zadarmo). Dlouho mě nic nerozesmálo tolik, jako sKORO NA mizině. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • V epizodě je zmíněný seriál Lajna (od r. 2017). (Duoscop)
  • „Dostat v karanténě nabídku natáčet seriál se rovná zázraku! Ráda si ze sebe dělám srandu a tady jsem měla možnost si zahrát trochu cvoka. Točila jsem i se zraněním, které jsem taky prodala. A navíc Ostrava je má srdcovka, takže jsem neváhala ani minutu. Zároveň jsme tak trochu navázali na předešlou spolupráci, kdy jsem s Vláďou Skórkou točila seriál Hasiči, pro nějž můj manžel Ruda, který si tu také zahrál a výrazně zahýbal dějem, napsal scénář,” řekla Jana Bernášková. (SONY_)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama