Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Syna.1990 k tomuto seriálu (6)

Kdo přežije (2000) 

Nejlepší reality show co znám. Baví mě sledovat, co lidi dokážou udělat pro milion dolárů. Líbí se mi, jak vytvářejí aliance a následně je podvádějí. Lžou, intrikujou a sem tam i kradou. Výzvy o imunitu jsou taky super a kmenové rady jsou občas dobrej masakr. Celou show nás ještě k tomu provádí vynikající moderátor Jeff Probst. ()

Austrálie (2001) (S02) 

Kdo přežije: Co všechno vyhraje Colby!?! Oblíbenec a sympaťák: Colby Vítěz: Přál jsem to Colbymu!! - COLBY COMMENT :D ()

Samoa (2009) (S19) 

Tato série by se mohla jmenovat Kdo přežije: Russell Hantz. Jeho hra mě fascinuje a moc se mi líbí. Sympaťák: Jaison Oblíbenec: Russell Hantz Neoblíbenec: Shambo Vítěz: Vítězce to nepřeju, doufal jsem, že za předvedenou hru to dají Russelovi. Natalie se pouze vezla. ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Sebranka těch největších hvězd. Každý díl byl super. Sympaťák: James Oblíbenci: Russell a Parvati Neoblíbenci: Coach a Sandra Vítěz: FUJ!! To byl člověk, kterému jsem to vážně nepřál, z finálové trojky kdokoli, jen tahle hnuska NE! ()

Nikaragua (2010) (S21) 

Rozdělení mladí proti starým mi přišlo nesmyslné a taky nesmyslné bylo. Sympaťák: Chase Oblíbenec: Sash, podle mě hrál pěkně zároháckou hru a to mám rád Neoblíbenci: Jane, Jimmy T. a především totální dementka NaOnka, to byla strašná magorka. Vítěz: Upřímně jsem to nejvíc z té finálové trojky přál Sashovi, ale bylo mi to tak nějak jedno kdo vyhraje. ()

Ostrov vykoupení (2011) (S22) 

Návrat Roba a Russella!! Jen škoda, že Russella vyhodili takhle blbě, ale vymstilo se jim to a to je dobře!! Sympaťák a Oblíbenec: Grant Neoblíbenci: Phillip a David Vítěz: Robovi to přeju, protože hrál výborně promyšlenou hru.!! ()

Reklama

Reklama