Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cambodia – Second Chance

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2015

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Monica Padilla, Woo Hwang

Obsahy(1)

Reality show Kdo přežije je světovým fenoménem a tato série načíná již 4. desítku, respektive 31. díl v pořadí. Dokáže tato série obnovit zlaté časy této show? Zavede ji poprvé do drsných podmínek Kambodži, kde se přitom střetne 20 vybraných soutěžících, kteří mají jednu věc společnou - všichni už jednou hráli, neuspěli a tohle bude jejich druhá a možná i poslední šance v reality show uspět. Který trosečník nejlépe zvládne herní pravidlo Přelsti, přehraj, přežij, jenž je v podstatě doplněno o ponaučení ze svých chyb, a kterému z trosečníků nestárnoucí Jeff Probst nezhasne pochodeň a zároveň mu řekne, že je posledním přeživším? (Radim1.)

(více)

Diskuze

Uživatel strom-z smazal svůj příspěvek.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Rogue

Odjel z Ponderosy dříve, než mají povoleno ti, co jsou vyloučeni pre-merge a vlastně prozradil část řady, když všichni věděli, že vyletí na začátku. Dokonce snad lajknul něco na Instagram, v době, kdy měl být pryč, podle čehož také odhalili boot list. Hádám, že ten si v Survivor už neškrtne.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

strom-z

Z finalistů bych ocenil Jeremyho taky, ale mě zklamalo finále jako celek. Předešlá řada byla o dost lepší a jsem toho názoru, že od Heroes VS. Villains je jediná povedená řada s navrátilci Blood VS Water. Ale tady bych vymyslel xx dalších variací na lepší finále, než bylo tohle. Byl bych mnohem radši kdyby vyhrál třeba Joe nebo Kass/Ciera nebo Savage.

na příspěvěk reagoval strom-z, strom-z

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

hansel97

já nesouhlasim, řada je to podle mě bez debat top 10, spíš top 5, i když ne všechno bylo dokonalý (a Caramoan? ten má naprosto bezkonkurenční post-merge, SJDS taky neni až tak zlej, i když asi někde blíž dnu). Jeremy si to naprosto nasloužil, skóre 10-0-0 mluví za vše, byť finále on versus Kelley by bylo samozřejmě nejvíc epic.

na příspěvěk reagoval hansel97

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Docela zklamání. Vážně dobrá řada, ale vítěz to docela dojebal. Nesnáším, když vyhraje někdo hráním na city a ty Jeremyho kecy o miminku. Super. Pro mě je vítězka Kelley a tohle bohužel průměrná řada, ale lepší než průsery jako Caramoan a SJDS.

na příspěvěk reagoval strom-z

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

já to teď rozdejchávám ještě při tomhle Rob-Has-A-Podcast speciálu, kluci přímo na červenym koberci a ty interviews fakt stojej za to:) https://www.youtube.com/watch?v=f6XY2V8p2UI btw ještě fajt doporučuju poslední videa z Ponderosy, hlavně to Keithovo nemá chybu.

jo a ještě Fishbaakův finální článek na people.com, taky must read!! http://www.people.com/article/survivor-cambodia-second-chance-stephen-fishbach-blog-final-tribal-council-jeremy-collins-wins

Uživatel strom-z smazal svůj příspěvek.

Spacecore

Spacecore (hodnocení, recenze)

Jedno z nejnadupanějších finále .. Reunion byl slabší ano, ale nevadilo mi to, rozdejchával jsem během něj pořád finále .. 

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

hustý finále. zklamal mě jen reunion, kdy má Joe víc prostoru než finalisti.. díkybohu za probuzení Kimmi, i když s křížkem po funuse. Jeremy a Kelley nejlepší hráči sezóny, Spencerův "přerod" do emočního gamebota podle všeho CBS docela přifoukla, neb skoro všichni hráči zmiňujou, že byl slušně arogantní.

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

mhm, nejak nejsem ani nadsena ani zklamana. Ale citim se trochu zpruzele.

x_silver

x_silver (hodnocení, recenze)

a třeba to bude takovej shit, že se CBS vytáhla a poprvé vítěz vyhraje 2 kulatý jako náhradu za první serii, ve které to letošní vítěz posral a proto byl strčenej do Second Chance. Reakci typu WOW aka Stephen po střihu bych v tomhle případě pochopil u 99% amíků. Ty imunity co nadhazoval Zeck by byli zajímavý, ale nevěřím tomu.

