Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Parádní akční jízda pro fanoušky hongkongských filmů osmdesátých a devadesátých let. Mix zbraní, bojových umění, kaskadérských kousků i komedie (přijatelné i pro neAsiata). Tygřice Michelle Yeoh má stále vrcholnou formu jako Red Force. Není to nejakčnější film, není to přehlídka nejlepšího Jackieho kungfu artu, ale přesto je to pro fandy výtečné pokoukáníčko. I v roce 2013, což si zasluhuje přidat hvězdu... 90% (tv, dabing) ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je to změnou režie, kterou Jackie přenechal Stanleymu Tongovi, ale třetí díl mi přišel takový svěží, s novým nábojem a mnohem drsnější akcí. Oproti dvojce, která je dle mého názoru jen slabším bratříčkem jedničky, má trojka slušný scénář, padouchy těžkého kalibru, kteří nejsou už jen pro smích, a taky Michelle Yeoh, které to s Jackiem parádně funguje. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu určitě akčnější ale pořád existuje mnoho lepších Chanovek. O příběh moc nejde a je opět velice jednoduchý. Největší problém filmu je v pomalém rozjezdu, kdy se na akci čeká poměrně dlouho. Později se to už sice začne rozjíždět ale pořád to není ono a mezi jednotlivými akčními scénami je jen nudná vata, ve které se nás občas pokoušejí herci rozesmát. Akční sekvence jsou povedené ale občas je vidět, že se tvůrci snaží kopírovat hollywoodské trháky (při jedné z přestřelek si nelze nevzpomenout na Predátora). Na druhou stranu konečná sekvence s helikoptérou a vlakem je dokonalou směsící skvělé choreografie a neuvěřitelných kaskadérských kousků. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti druhému dielu výrazné zlepšenie. Jednak za to môže Stanley Tong, ktorý prináša do série svieži dych a nové neokukané lokácie. Viacej ako na vtip dáva dôraz na premyslenú zápletku, ktorá v rámci žánru funguje z každej strany. Humor je tu tiež, ale v tomto prípade je nenásilný, prirodzený a nenarúša dramatickú rovinu. Jackie tu tiež nekladie dôraz na rôznorodé kúsky a premety, čo v tomto prípade vôbec nevadí, lebo hlavným ťahúňom nie sú súboje, ale chémia medzi ním a Michelle Yeoh. Finále je potom po všetkých stránkach perfektné. Koniec, ako to tradične býva, uťatý v posledných piatich sekundách bez skutočného doznenia, čo je ale v tomto žánri a v tomto kraji už zvykom. Takže vyčítať tomu filmu práve toto, nie je úplne na mieste, hoci mne osobne to vadí. Kvalitou rovnako dobré, ako prvá časť. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Možná se pletu, ale v pořadí už třetí policejní „story“ se na můj vkus zbytečně moc ohlíží po filmařském stylu Hollywoodu a trochu tak ztrácí výlučně asijský punc a originalitu. Nicméně Jackie Chan tady získal rovnocennou partnerku v půvabné a VELICE schopné čínské agentce Michelle Yeoh, příběh neztrácí tempo, akce je špičková a v podstatě nevidím žádný zásadní důvod, proč filmu nepřidělit 4*. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Když se poprvé setká Panter se Chaibatem, hraje Chaibat hru "Streets of Rage". (SG-1)
  • Pro závěrečnou scénu se musela Michelle Yeoh naučit ovládat motokrosovou motorku. Týden před natáčením scény začal její kurz, který společně s ní absolvoval také Stanley Tong, který ji chtěl jako bývalý kaskadér dodat více jistoty. Navzdory pečlivému nácviku se Yeoh během natáčení závěrečné scény zranila, když se při pádu motorky uhodila do nohy o řídítka. Otřela však slzy, upravila make-up a přes obavy režiséry scénu na druhý pokus úspěšně zvládla. (Vavča)

Reklama

Reklama