Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • USA The Rundown (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Losangeleský vymahač dluhů a lovec lidí Beck má pro svou práci nejlepší předpoklady. Kromě fyzické síly má také buldočí zarputilost, s níž je odhodlán získat vše, pro co je vyslán svým zaměstnavatelem, bohatým mafiánským bossem Walkerem. Snaží se sice vyhýbat násilí, ale když není zbytí, vynutí si zaplacení silou. Protože by chtěl s touto prací skončit a otevřít si restauraci, požaduje, aby mu šéf svěřil nějakou opravdu velkou zakázku. Ten ho pošle do amazonského pralesa, kde se potlouká jeho syn Travis jako lovec pokladů. Po riskantní cestě zchátralým letadlem se Beck dostane do městečka, kterému nelítostně vládne Cornelius Hatcher, majitel nedalekého zlatého dolu. Pracuje pro něj i Travis, který hledá drahocennou zlatou sošku, a Beck musí zaplatit deset tisíc, aby ho vykoupil. Jenže když chce mladíka odvézt na letiště, Hatcherovi muži se mu v tom pokusí zabránit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

petero 

všechny recenze uživatele

Arnold Schwarzenegger tu zdá sa predal štafetu Rockovi. Po troch rokoch treba povedať, že Dwayne Johnson do sveta filmu veľkú dieru neurobil a ani neurobí v takom štýle ako Arnie. Predator, Terminator, Total Recall a True Lies sú dosť vysoké méty, ale zase na druhej strane treba povadať že tento film je dostatočne dobrý resp. Rockov zatiaľ najlepší. „Zabav sa.“ Je jasná správa a ja som sa pri tomto filme neskutočne bavil. V podstate to je nonstop akčná zábava, kde akčné scénky nepostrádajú svoju údernosť (bitka v bare s futbalovým družstvom, bitka v džungli s rebelmi), napr. pri páde džungľov si musíte povedať - to by sa dolámali. Rock má potrebnú charizmu, jeho konflikty so Stiflerom pobavia, Rosario Dawson je správna jebačka, Christopher Walken hláškuje ostošesť a jeho postava je presne to čo mi už dávno chýbalo od jeho výkonu v Scottovej True Romance. Plus Spud z trainspotingu je tiež týpek na pobavenie, stádo byvolov spraví dostatočný rešpekt, opice sú prítulné, venušine cecky píšu ako sviňa a keď The Rock vezme do rúk aj zbrane všetko tady poletí. Ide o nájdenie pokladu, splnenie poslednej úlohy pre šéfa a oslobenie chudobného pracovitáho ľudu z rúk vykorisťovateľa. V dnešnej dobe so slabučkým výskytom poctivých akčných filmov (okrem The Rundown sa postupne objavil Ong-Bak a neskôr Crank a povedzme si Tom Cruise ako akčný borec nie je to pravé orechové a Vin Diesel tiež nejako stagnuje) je toto veľmi podarená záležitosť. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

nevím , jestli P. BERG chtěl vzkřísit ,,klasický béčkový akční film", ale podobné (asi né tak vymakané) znám z mého mládí, i když - a přiznám se bez mučení -, již dlouho jsem je neviděl. oko mé zajiskřilo radostí, když zjevil se CH. WALKEN, protože - padouch má mít úroveň ! (jen občas vedl dost divný keci). ROCK ve své roli obstál na výbornou. když byl v akci, tak jsem se velice dobře bavil !! (škoda, že tam museli dát i jiný věci a postavy). a ty hlášky !!! za rok to zhlédnu znovu ! ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Spíš tři a půl. Berg se předvádí jako zkušený žánrový kličkař a nečekaně i jako zručný řemeslník. Zprvu podezřelá herecká sestava ze sebe navíc ždíme to nejlepší - Rock aspiruje na nejsympatičtějšího akčňáka roku, Scott není nesnesitelně otravný a Walken je zas jednou docela fajn... přimíchejte do toho nebezpečně hongkongskou choreografii plnou drátů a dojde vám, že tam jungle jízda se dost povedla. Žánr buddy-movie neumírá ani v třetím tisíciletí... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Teda!!! Filmy s The Rockem mám hodně rád.Tento film mi dokazuje , že The Rock je opravdu moc dobrý herec a navíc hodně cool.Seann William Scott mi zase dokazuje , že taky dokáže hrát dost solidně.Takže tady máme skvělou dvojku, dobrýho padoucha , sem tam něco vtipnýho a hodně dobrý akční scény.Tenhle film je hodně zábavný a utekl mi strašně rychle a příjemně.Já nemůžu dát prostě pod 5*. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

super badass Johnson, většinu času otravný Scott, pěkná Dawson, slizký a zaslepený Walken. A Bergův cit pro výbornou stylovou choreograficky vytříbenou akci a tentokrát pohodový příběh. Proč ne? Nečekal jsem nic víc, nečekal jsem nic míň. Akční chutovka tak, jak má být. Rockův závěrečný výstup naprostá paráda, za zmínku stojí i akce v baru. Welcome to Helldorado ()

Galerie (53)

Zajímavosti (32)

  • Dwayne Johnson (Beck) byl během natáčení po delší dobu odloučen od své rodiny, a proto se rozhodl pozvat na plac svou ženu Dany a dceru Simone, aby s nimi mohl trávit volný čas. (HellFire)
  • Cameo Arnolda Schwarzeneggera "předávajícího žezlo" bylo nepřipravené a vzniklo ve stejný den, kdy Arnie vystupoval jako terminátor v upoutávce na Super Bowl. (Bauer)
  • Když Beck (Dwayne Johnson) odchází od explodujícího autobusu, má triko "obráceně". Trhlinu, kterou má obvykle vlevo, má na jednom ze záběrů napravo, aby se později opět objevila nalevo. (vlachino)

Související novinky

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Vítejte zpátky v džungli!

Vítejte zpátky v džungli!

12.12.2013

Deset let stará akční komedie Vítejte v džungli, ve které Arnold Schwarzenegger symbolicky předal žezlo hrdiny svalnatých filmů Rockovi, byla ve své době solidní propadák. Měla na tu dobu tučný… (více)

Čtvrtý Spidey za tři roky

Čtvrtý Spidey za tři roky

23.06.2008

Zdá se vám letošní léto překomiksované? Po Iron Manovi teď v zámořských kinech řádí Hulk, batmobil už zahřívá Temný rytíř a své jistě řeknou i Hellboy 2 a Hancock. A tento trend zjevně nepoleví ani v… (více)

Reklama

Reklama