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

Dan9K

já spoilery samozřejmě taky nevyhledávám, bohužel je občas pár idiotů nacpe do diskuzí pod CBS videa a než člověku dojde, že je to spoiler, už to má ze zvědavosti přečtený:((

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Strom-z: Já žádné spoilery ohledně této řady neznám a ani jsem je nikdy nevyhledával, akorát to kazí pocity ze sledování. Takže pokud takhle nepřímo tvrdíš, že tohle bylo součástí nějakého vypuštěného spoileru, které jindy byly přesné, tak jednak dík za nové info (:-D) a asi "to" se tedy bude týkat té Probstem ohlášené premiéry.

 

Dan: Asi to tak budev ukázce je Probst s rukou položenou na urně a u toho tvrdí, že tohle je poprvé za 31 řad, do toho je prostřih jak se Stephen skoro posere (což může být jen hra střihu), takže to hlasování poroty až živě v USA je vyloučeno, stejně jako finále ve 4 díky ukázkám (pokud nemlží), musí se to zákonitě týkat hlasování na kmenovce a vzhledem k tomu, že Kelly a Jeremy mají stále imunity, bude to s největší pravděpodobností právě tohle. Pokud to bude skutečně ono, jsem jen zvědavej, kdo na ty imunity od produkce nakonec dojede.

Uživatel Kulmon smazal svůj příspěvek.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Zeck

Proti teorii hlasování na final kmenovce ovšem svědčí fakt, že ono čtení hlasů ještě není natočeno, tudíž nemůže být ani v ukázce. Takže pochybuju, že teorie o remíze ve finálním hlasování bude pravdivá. To by musel udělat Probst nevídanou věc, a sice přiznat, že si to hned po hlasování čte a seřazuje tak, aby to bylo napínavý. Nebo to nepřizná a udělá to tak, že bylo od začátku v plánu, že hlasování poroty přečte rovnou už na místě hned po final radě (což se snad dělalo v prvních čtyřech řadách, takže by to nebyla ta proklamovaná nevídanost). A čirou náhodou by to zrovna byla ta remíza a muselo by se hlasovat třeba znovu a rozhodoval by třetí na pásce (jakožto defacto vyloučený a nový člen jury) pro první dva.

osobně si taky myslím, že půjde o to vynulování imunit. A z mého pohledu toto není taková bomba.

Anebo to bude úplně nějaká kravina a strašně se tomu vysmějem.

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

Zeck

taky sázim na vynulování hlasů Jeremy vs. Kelley. btw zatim se nám ty spoilery bohužel hodně vyplňujou, což mi tu sérii docela kazí:(  

na příspěvěk reagoval Dan9K

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Strom-z má pravdu, finále ve 4 skutečně nebude. Podle mě se to bude týkat finálového hlasování, případně čehokoliv ohledně kmenové rady, protože Probst mluví o události poprvé za 31 řad když má ruku položenou na urně. Může to být jen udička na diváky, aby na to čuměli, ale ty spekulace jdou až do takových absurdit, že někdo nadhazuje i hlasování poroty až živě v USA, čemuž odmítám věřit, protože by to zabilo celý koncept a o vítězi rozhodl jen edit, tedy Probst. Na druhou stranu bych se nedivil, kdyby mu právě tohle přišlo jako úžasný nápad. Osobně sázím, že se to bude týkat imunit Kelly a Jeremyho, oba vytáhnou své dárečky, na které se tak nadřeli a na jejich úkor půjde někdo jiný, protože ostatní budou hlasovat jen pro ně dva.

na příspěvěk reagoval strom-z, Dan9K

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Miestny experti, máte šancu - TV Markíza pravdepodobne kúpila licenciu na natočenie vlastného Survivoru :-D

na příspěvěk reagoval Djoker

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

Dan9K

nene, bude to prakticky stoprocentně final 3 - podle posledního videa na CBS Survivor budou ještě 4 tribal councils (předpokládám, že včetně tý finální - pokud ne, byla by to final 2, což by bylo hustý, ale nepředpokládám to:)

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Kulmon

doufám, že ne, je to hovadina.  Už Final 3 je takový neuspokojivý, protože prostě vyřazování končí moc brzo...kde to pak skončí, to už rovnou může být jury od začátku a bude Final 7

na příspěvěk reagoval strom-z

Uživatel Kulmon smazal svůj příspěvek.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Mně třeba docela stačí, abych fandil holce kvůli vzhledu a aby nebyla úplně blbá :-) Ale ona tahle kombinace není zas tak často. A Kelley se mi nelíbí s brejlema, takže ji nefandím :D

Uživatel Dan9K smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama