Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Sofia Helin, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius a Elin Klinga hrají hlavní role v bezostyšném a bolestně upřímném seriálu o čtyřech ženách středního věku ve Stockholmu, které se snaží udržet chtíč při životě v moderním sexuálně frustrovaném světě. (HBO Max)

Recenze (14)

zahadum 

všechny recenze uživatele

No neviem nakoľko to bolo vážne, polovážne a koľko z toho mysleli autori na adresu dekadencie vo Švédsku vážne. Ak to bola satirická kritika toho ako sa zo Švédska stal jeden veľký "bordel " tak to bolo veľmi uštipačné a výsmech tejto skazenej spoločnosti bol výborný. Ak to brali vážne a akceptovali všetky tie " novoty z EU " tak ....ruky a nohy preč !  Rozhodne sa dalo zasmiať ( pohreb "hada " ) boli tu všetky typy žien a mužov ktoré dnes okolo seba môžeme vidieť + ich osobné problémy. Všetci herci na jednotku ! epizódy netrvali ani polhodinku a boli presne úderné a malo to aj svoj niečo ako príbeh. Nech to bolo vážne alebo nie, vidno kam dospela naša spoločnosť a čo nás ešte čaká. 70 % ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Původně jsem to chtěl vidět hlavně kvůli Sofii Helin, kterou budu mít navždy spojenou s mostem Öresund. K popukání to úplně není, ale spousta vtipných momentů a hlášek tu je. Samozřejmě s mnoha feministickými názory souhlasit nelze a především pátý díl o širokém spektru pohlaví (nebinární pansexuál!!!) a bílém zvýhodňování byl k zblití, ale většinou jsem se bavil. ()

Reklama

Mana 

všechny recenze uživatele

Skandinávští mistři se snad nikdy neutnou a tato dramedy opět ukazuje, že téma sex je jistota. Seriál má mnoho vtipných scén a méně těch obscénních, což je celkem úlevou. Člověk nemusí pořád koukat na cizí nahý lidi, aby se pobavil u seriálu o sexu. I když ty seriály, kde je nejvíc nahých scén, o sexu vůbec nejsou. Zkrátka doporučuji ***** ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepíchá- manžel ztratil víru v sebe sama, přitom tak ale vůbec nepůsobí a ani nevede takový řeči, druhá taky nepíchá, protože se její starej v průběhu těch společných let proměnil v pipku domácí, třetí nepíchá doma, protože starej píchá zásadně jinde a jedině s modrou dobrotou, čtvrtá píchá nepravidelně, podle toho, kdy se kdo namane. I bych je politoval, jak to s náma mají těžký, ale líbila se mi z nich jen jedna a půl, takže se těm jejich ochablíkům zas až tolik nedivím. Tím by mohly začít, že by se sebou trochu něco udělaly, pak možná uvidí svět ve veselejších barvách. A já bych si rád trochu spravil oko, takže jestli můžu poprosit: paní režisérko, na vzhledu záleží. ()

Thane 

všechny recenze uživatele

Přestože skoro každá epizoda sama o sobě jako průměr obstojí, tak jako celek je to spíš slabota. Postavy jsou zvláštní, vlastně ani nejsou moc zajímavý a je tam jediná postava (pár), která projde nějakým vývojem.  Zbytku se prostě dějí nějaké věci a buď na ně reagují, nebo ani ne. Ať tak či tak výsledkem je zachovaný status quo, ačkoli se tváří, že proti němu bojuje.  Poměrně zásadní problém jsem měl s tím, že jsem kolikrát nevěděl, jestli jde o do absurdity přivedenou situaci, nebo zachycení skutečnosti. To samo o sobě považuju za bizár. Dokoukal jsem to jen proto, že to má míň než půl hodiny a funguje to jako výplň. Doporučil bych to maximálně nějakým maminám (50+), co se, možná jako jedniný, budou dojímat nad strastmi osobního a rodiného života po padesátce. A to jen v případě, že se budou chtít posmívat chlapům, kteří jsou tam vyloženě jen jako figurky hodné posměchu (v zásadě nic proti tomu). ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama