Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Ale jo, hodně povedená série. Nechápu nač se rozdělovaly kmeny na čtyři, když se hned zase spojily. Kdyby je takhle drželi alespoň další dvě epizody, bylo by to mnohem zajímavější. STEJNĚ jako u minulé série se moje největší oblíbenkyně dostala na druhé místo, přál jsem ji to ze všech nejvíc, byla nejsympatičtější, nejkrásnější a strategii měla taky dobře vymyšlenou. Terryho jsem rád neměl,nemít tajnou imunitu, šel by pryč mnohem dřív. Ať už vypadal jako největší sympaťák mnohdy šlo poznat co za namyšleného blbce to je. Druhý a poslední oblíbený člověk, které jsem si oblíbil byla Cyrie, ta ikdyž byla z těch nenápadnějších, dokázala pobavit a nepřipadala mi, že by si na něco hrála. Nejvtipnější byli bezpochyby Shane a Courtney. Naopak jak už jsem zmíňil neměl jsem rád Terryho a dále taky Courtney, Bobbyho a Austina, ostatní mi nějak značně nevadili. Hodnotím 8/10 ()

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu komplikovaná série. Tvůrci se snažili oživit novými prvky a zvraty, co se dalo. Nicméně nepříliš sympatický casting (respektive vývoj soutěže) prostě nejde ignorovat. Vzhledem k tomu, že jsem se k Panamě vrátila zpětně po shlédnutí sérií 13-16, je můj vztah k asi jedné z nejdiskutovanějších postav sérii Cirii poněkud odlišný, než kdybych prvně viděla tuhle a až poté Mikronésii. Tak či tak, Cirie byla jedním z mála opravdových osvěžení a oživení série. Dále musím vyzdvihnout kmen La Mina, co do složení. Zvláště mužské osazenstvo tvořili čestní, pracovití sympaťáci. Na druhé straně, v kmeni Casaya se sešli snad samí šílenci (vyjma zmíněné Cirie), mezi kterými se snad každý cítil být králem. Shane jediný si však své bláznovství (okořeněné prudkým temperamentem a náročnou odvykačkou, ze kterou před ním pomyslně smekám a zároveň si klepu na čelo) veřejně přiznal. K patrně nejlepším prožitkům ze série patří právě promluva Shanea o Cirii. Pakliže jste o něm dosud pochybovali, teď víte jistě, že je to jeden z nejlepších lidí, kteří se tam ocitli. Oblíbení hráči: Terry, Cirie, Austin, Dan, Shane (ne nutně v tomto pořadí). Prudiči: Aras, Danielle, Bobby, Courtney. Ráda bych blíže poznala: Austina, Tinu, Dana. ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro me zatim nejlepsi serie... a to diky Terrymu, ktery vsem ukazal, jak se to ma hrat. Pani, vydrzet tak dlouho, ackoli jsou vsichni proti vam, neztracet nadeji, rozvahu a silu, klobouk dolu. Pri soutezich jsem ani nedychala (nebo se o me pokousel infarkt), jak moc jsem to prozivala a prala mu kazdou dalsi a dalsi vyhrat - a on me nezklamal. Jednoznacne zatim nejlepsi soutezici ze vsech, co jsem videla! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak mně osobně se tato série líbila mnohem více než Guatemala. Od naprostého začátku jsem držel palce Terrymu, který doplatil jednak na slabost svého původního kmene a druhak na finálové rozhodnutí, protože respekt ostatních zcela jistě měl. Strašně mi zde vadila ta černá vypočítavá bestie, která měla odejít někdy z kraje, protože mít v kmenu takové lidi je holé neštěstí. Velmi mě bavil Shane, který si přijel na ostrov na odvykací kúru z kouření a jeho stavy, které předpokládám, že byly uměle vytvořené mě několikrát rozesmály. Hlavně proto, že ostatní neměli pochopení a brali to zcela vážně. Takže mi nic zásadního nebrání udělit * * * *. ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, která mi nedala spát. Jedna z mých nejoblíbenějších. Favorit od prvního dílu to dotáhne opravdu daleko. Pyšnící se imunita na jeho hrudi a reakce jeho bývalých spoluhráčů v porotě jsou jedny z nejlepších momentů vůbec. Nejotravnější postavou se stala Cirie, můj obdiv tedy nezískala. Favorit: Terry Deitz ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v Perlovém souostroví u pobřeží Panamy. (LEGACY)
  • Soutěžící Shane Powers kouřil před nástupem do soutěže po dobu 20 let 3 krabičky cigaret denně. (Mičl)

Reklama

Reklama