Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Průměr, průměr, průměr. Ale nevidím to zase tak černě jako ostatní tady. Pár zajímavých momentů, jedna hodně dobrá lekačka (vyskočila jsem málem až ke stropu...), hodně dobrých herců, zajímavé úvodní titulky. Chybělo mi ale napětí a pár dalších postav, takhle bylo opravdu předem jasné, kdo je asi vrah...škoda. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl úplně natvrdlej a nebylo mi tim pádem od začátku jasný, kdo je vrah, tak by to vůbec nebyl špatnej film. Problém je v tom, že jsem vraha uhádnul hned v první scéně, kdy se objevil na obrazovce (a předpokládám, že naprostá většina diváků na tom bude stejně), takže potom už jenom celej film čekáte na to, až toho vraha konečně odhalí i Angelina Jolie. A z ní jsem měl teda pocit, že vraha neodhalí, ani kdyby to měl napsaný na čele. Je to tak na rozhraní 2 a 3 hvězdy. Zaokrouhlim nahoru za jednu odvážnější scénu Angeliny Jolie a jednu písničku od U2. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

PO pár minutách (přesně nevím asi 10 ? ...) mi bylo jasné, kdo je vrahem. Zbytek filmu jsem se nudil. Jen chvíli mě zajímalo, co se na plátně děje a to ve chvíli kdy se tam objevila Angelina (kdo záviděl Ethanovi?:)). Mnoho hvězd, ale vše zmařené už v první minutách strašně předvídatelným příběhem... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Když zapomenu na opravdu vysoký stupeň předvídatelnosti, pak je pro mě "Zloděj životů" poměrně zábavnou bubu-podívanou s pěknou řádkou polorozložených těl, zajímavou úvodní vraždou (to jsem vážně nečekala) a s jednou opravdu povedenou lekačkou, která mě málem zabila.XD Já nevím, mně se to prostě líbilo, takže slabší ****.:-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady tuctových trilerov s nezaujímavou zápletkou na stredajšiu noc, ktorý sa akýmsi omylom dostal do kín, zrejme iba kvoli hereckému obsadeniu, ktoré nečítalo scenár. Ale to sa stáva dosť často, viď Julanne Moore a Zlodeji pamati (už len tie podobné názvy). Je tu niekolko náznakov kto by mohol byť vrah, ale sú to iba slepé uličky, typický znak bezradnosti scenáristov. Záver je jedno z desiatich najhorších rozuzlení v detektívkach, a keď bude nejaká anketa na túto tému, tak verím, že sa tam Zlodej životov objaví. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zloděj životů debutoval v Severní Americe na třetím místě s 11,5 mil. dolarů během stejného víkendu jako třeba Úsvit mtvých. (imro)

Reklama

Reklama