Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Rawar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Skvělá epizoda a zajímavý koncept rozdělení na mladší/starší muže a ženy, charaktery tady měli hodě různorodé parametry a v momentě kdy došlo ke sloučení se začali dít slušné věci. Přisprostlý Šejn s nonstop vyvalenou cíchou byl v pravdě příšerným vágusákem ale byla legrace pozorovat jeho ksychty, které házel téměř při každé příležitosti. Mrzí mě že nezničitelný Terry vypadl právě vinou mojí oblíbené Danielle, protože si myslím že s ním by finále vyhrála. Muselo na něj být namíchnuto spoustu lidí, už jen proto že vyžral všechny odměny a Imunity + parádní GMCčko v plné palbě. Závěrečná volba Arase do finálové dvojky se Danielle moc nepovedla a je to škoda, protože jsem jí to přál. Nejen protože byla elegantní, pěkná a odměřená, ale hlavně hrála takovou tichou vodu až do konce a kdyby dodržela slovo a vzala si Terryho sebou, určitě by měla mega v kapse. Pevně doufám že jí ještě uvidím v nových sezonách. Danielle je totiž na prvním místě v mé TOP5 survivors ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé se nám představil Exile island, což beru jako dobré obohacení - v poslední době se pravý survivor efekt začal vytrácet, takže vyhoštění jedince na pustý ostrov, kde je odkázán jen sám na sebe je zase drobný návrat k začátcím soutěže. Co se týče sociální stránky - je tu nový experiment: rozdělení do čtyř skupin podle pohlaví a věku. Nápad to je geniální - škoda jen, že tohle původní rozdělení je brzy "zkaženo" promícháním skupin.... V Panamě se najde opět několik charakterů, které vyčuhují nad průměrem - oduševnělý učitel umění Bruce, magor Shane trpící absťákem (po cigaretách a po synovi), couch potato Cirie, Terry-minátor doslova přežívající mezi mladšími hráči, silikonová Danielle, a Aras, který se rozhodl pro soukromou válku proti Terrymu... ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělej cast, zajímavé charaktery soutěžících, nádherný prostředí, dostatek napětí a začátek v podobě neustálých dešťů dal zabrat i těm nejsilnějším. Mám jen 2 drobné výtky. Zaprvé jsem zklamaný, že nevyhrál můj favorit a zadruhé jsem očekával větší zvraty v celkovém příběhu. Vývoj série byl docela předvídatelný. Nejsympatičtější účastnice: Sally a Cirie. Nejsympatičtější účastník: Austin (Terry a Bruce mi nevadili). Celkově za 80% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zatím jedna z nejslabších sérií, které jsem viděl. Počáteční rozdělení kmenů je úplně mimo a když už to tak rozdělí, tak to tak nechají jen jednu kmenovou radu. Celý začátek, až do sloučení kmenů, to bylo dost o ničem. Pak se to trochu rozjelo, konec byl zajímavý, ale stejně to byl oproti sériím, které přišly poté (13-17), slabý odvárek. Dělo se toho málo zajímavého, hráči byly víceméně tuctoví a nepříliš zajímaví. Celkově je to určitě jedna z nejslabších sérií. Spoilery: Kdyby tam nebyl šílenec Shane, tak by tahle série stála za ještě větší prd. Co tam tenhle týpek občas předváděl, bylo k popukání. :-D S vítězem jsem docela spokojený, protože jsem asi jako jeden z mála nefandil Terrymu. Byl mně dost nesympatický, byl dobrý v soutěžích, ale jevil se mi moc sobecky, arogantně a provokativně a o jeho férovosti bych dost pochyboval, když dostal šanci, tak hned odstřihl kámoše Dana. Mezi další neoblíbence se řadí kráva Courtney, která byla nehorázně otravná a pitomá. Naopak k oblíbencům patří Aras, Shane, Misty a Sally. Ale jinak je docela těžký si najít v týhle sérii svýho oblíbence... ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panama byla má druhá série co jsem viděl a musím říct že to bylo vážně senzační.Bylo to docela vyrovnané takže před sloučením to vypadalo že to bude fakt vyrovnané.Nakonec se však po chvíli času ujala vlády Casaya nebo jak se to píše no a zbytek mluví za vše.Má třetí nejoblíbenější série, kde jsem měl asi mé největší oblíbence z celého survivoru, nebo alespoň ze všech sérií co se kterýma jsem měl tu čest.Mí oblíbenci: Terry, Cirie, Austin, Dan, Bruce, Sally, Shane Oblíbený kmen: La Mina///Hodnocení: 100%/// ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • V této sérii byl poprvé představen nový speciální prvek soutěže ostrov vyhnanství. (x_silver)
  • Soutěžící Shane Powers kouřil před nástupem do soutěže po dobu 20 let 3 krabičky cigaret denně. (Mičl)
  • Tina Scheer, členka kmene starších žen, se původně přihlásila do předchozí série Kdo přežije: Guatemala (od r. 2005), kam byla i vybrána. Těsně před odjezdem se jí však přihodila osobní tragédie, skrze kterou musela svůj odjezd zrušit. Tvůrci pořadu však přišli s velkorysou nabídkou. Tina dostala pozvánku do 12. série odehrávající se v Panamě, jakožto projevení soustrasti od štábu a navíc jako možnou terapii, kterou přijala. (Moly)

Reklama

Reklama