Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Sledování této komedie sice nehraničí se sebemrskačstvím, jak by se mohlo zdát z některých komentářů, nicméně pokud se někdo těší na pokračování proslavené Carreyho Masky, bude hodně zklamán. Pár dobrých fórků se dá najít i v tomhle filmíku, ale jako celek je to určeno spíše dorůstající generaci, věkově bych to omezil možná někam max. na 8-9 let, protože starší diváci by již mohli v hluchých momentech (a není jich zrovna málo) usnout nudou. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečný film neříkám že předtím Maska byla nějak dokonalá ale oproti tomuhle je to velkofilm :-) Herecké výkony jsou strašné (banda retardů by to zahrála i líp) a samotný film stojí za hovno je z 99,9 procent digitální a vypadá jak animované štěky. Navíc to dítě mě iritovalo už od začátku a scénu typu že si představuji že ženská rodí leží pohodlně na gauči piluje si nehty a ty děcka z ní létají by nevymyslel snad ani debil :-). ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Dlouho, opravdu dlouho jsem váhal nad hodnocením Odpad! Přemýšlel jsem i o tom, jestli se náhodou z pekla nevrátil Ed Wood a nějakým zázrakem sehnal osmdesát melounů (a pak mi došlo, že Wood to být nemůže, neboť se převtělil do Uweho Bolla a má s financemi jen o málo menší potíže než dnes.) Zaprvé: tohle není inteligentní komedie v žádném smyslu tohoto slovního spojení. Zadruhé: pokud neznáte One froggy evening a aspoň trochu neulítáváte na animovaných groteskách čili cartoonech, nemáte šanci. Zatřetí: počítačové triky se v poslední době používají opravdu v nadbytečné míře, ale tomuhle to ublížit nemůže. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Odporné triky a dítě, které bych po 10 minutách nejraději dal do babyboxu. Hlavní postava, která může kandidovat na nejméně sympatickou hlavní roli v historii. Manželka, která po proměně manžela v Masku řekne, že mu to ,s těmi umělohmotnými oranžovými vlasy a duhovým sakem, sekne (a chtivě si ho prohlédne). Jim Carrey je génius a v souboji filmů vypadá první díl jako geniální počin hodný piedestalu. Tohle je hnusnej odpad. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co to mělo znamenat. Bylo to divné, bylo to trapné a bylo to nepochopitelné. Některé pasáže jsou naprostý CG nightmarefuel. Z toho dítěte jsem se strachy podělal. Film se dá celkem dobře ironicky užít. Pořekadlo: Hello, my baby.Hello, my honey. Hello, my ragtime gal! Send me a kiss by wire. Baby, my hearts on fire! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Ben Stein je jediný herec, který také hrál ve filmu Maska (1994). Ztvárnil Dr. Arthura Neumana. (rafix)
  • Ve filmu Maska (1994) se pes jmenuje Milo, v tomto pokračování je pes Otis, který svým jménem odkazuje na Koneko. V tomto filmu se pes jnenuje Otis. Toto je odkaz na Koneko monogatari (1986), vyprávající o dobrodružstvím Mila o Otise. (rafix)
  • Snímek se umístil na 38. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama