Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattison) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (200)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Určitě se v tomto případě jedná o jeden z nejzajímavěji natočených filmů roku 2017. Dynamický hudební podkres střídá dost alternativní metoda převádění scénáře na filmové plátno. Alternativní v tom smyslu, že všechno je ve filmu docela dost syrové, místy až lidsky odporné. No a v tom lidském hnusu se Robert Pattinson utápí se svojí postavou, u které herecky exceluje. Akorát jeho chování nedává vůbec žádný smysl. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Snímek hýřící barvami v každém záběru, vše zabalené do psychedelického filtru, který tomu již tak dost nevšednímu zpracování přidává další pořádný impulz netradičnosti. Doopravdy se taková filmařina v dnešní době již tak často nevidí. Asi bych neměl popravdě zájem to vidět, ale všichni pěli chválu na Pattinsona, jenž si střihl hlavní roli, a to prý s notnou bravurou. Tak jsem tomu věnoval svůj čas. A za sebe můžu říct, že on funguje jako ten nejdůležitější článek filmu, jenž všechny aspekty drží pohromadě. V případě jeho absence by se tento produkt rozsypal jako stavebnice Lego. Tím nechci autory nějak kritizovat, pár příběhových sekvencí mě svou originalitou rozhodně nenechalo chladným, ale v konečném vyznění mě to nezasáhlo asi tolik, jak bylo původně zamýšleno na papíře. Po stránce filmařské a herecké slušná řemeslná práce, která si zaslouží obdiv. Pokud tvůrci pomýšlejí výše (a myslím, že se jim to jednou povede), tak ale příště trochu vypiplat hlavní stěžejní zápletku. Uvidíme, co přinese jejich další projekt Uncut Gems se Sandlerem. Za mě Good Time dostanou 68 % ()

Reklama

berny2468 

všechny recenze uživatele

Robert Pattinson běží pro svého bratra ve vězení. Bratři Safdiové dělají zajímavé filmy, které zdaleka nesednou každému. Ukazují spodinu společnosti se všemi jejími inteligenčními proporcemi a myšlenkovými pochody. Už Uncut Gems byl zážitek, ze kterého bylo leckomu špatně. Zde tomu není vůbec jinak. Opět je hypnotické drama s až s psychedelickým soundtrackem. Příběh jednoho dne (možná dvou), kdy je po nepovedené loupeži zatčen Pattinsonův bratr. Ten se ho pak následně snaží dostat z vězení. Načež tam skončí on sám. Scénář šitý na míru právě Pattinsonovi (Ten se od Twilight ságy neskutečně vypracoval ve skvělého herce), je zajímavý, ale chybí mu nějaká situace, která by vynikla v tom všem. Snímku se však daří držet po celou stopáž slušné tempo, které téměř nenudí. Docela by mě zajímalo, jak bych film hodnotil v kinech, protože to musel být dosti zajímavý zážitek. 7/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nabúchaná expozícia ma pripravila na nadchádzajúcu non-stop drsnú a nadupanú akčnú krimi s nejakým tým indie nádychom. Nasledujúce minúty až do konca filmu som ale nebol tak úplne stotožnený so scenáristickými riešeniami objavujúcimi sa počas celého deja, pričom som ale, na druhú stranu, nebol výraznejšie sklamaný. Občas som zase nadobúdal dojem, že ide svojim spôsobom o bláznivú komédiu či paródiu, ale obávam sa, že to nebolo zámerom pánov s priezviskom Safdie. Možno je trochu problém v tom, že som očakával nejakú nezávislú bombu, o ktorej budem najbližšie dni rozprávať všetkým známym pri náhodných stretnutiach na ulici. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zmatek nad zmatek, který mi s postupujícím časem přestával dávat smysl. Mlhavě jsem tam sice tušil linku, ve které se hlavní hrdina snažil zachránit retardovaného bratra, ale to bylo všechno. Ve všech těch veletočích jsem se ztratil a upřímně řečeno ani mi to nebylo moc líto. Nepomáhala ani splašená kamera a vzdor tomu, že se Pattinson snažil, příliš mi neseděl ani on. 25% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Josh Safdie byl během filmu zatčen za řízení pochybného auta s pozastavenou licencí. Herec Peter Verby, který ve filmu hraje psychiatra, je ve skutečnosti trestní obhájce a po skončení natáčení tedy obhajoval Joshe Safdieho. (Bawnjourno)
  • Robert Pattinson si musel během natáčení barvit a odbarvovat vlasy do takové míry, že mu začaly postupně vypadávat. Po skončení natáčení se ostříhal dohola. (HellFire)

Související novinky

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

18.12.2023

Dwayne Johnson je stále jednou z největších hvězd v Hollywoodu. Byť nesbírá slavná ocenění za herecké výkony jako na běžícím pásu, stále dovede na svoje svaly a charisma nalákat a přitáhnout do kin… (více)

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

29.03.2021

Produkce na seriálovém Obi-Wanovi bude již brzy zahájena a společnost Lucasfilm tak před malou chvílí oznámila kompletní obsazení. Vedle již potvrzených Ewana McGregora a Haydena Christensena se tak… (více)

Kdo si zahraje Batmana?

Kdo si zahraje Batmana?

17.05.2019

Aktualizováno: Novým Batmanem se stal Robert Pattinson. The Batman režiséra Matta Reevese patří mezi nejočekávanější komiksové projekty příštích let, není tedy divu, že kolem obsazení nového… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama