Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cambodia – Second Chance

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2015

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Monica Padilla, Woo Hwang

Obsahy(1)

Reality show Kdo přežije je světovým fenoménem a tato série načíná již 4. desítku, respektive 31. díl v pořadí. Dokáže tato série obnovit zlaté časy této show? Zavede ji poprvé do drsných podmínek Kambodži, kde se přitom střetne 20 vybraných soutěžících, kteří mají jednu věc společnou - všichni už jednou hráli, neuspěli a tohle bude jejich druhá a možná i poslední šance v reality show uspět. Který trosečník nejlépe zvládne herní pravidlo Přelsti, přehraj, přežij, jenž je v podstatě doplněno o ponaučení ze svých chyb, a kterému z trosečníků nestárnoucí Jeff Probst nezhasne pochodeň a zároveň mu řekne, že je posledním přeživším? (Radim1.)

(více)

Diskuze

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

co myslíte, kandidát na třetí, čtvrtou, pátou nej tribal council? řval jsem u TV, jako naposled bůhvíkdy! Kelley ftw!!! Nechápu, jak může někdo mít rád Savage, fakt:) ukňouranej, arogantní, narcistickej.. hlavně že má sexy wife:) (btw jeho - jak jinak než ufňukaná - Ponderosa je dost geniální hlavně kvůli intervenci Kass; a Abiiny závěrečný pichlavý slova "you made it to the jury" mě naprosto rozsekaly:))

na příspěvěk reagoval hansel97, squawk

Uživatel strom-z smazal svůj příspěvek.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Ano!!! Jeden z nejlepších blindsidů ever a to jsem proklínal Wentworth, že to zahrála, protože půjde domů Ciera.

 

Sice jsem se na Andrewa těšil a rád ho mám, ale CIERA + ABI + WENTWORTH, to je moje ultimátně nejlepší aliance. Nečekám, že minule nikdo z těch tří nepůjde, i když je možné, že Joe bez Savage bude shánět spojence a někdo ze spojenectví by se mohl sám "vyoutovat" skokem pro tu imunitu přede všemi, ale prostě jim fandím nejvíc a klidně můžou jít moji ostatní favoriti z předešlých řad jako Spencer, Tasha, Jeremy.... Protože oni jsou prostě super a budu to prožívat příště ještě víc, jestli půjdou. :D

x_silver

x_silver (hodnocení, recenze)

Sakra, Savage je venku, kruciprdel. Už zase mi tam překáží Abi, stejně jako v S25. Díl byl dobrej, dobře zahranej, ale mě je prostě Savage líto, protože aspoň hrál.

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

Rogue

Imho vyjma Tashy ten výsledek nikomu žíly netrhá. A dost možná ani jí. A pro diváky je to jen dobré. Majoritní koalice je před rozkladem a pro jiné je možnost k zajímavému manévrování.

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

BTW supervitpne mi prijde, ze minule splitnou hlasy a ted, kdyz uz to neni tak nebezpecne, tak to neudelaji... jako wtf

na příspěvěk reagoval kajda.l, x_silver

Uživatel Tom Riddle smazal svůj příspěvek.

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

WOW. Absolutní uspokojení. Největší rakovina série ze hry a to tak krásně uspokojivým způsobem :)

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

Dobře, možná u Kimmi jsem to přehnal, ale podle mě z jejího hlediska bylo mnohem logičtější nevyhodit Monicu a myslím si, že toho bude litovat, protože v alianci hlavně se skládající z chlapů bude nejspíš na dně a není dle mého názoru tak schopná hráčka, aby se vyškrábala na vrh. K ní jsem možná trochu neférový, protože se stále nemůžu přenést přes fakt, že "zabrala" místo Terese a Stephanie, které ve svých řadách rozhodně převedly 1000x lepší výkon. Kimmi max. hádku s Aliciou. Je možné, že ještě něco předvede, ale nevěřím tomu nějak moc...

 

Ona i Kelly podle mě spadají do přihrádky hráčů, kteří se vrátili po příliš dlouhé době a na Surivivor "zaspali," takže už ho prostě neovládají. Můžu se klidně plést, ale čekám od nich nic moc herní výkony jako od Tiny, Gervase, Skupina v jejich nových sériích. Oni se sice dostali daleko, ale např. ve finále pak prostě neměli šanci, protože se jen nechali vláčet s někým hrou. Kelly mohla vypadnout už asi 100x, ale nikdo se jí nebojí, protože ví, že jí porazí a podle mě je perfektní materiál do finále na poražení, protože i pokud tahá za nitky, tak je to fakt neviditelná hra, kterou na konci asi ocení málokdo.

 

Obě dvě mě přesvědčí max, když fakt rozjedou pořádně svojí hru a dají nějakej blindside, což za Kassiným odchodem fakt dle mého neměla prsty ani jedna z nich, jen šly s davem.

Uživatel Tom Riddle smazal svůj příspěvek.

