Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli, tak raději nečtěte! Na survivoráckém webu je tato řada podle oblíbenosti až na pátém místě od konce, tak jsem byl na vážkách, jaká tato řada bude, ale nakonec se mě líbila, i když poslední díl před finálem už nebyl podle mých představ. Ze začátku jsem si oblíbil kmen Fang. Oblíbení hráči: Ken, Crystal. Crystal jsem viděl nejprve ve videu, kde byly ti nejvíce blázniví hráči ze všech sérií, tak jsem na ní byl zvědavý a překvapilo mě to, proč vlastně mezi těma bláznama byla? Nejdementnější hráč snad ze všech sérií co jsem viděl byl a je Randy. To je prostě egokokot. Taky přibyla nová hráčka do mého seznamu neoblíbených hráčů a to je Corinne. Vítěz byl docela fajn. ()

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Obsahuje spoilery) Sledovať sociálne spolužitie pinupky Sugar, dedulu Boba (klobúk dolu pri súťažiach), večne naštvaného Randyho či ukričanej Crystal bolo miestami zaujímavé, až na to, že len málokto mal určenú stratégiu a naozaj sa jej držal počas hry. O to viac zamrzí skoré vyradenie ACEa, ktorý mohol ešte poriadne zamiešať karty. Z finálovej trojky si to podľa mna najkviac zaslúžila Sugar ale pri počte hlasovej ktoré získala nudná Suzie som rada aj za Boba. Obľúbenci: Marcus, Charlie, ACE /// Neobľúbení: Suzie ()

Reklama

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky skvělému castingu je to pro mne asi největší překvapení a jedna ze tří nejlepších řad. Nastal mi nezvyklý problém, a to že jsem nevěděl komu více fandit, neboť dobrá polovina soutěžících si sympatie zasloužila, a to včetně "padouchů" - Randyho a Ace. Navíc osobnostně slabší jedinci naštěstí (s jednou výjimkou) vypadly relativně brzo, ikdyž kdo ví, třeba by se také trochu rozehráli. Velké překvapení v podobě Sugar, ke které jsem od počátku choval skepsi, kdy z počátku byla skutečně za nanynku a loutku, ale v další fázi hry se překvapivě době rozehrála. Rovněž chválím výběr prostředí, které bylo podmanivé a pro mne zajímavější než většina sérií z ostrovů. Dost mne též pobavily hrátky s falešnými imunitami a změny v poměru sil a nástup "outsiderů". S vítězem nemám problém, výhra zasloužená. Oblíbení hráči: Sugar, Ken, Bob, Randy, Ace. Co je pro mne nepochopitelné je fakt, že olympijská vítězka čtyři roky od zisku zlata v běhu na ideální vzdálenost (z hlediska téhle soutěže) to tady od počátku fyzicky moc nedávala a byla po celou hru spíše fyzickou přítěží. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není Afrika jako Afrika. Třetí řada Survivora je pro mě doposud jednou z nejslabších a odehrávala se právě v Africe. Tudíž není se co divit, že jsem měl z Gabonu předem obavy. Jenže teď si tvůrci přichystali opravdu nádherný kus Afriky, kde to skutečně žije. Je vidět, že nemusí být zajímavé a krásné (co se přírody týká) jen série odehrávající se na ostrovech a u oceánu. Mimochodem geniálně propracovaná fake imunita (i když bez smysluplného uplatnění, ale pobavila) a přiznávám, že bych na ní taky skočil. To nebyl jen Ozzyho kus klacku. :) Dále jsem taky spokojený s vítězem, proto vysokých 90% ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za prvé, jsem mile překvapen kolika zajímavými soutěžemi si soutěžící prošly. A za druhé jsem asi mentálně zaostalej, ale mými neoblíbenjšími hráči byly: Matty a Bob (není překvapení) a ACE a RANDY A CORINNE (miluju když jsou v soutěži takový pomatenci). A teď k sviňákům: tam se bez pochyb zařadí Crystal, které je jednou z nejotravnějších krav, co se pásly na božských pastvinách, ta v ráji nemá co dělat. A pak taky všemi vychvalovaná kráva Sugar, která se sice tváří celou dobu jako neviňátko a skrývá se za kapkami svých slz, ale jinak je to stejná, ba ještě větší mrcha než kdokoli jiný z této série. Jinak mě Gabon ale velmi bavil a měl jsem jej za víkend zkouknutý. Dobrý díl. Hodnotím 85% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • První série, která byla natočena ve vysokém rozlišení. (LEGACY)
  • Na konci v jedné z epizod této série se objeví "In memory Alton Desiree". Alton byl členem produkce, který se utopil v září v roce 2008, když připravoval pod vodou zařízení pro tuto show. (Attta)
  • Crystal Cox byla uváděna jako olympijská vítězka z roku 2004 ve štafetě žen v běhu na 4x400 m. Tehdy to platilo, v roce 2012 jí byla medaile odebrána kvůli přiznání dopingu. (Zix.)

Reklama

Reklama