Reklama

Reklama

Zase nepoužitelní

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (54)

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože Omary Sy je populární herec, tohle se naprosto nepovedlo. Ta bouračka, ve které policie záměrně narazí do jiného auta nemůže být ničím než karikaturou, která už je přepísklá, ostatně jako celý teto film. Ano měla to být parodie se silnou kritikou a komediálními prvky. Ale bylo to především únavné, nevtipné, přihlouple rasistické a místy oplzlé a trapné. Dosledoval jsem to se vzrůstajícím odporem a tenhle odpad nikomu nepřeji. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

vydrené pokračovanie už tak vydarenej jednotky. Akcia dobrá, brutalita je tiež fajn (hlava v potrubí), akčné scény sú fajn, síce je tu viac autonaháňačiek než súbojov ale tá na zrázoch alebo na motokárach je cool. Špičkovanie dvojice je tiež fajn a dobre film pracuje aj s predsudkami a s tým spojením, viete čím, voči prisťahovalcom. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, policajná parťák-based akčná komédia z Francúzka v produkcii Netflixu. Bohužiaľ, vo všetkých indikátoroch (napr. humor, prípadne herecké výkony) sa jedná o podpriemernú vec. Rasistické poznámky/diskusie nie sú správne manažované. Omar Sy miestami má lepšie momenty, ale Laurent Lafitte so svojou hereckou hrou ma teraz nenašiel. Zbytočne nafúknutý film na 120 minútový runtime. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Takedown" je v podstate veľmi jednoduchý príbeh, ktorý akosi v ničom neprekvapí. Možno s výnimkou jedného záverečného zvratu. Ale popravde, aj ten sa dá celkom čakať. Inak je toto policajná buddy-buddy komédia, ktorá má svoje vtipné a svoje trápne momentky. Mám síce pocit, že Omar Sy a Laurent Lafitte sa síce na tomto bavili, no viac-menej to je asi tak všetko čo sa k tomu dá povedať. Príbehovo to do seba moc nemá, postavy nie sú veľmi zaujímavé a popravde ani vo finále nebudete nejako zvedaví, či sa našim hrdinom podarí zaraziť ten diabolský plán alebo nie. Pretože viac-menej to od začiatku viete. A pochopíte aj veľmi rýchlo kto za všetkým stojí a jedno s druhým. Ak to mala byť len oddychovka, tak fajn, ale nič hlbšie tu nehľadajte. Hodnotenie: C+ ()

Oxyuranus 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě skvělá stylovka. Omar Sy už je takový evergreen dobrého filmu a Laurent Lafitte si zde tedy střihl roličku sice alfy ale jinak naprostého blbce, který je ale těžce sympatický. Čert vem nějakou šablonovitost a nelogičnosti, protože jednak je prostředí zvoleno super, druhak náckové nikdy nevyjdou z módy coby úhlavní padouši a třerak honička se špiclem je tak suprově vymyšlená a natočená, že jen pro ni stojí za to film vidět. Synové Chlodvíka si to jako obvykle neužijou, protože... 😁 ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama