Reklama

Reklama

Shalako

VOD (1)

Obsahy(1)

Potulný kovboj Shalako alias Ten, který přináší déšť (S. Connery - Osudové setkání, Past) se objeví právě včas, aby přispěchal na pomoc půvabné Irině (B. Bardot - Podivuhodné příběhy, Viva Maria). Ta se spolu se skupinou bohatých Evropanů dostane do nebezpečí života, když vnikne na indiánské území. Zachránění aristokraté se vracejí do rodné vlasti a Shalako, doprovázen kráskou, se vydává vstříc novým dobrodružstvím... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (53)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Shalako: „Viete, že nie som ženatý.“ Irina: „Ako to môžem vedieť?“ Shalako: „Väčšina žien má na takéto veci inštinkt, rovnako ako väčšina mužov.“ Takže - obsadíte Škóta, pár Angličanov, Íra, Poliaka a Francúzku vo filme... Kto by tušil, že to bude western? Western s príliš čitateľným príbehom, postavený na tvárach dvoch hlavných predstaviteľov. Mladí herci - Sean Connery a Brigitte Bardot. Rušilo ma množstvo make-upu na Bardotovej tvári, rušilo ma európske stvárnenie hlavného hrdinu, hlavný záporák bol nevýrazný. Pokus o odsúdenie správania arogantných bielych mužov? Posolstvo sa neujalo. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Shalako je pro mě velice milým překvapením. Příběhově, prostředím, hereckým obsazením a výkony, tím vším si mě získal. Nezdá se, že by byl tento western zvlášť známý, takže určitě jej mohu doporučit všem fanouškům žánru (ti ho však nejspíš znají), ale i Seana Conneryho, jenž je tu stále relativně bondovsky mladý. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hrozně jsem se bál o "Bardotku", ona je prostě překrásná ženská a na divokým západě to bylo občas pro takový ženský hodně divoký. Vím, vím, tady jí chranil Sean Connery což není špatný, ale přece jenom, já jsem já. Film jasně ukazuje, že když už chlap kvůli takový babě nasazuje svoje krčisko, je doslova morální povinností každé holky se s ním na oplátku vyspat, protože jeden nikdy neví, kdy hrdina natáhne brko éééé teda brka. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Oka hlad po..., oka hody. Umí za pušku vzít, ostatně i za sex-appeal. Strhnout klobouk plný deště, koupel vášně. Slunce jasné, ve vlasech a pod nimi... zlato madony. Blond limonádová panenka neukázněné aristokracie. /Pampe/liška prérie. Grácie "von." Ve smetanové halence, sukýnce bordó. Francouzská odpověď na Marilyn Monroe. Brigitte Bardot. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Sean Connery a western? No je to tak, tohle je asi jediný western, ve kterém hraje Sean a do role zálesáka se hodí. Lehce nadprůměrný western, který jede v pomalejším rázu, proto nesmíte čekat velké bojové scény a přestřelky - těch je tu jen pár. Mužské oko nejspíš alespoň potěší Brigitte Bardot (třeba scéna u rybníčku). ()

Galerie (58)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama