Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jeden svět

(série)
  • USA One World
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2012

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Bill Posley, Chelsea Meissner

Obsahy(1)

Čtyřiadvacátá série Kdo přežije se natáčela na ostrově Upolu, tedy na stejném místě jako předešlé řady Samoa, Heroes vs. Villains a South Pacific. Novinek je zde hned několik. Za tu nejvýraznější můžeme považovat to, že hráči budou rozděleni do 2 týmů a to do mužského (Manono) a ženského (Salani). Navíc budou oba kmeny žít společně na jedné pláži. K dispozici budou také dvě skryté imunity, každá bude určena jednomu kmeni. Pokud některý soutěžící najde imunitu konkurenčního týmu, bude muset do nejbližší kmenové rady předat sošku někomu z druhého týmu. V této řadě též nebude Ostrov vykoupení, který nahradí soutěže o odměny. Kdo přežije všech 39 dnů a stane se tak vítězem miliónu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (78)

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální a díky tuposti spousty hráčů neskutečně zábavná série okořeněná patrně nejzaslouženějším vítězem historie. Přesně takto si představuji dokonalé skloubení strategie, fyzických dovedností a společenské hry. Naprostá dominance ve všech částech. Umění není vyhrát na druhý, čtvrtý, šestý či osmnáctý pokus, umění je to napoprvé. Můj fanouškovský obdiv má královna řady Kim, sympatie její vojandy ve zbroji milá (ne)hráčka Chelsea a tichý černý kůň Sabrina. Women FTW!!! Deklasovaný mužský kmen a jeho existence v čele s teplým králem kompletně k smíchu. Btw. závěrem vzkaz pro všechny pozérské trotly a rádoby fanoušky Survivora, co zde One World hodnotí méně jak třemi hvězdami. Naserte si! A pětadvacátou sérii raději vynechte, "oldschoolu" se nedočkáte, tak proč se trápit, že? Když vše bude pokračovat v trendu, který nastolil Gabon. Ne, já zapomněl, tahle série je špatná jen díky tomu, že jí ovládla skupina naprostých, neschopných píč! Bravo kluci :) ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Tuhle sezonu jsem měla rozkoukanou docela dlouho (nemohla jsem se do ní nějak dostat). Můj první dojem byl, že jsou tam všichni hrozní metroušové. :) Můj druhý dojem byl, že ženský jsou neschopný. Chycených slepic jsem litovala, protože to vypadalo, že jim ubližujou, když je tak dlouho držely v ruce. Chelsea se mi moc líbila, trochu jsem byla překvapená, že nedostala žádný hlas. Kim vítězství přeju, s takovými vítězi jsem spokojená. Colton by potřeboval profackovat a vůbec nejsem ráda, že bude hrát znovu. Každopádně mým nejoblíbenějším hráčem asi bude Kat. Její vyřazení mě mrzelo, ale za tu závěrečnou řeč to stálo. Taky jsem ráda poslouchala Jonase, protože měl děsně podobnej hlas jako Boston Rob. Jinak na závěrečné kmenové radě holky vypadaly nádherně, ale ve studiu to slušelo snad jen Sabrině. Na ty přelíčené obličeje se mi prostě špatně zvyká. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! A mně se tahle série dost líbila. Počátek byl sice slabý, celá situace ohledně Coltona byla směšná, až po jeho vyřazení série nabrala obrátky. A vítězovi jsem to přál ze všech nejvíc. Oblíbenci: Kim, Jonas, Monica. 6/10 ()

paulieM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec to není tak hrozná sezóna jak se tvrdí. Je pravda, že je tu poměrně dost absolutně hloupých, nudných a trapných soutěžících, ale na druhou stranu i několik velmi zajímavých a závěrečná kmenová rada po dlouhé době nepřinesla vyloženě příživníky. Vítězku jsem sice extra zvlášť během hry nemusel, ale zaslouženě vyhrála. Ještě bych zmínil mírně horší soutěže, které mi mírně začínají vadit, protože skoro v každé soutěži jsou puzzle a málokdy se taky koná soutěž vyloženě na athletic skills, což je na škodu. Velice často hraje tedy roli štěstí a náhoda a zvýhodňuje nonsurvivory. Lepší 3* ()

MMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po sedmém dílu jsem to nevydržel a ohodnotil. Ano, jedná o nejslabší řadu... Poprvé se stalo, že jsem od začátku nikomu nefandil a nudilo mě to. Po 6.díle jsem se zhrozil, ale doufal, že mě další díl překvapí. Marně. Nudné dotlačení až ke kmenovce s předem známým koncem? To je přesně to, co jsem si nepřál. Už aby byl konec... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, ve které žili účastníci na jednom ostrově. Každý kmen měl svůj tábor. (slatkac)
  • Leif Manson je první liliput ve hře, jeho nemoc je jinak zvaná nanismus. (Zix.)

Reklama

Reklama