Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Díky tomu, že jsem měl své oblíbence na každé straně, tak jsem nijak zvlášť nefandil víc jednomu kmeni než druhému. Strašně moc jsem se bavil při soutěži s pytli a bahnem, kde nádherně vyřadili všechny zloduchy. Trochu si u mě polepšila známku Parvati. Především jejími tahy a taky překvapivě Jerri. Už nebyla tak otravná jako v Austrálii. Naopak si u mě hodně pohoršila Danielle s tou nápovědou a Candice za přeběhnutí, i když u ní se to dalo čekat, když to udělala i na Cook Islands. J.T.ho krok bych přiřadil k Erikovi z Mikronésie. U toho jsem se taky popadal za hlavu. Vítěz nebyl nejlepší, ale co se dá dělat. ()

Reverse01 

všechny recenze uživatele

Myslím že je celkom ironické keď samotný tvorca Charlie Parsons definuje pojem reality TV ako show ktorá obsahuje „producentsky vytvorené prostredie, ktoré kontroluje správanie účastníkov". Takže aby bolo každému jasné že sa nejedná o reálne správanie či "boje o život", verím však že pomerne veľké množstvo ľudí, ktorí ohodnotili túto show veria že je to všetko reálne (určite všetci spia pod listami 40 dní). Rovnako aj rozhovory účastníkov, ktorí majú vážnu (tajnú) konverzáciu a pred nimi je štáb s 3 kamerami. Nájsť symbol imunity v utajení aby vás ostatný z kmeňa neodhalili keď máte za zadkom štáb ktorí vás natáča? /veľmi nenápadné/. Bolo ťažké nemyslieť na všetky tieto negatívne skutočnosti, a celkovo na emócie súťažiacich ktoré neboli nič iné ako herecké výkony. Cez to všetko to bola pre mňa pozerateľná vec, možno tomu napomáhala aj menšia nostalgia. Postavy mali dobre vykreslený charakter, prostredie na ostrove bolo zaujímavé v niektorých momentoch ako z National geographic a hry resp. výzvy boli dobre premyslené je viditeľné že si tvorcovia dali záležať 75% ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to stupidní stejně jako celý nápad na tuto reality šou. Parta dospělých lidí intrikuje jak na prvním stupni základní školy, plní úkoly jak na škole v přírodě a jídlo mají jak ze školní jídelny. Akorát je to někde v exotice. ____ Ale přiznávám, téhle sérii jsem propadla. I když nebyl můj favorit, tak nakonec z finálové trojky vyhrál ten, komu jsem to z nich přála nejvíce. /27. 8. 13./ ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY: Naprosto zasloužených 5 hvězd. Špičkoví casting, který daleko předčil veškerá očekávání. 20 hráčů, co si touto hrou již prošli a někteří z nich dokonce vyhráli. Najdete tu mnoho méně, či více oblíbených postav, jejichž osobnosti jsou různé a muselo být opravdu těžké dostat se přeze všechny. Máme tu zloducha jak vyšitého, Russella, který se se svojí pekelnou taktickou hrou dostal 2x(!) až do finále! Je tu můj oblíbený Boston Rob, který zde hrál po třetí. Celkově hrál 4x (po čtvrté milion vyhrál), takže další těžký soupeř. Dále je zde Rupert, který hrál po třetí a po každé to dotáhl velmi vysoko. Opravdu velmi mnoho kvalitních hráčů. K tomu si přidejte ty nejlepší a nejtěžší soutěže o imunitu a odměny, dramatické zvraty a máte jednu z nejlepších (ne-li nejlepší) řad Survivora. S vítězkou jsem stoprocentně spokojený. Sandra je dobrá a ne že ne. Vždycky věděla, co má jak udělat, akorát její hra nebyla agresivní. Celkově je u ní dost husté, že to vyhrála po druhý. Částečně za to mohly shody okolností a náhody, ale věřím, že to není jen tak vyhrát takovou hru 2x! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Colby, JT. Vítězství: Nepřeji. Musím říct, že z finální trojice jsem nejvíce fandila vítězce (druhou přeživší jsem nikdy moc nemusela a třetího přeživšího raději ani nebudu zmiňovat), ale po naprosto vážně (na)myšleném projevu, který by se dal shrnout jako "já jsem tu nejlepší a ostatní mi můžou políbit milionovou p*del", bych se nejraději neviděla. Největší after-přehlídka arogance v historii soutěže - beze srandy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Lokalita natáčení (Samoa) byla použita již v předešlé sérii Kdo přežije: Samoa (2009). Z tohoto důvodu bylo snazší vše připravit a natáčení této série tak začalo pouhých 20 dní po skončení předchozí řady. Ze stejného důvodu probíhal casting soutěžících na obě série současně. (Hidan)
  • Amanda Kimmel v 10. díle série oslavila stý den v soutěži, povedlo se jí to jako první ze všech soutěžících. (Stanley619)

Reklama

Reklama