Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Velká změna byla tá, že se soutěž neodehrávala u moře, takže naprosto odlišné..Zvířata mě naprosto fascinovaly..Soutěžící byli perfektní, jako vždy jsem fandila slabšímu kmenu ;D) Rozhodně stojí za zmínku stratég Ken, který vylítl opravdu až když šlo do tuhého a nedalo se nic jiného čekat, ale na jeho věk byl opravdu perfektní..Randy byl jeden z největších blbců v dějinách Survivoru, Sugar a její hlášky na něj mě dostávaly, a konečná falešná imunita pro Randyho - to byla dokonalost sama..GC se mi líbil, ale bohužel vylítl brzy, protože odmítl vést kmen :) ..Susie jsem měla ráda zezačátku, později už ne, ale že by mi vyloženě vadila, to taky ne..Gillian si budu pamatovat rozhodně skrz její šíření dobré nálady..Crystal - má největší favoritka - ačkoliv se jako atletka moc neukázala, tak pro mě byla nejlepší a škoda jejího vyhazovu..Corinne mě nejvíce pobavila na poslední kmenové radě, občas mi jí bylo líto, ale mezi mé oblíbence nepatřila.Sugar - zezačátku se mi nezamlouvala, od cca poloviny skvělá, vítězství jsem jí přála, bohužel to nevyšlo ale nevadí Jessica se proslaví i bez Survivoru, Sugařin ostrov je opět v dějinách ;D)..Ace , velký pěkný silák, ale to je tak vše, vyhazov mi fakt nevadil..Poslední vítěz nakonec - Bob - to byl zase ten zlatý střed, nevadil mi ani jsem mu nefandila, škoda že nevyhrál někdo jiný, ale zase obdivuhodný výkon za jeho 5 výher po sobě.. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pro mě to bylo příjemný překvapení se skvělim výtězem. Nejvíc mě zaujal Randy. Největší borec. Škoda, že ho Bob zradil. A jeho závěrečný slova jsou nezapomenutelný. Bob je takovej druhej Terry a taky to dokázal v soutěžíš. Opravdu skvělá serie. O třídu lepší než minulá Mikronesie! Jináč Sugar je vážně chytrá holka. Ikdyž tak nevypadá. ()

Reklama

O.Peta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není Afrika jako Afrika. Třetí řada Survivora je pro mě doposud jednou z nejslabších a odehrávala se právě v Africe. Tudíž není se co divit, že jsem měl z Gabonu předem obavy. Jenže teď si tvůrci přichystali opravdu nádherný kus Afriky, kde to skutečně žije. Je vidět, že nemusí být zajímavé a krásné (co se přírody týká) jen série odehrávající se na ostrovech a u oceánu. Mimochodem geniálně propracovaná fake imunita (i když bez smysluplného uplatnění, ale pobavila) a přiznávám, že bych na ní taky skočil. To nebyl jen Ozzyho kus klacku. :) Dále jsem taky spokojený s vítězem, proto vysokých 90% ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná série, kdy jsme fandil netradičně týmu, který vyhrával. Protočení kmenů situaci zamotalo a víc jsme se zaměřil na jednotlivce. bylo zde dost zvratů kór s falešnou imunitou, ale celkově to byla možná lehce nadprůměrná, ale víc nic. Hráči nebyli moc zajímaví, ale po krátké době jsem si velmi oblíbil Boba takový starý "mazák" co učí fyziku a tak svěle si vedl na všech frontách a ani nehrál jako sketa. A vítěz/ka? Spokojenost. 3z5 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. V rámci Survivora nevýrazná série si mě získala od první minuty, jelikož se tady sešla skupinka neuvěřitelně zábavných a mně sympatických lidí. Paradoxně jsem tak od začátku každé druhé vyloučení těžce nesl, protože odcházel můj oblíbenec. Označení Poslední ráj na zemi rozhodně není úplně mimo. Gabon je nádherná země a soutěže byly i díky prostředí snad nejlepší, které jsem zatím viděl. Prakticky každá kmenová rada byla těžkým hlavolamem. Randy mě svými hlody vždy rozsekal a při pohledu na něho mě hned napadlo, že za 20 let budu úplně stejný hovado jako on. Modelku s postavou pornoherečky si nešlo nezamilovat. Navíc se ze Sugar vyklubal slušný taktit, i když většinou byla hlavně loutku, o její zábavnosti však nelze spekulovat. Ace se svým přízvukem, který jsem zkušeně tipnul hned na první pokus, je přesně ta charismatická svině, kterou hledám v každé sérii a bohužel často marně. Rozhodně nesmím opomenout ďábelské duo Kenny a Crystal, které dlouho drželo hru pevně ve svých rukách. Až na Sugar byla finálová trojice trošku zklamáním, ale to je jen malý škraloup na této skvělé sérii. Favorit: Sugar, Oblíbenci: Randy, Ace, Matty, Kenny. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Randy se do soutěže hlásil celkem patnáctkrát. (Kulmon)
  • Ken Hoang je několikanásobný šampion ve hře „Super Smash Brothers“ od Nintenda. Je tam známý pod přezdívkou the King of Smash. (Zix.)
  • První série, která byla natočena ve vysokém rozlišení. (LEGACY)

Reklama

Reklama