Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY!!! TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// +Nejoblíbenější postavy: Rafe, Gary, Brooke. Koho bych napsal ve finále: Stephenie. Proč? Protože Danni ve finále zradila Rafea a navíc Stephenie je v soutěži už podruhé. Koho jsem chtěl víc poznat: Morgan, Jim. -Koho bych vyřadil: Judd, Brian, Bobby Jon./// Nejvíce mě těší, že se tato moje nejoblíbenější reality show vrátila na naše obrazovky. Velice dobře si ještě dnes pamatuji jak jsem sledoval třetí epizodu odehrávající se v Africe. Je to už nějakých 9 let a od té doby jsem další epizody neviděl. Této dám zatím střízlivých 80% procent, protože věřím tomu že přijdou ještě lepší epizody. Přesto tato nebyla vůbec špatná. Zaujme už úvodní pochod džunglí a nejvíce se pobavíte nad hláškama který vypouští Judd "Já jsem nikdy nelhal". Jsem rád že vypadl. Více k postavám viz. výše./// Celkem 80%/// ()

t.e.r.k.a 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu se mi tato reality show nezdála moc zajímavá, ale jak jsem se dívala na další díly, tak jsem tomu začala přicházet na chuť a nakonec musím konstatovat, že je to naprosto úžasný! Je moc zajímavé sledovat jednotlivé soutěže, chování v kmeni a vyřazování... Mám ráda dobrodružné filmy a seriály, proto sem dala 5*... jen škoda, že to není třeba v hlavním vysílacím čase... ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery. Zatím snad nejlepší ročník vůbec. Milovaná Stephanie je zpátky a je přesným příkladem toho, jak se má hra hrát. Lepší hráč v Survivoru prostě nebyl a sám jsem byl překvapený jak geniálně Steph zvládala i "otázky na tělo" při finále. Nepochopím jak mohla porota vybrat Danni, jako vždy se řídila pouze svými komplexy nad tím, jak je Steph přelstila.. Ach ti američani.. Kromě Stephanie jsem si ještě oblíbil Judda, který byl sice nehorázný idiot, každopádně měl něco do sebe. Ikdyž v této sérii nebylo moc oblíbenců, Guatemala se pro mě stává nejoblíbenější sérií Survivora vůbec. 10/10 ()

Jennifer67 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější reality show, a myslím že je fér když o tom, kdo vypadne rozhodují sami trosečníci a pak i o tom kdo vyhraje. Nesnáším pořady v nichž o všem rozhodují diváci, ti totiž nemají tušení kdo jaký je a vidí jen sestříhané verze. Akorát mě naštvalo že vyhodili Judda tomu jsem fandila asi nejvíc. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje části této série = pokud jste sérii neviděly, tak si tento komentář prozatím nečtěte. U tohoto pořadu jsem se bavil již jako malý kluk (jen přesně nevím jakou sérii z prvních sérií) a při sledování této série jsem si na to vzpomněl. Hodně mě pobavila (a potěšila) rada, kde chtěli vyřadit Garyho a on najednou vytáhl ten symbol imunity co našel někde na stromě a pak vydržel i další radu (škoda, že pak skončil). Nepochopím, jak se tak daleko mohla dostat Lydia, protože ta nic nedělala a stále postupovala.. A Jamie byl nakonec dobrý mag.r, což potvrdila i rada, kdy skončil. Celkově to byla zajímavá série se sérií podrazů, ale byla i vcelku předvídatelná, když to bylo po sloučení 6 na 4 a ti 4 museli poklonkovat 6, aby vykřesali naději, což je hnus. Být v pozici těch 4 tak co si ulovím je moje a sr.t na ně, když mě vyhodí tak ať, ale ne zadarmo. 4z5 ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Do soutěže se přihlásilo celkem 800 osob, z nichž vzešlo 48 semifinalistů. Do guatemalského národního parku Naranjo pak odjelo 16 soutěžících. (LEGACY)
  • Gary Hogeboom je první soutěžící, který dříve hrál nejvyšší soutěž amerického fotbalu – NFL. (Zix.)
  • Jediná série, ve které se skrytá imunita hrála před hlasováním. Později se hrála odhalování – po nebo před přečtením hlasů. (Zix.)

Reklama

Reklama