SallyZen

SallyZen (hodnocení, recenze)

Nenapsal by mi prosím někdo do zprávy, kdo pro koho hlasoval? Měl jsem to ukouslé na konci. Díky :)

na příspěvěk reagoval hansel97

x_silver

x_silver (hodnocení, recenze)

Spoiler ke všem odvysílaným dílům já jsem taky viděl seznam, kde ale popisovali, že první vypadne Vytas, další PG, pak Abi, a dále Woo. Také tam bylo, že to bude Warner, koho stáhnou ze soutěže... Takže nevěřím každému spoileru. Proto jsem se také Petihambiho ptal, kdo vypadne v poslední epizodě. A s Kass měl pravdu. 

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

petihambi

To jsem bohužel taky viděl, ale co si pamatuju boot lists z předchozích řad, tak z velký většiny tam něco nesedělo u každý řady. Jako většinou jsou tam správně ti před sloučením, protože jedou domů dřív a občas se pomíchá F3 až F5, ale nesedí to úplně 100%. To bylo snad jen u Blood VS. Water, kdy to fakt sedělo přesně. Ono většinou trefí kdy zhruba, kdo vypadl, ale ne přesně místo.

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

petihambi

tak ho sem proboha prosím nikdo nedávejte:)) beztak ho různý idioti házej na cbs videa, secret scény atp., tak už možná znám vítěze, ale teď už se snažim radši moc nikam nekoukat..

na příspěvěk reagoval x_silver

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

Savage je fnukna, ale vsichni tohle zahrali reltivne logicky. Spencer a Joe v podstate nemeli jinou moznost (a ani k ni logicky duvod), kass vyvolala nesmyslnou valku a po pravu to odnesla, Cierry vmiseni se byo diskutabilni, ale ne nutne spatne. Alfa alianci fandim, jeji rozpad ma zabavny potencial. I brzky. A kdyby kass znovu zarizla jednu z nejschopnejsich cernosek historie, asi bych se fakt nastvala. za me spokojenost

x_silver

x_silver (hodnocení, recenze)

Ač jdu evidentně proti proudu všem, merge díl se mi líbil a s vyřazenou Kass jsem spokojen...

na příspěvěk reagoval strom-z

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Nejsou fyzicky hrozby ani jedna. Joe a Spencer mohli zůstat s nimi a sejmout kohokoliv.

squawk

squawk (hodnocení, recenze)

hansel97

"Kelley, Cieře a Abi, které podle mě fakt nejsou hrozby"

"pokud vypadnou brzy tyhle tři schopné hráčky"

Tak si vyber, člověče...

"krokem proti Kass, mě zklamali Joe a Spencer"

Vypadalo to, že měli navýběr sejmout akorát Tashu... navíc by byli 5v7 nebo 6v6 po hlasování a proč by měli dobrovolně být jasní jako zrádci a ještě v menšině? Takhle když se ta velká aliance rozpade, furt mohou být na straně většiny a nikoho si pořádně nerozhádat.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Opravdu se mi nelíbí, jak se hra rozdělila a doufám, že nebudou idioti, aby v dalších dílech šli po Kelley, Cieře a Abi, které podle mě fakt nejsou hrozby. Bude mě opravdu mrzet, pokud vypadnou brzy tyhle tři schopné hráčky (jako Kass) a zůstane tam z ženských Tasha a odpad Kimmi s odpadem Kelly. Vůbec se mi nelíbí ta velká aliance a snad jí bude brzo konec, protože se děsím toho, že se protáhnou do konce tak děsně špatní hráči jako zmíněná Kimmi s Kelly, Stephen a Keith.

 

Fakt teď fandím těm 3 holkám, protože tímhle hloupým krokem proti Kass, mě zklamali Joe a Spencer, kteří mohli udělat krok a sejmout někoho s velké aliance, jenže se moc báli... Savage mě už taky nebaví.

 

Zatím to nevypadá na nějakou skvělou řadu, pořád se to drží v průměru, ty hodnocení tady jsou asi tak po jedné epizodě....

na příspěvěk reagoval squawk

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

no musim říct, že top merge díl tohle podle mě nebyl, na Caramoan, Cagayan, nebo i poslední dvě série (o Heroes x Villains nemluvě) to podle mě nemělo. dost mě zklamalo, že Kass i Ciera podle mě zahrály fakt blbě - Kass se "zbláznila" a Ciera naprosto zbytečně "přestrategizovala". Jeremy hraje přesně to, co si předsevzal - je teď v alfa-alianci, stejně tak je ta situace výhodná pro Tashu a asi i Joe a Spencera. Kelley to taky odhadla blbě, přišlo mi dost jasný, že Keith přirozeně vpluje zpátky k Jeremymu, Joeovi a Tashe. Ciera (velký zklamání) je na odpis, Kelley má naštěstí idol a sázím, že z toho bude pořádná blindside, nicméně je otázkou, jestli jí to k něčemu bude. Savage je kňoural kňouralů, ale strategicky tohle zvládl dobře.

Uživatel strom-z smazal svůj příspěvek.

Uživatel Tom Riddle smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama