Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Ja vôbec nechápem prečo túto megabláznivú komédiu radíte do odpadu. Asi je to debilným scenárom, nehercami a absolútnou absenciou čohokoľvek filmového. Ale ja som si tie kraviny jednoducho vychutnal. Asi preto, lebo som potreboval vypnúť a naskytol sa mi tento film...Ťažko posúdiť, ale rozhodne som sa nad tou stupiditou nasmial. ()

seed8038 

všechny recenze uživatele

Keby som to mal hodnotiť len za seba tak by "toto" dostalo maximálne 1 hviezdu, avšak nemohol som si nevšimnúť ako to bavilo moju dcérku (má 5 rokov) ba dokonca si to už viac krát pýtala znova pustiť... Tak som sa rozhodol pre takéto hodnotenie: 1 hviezda za mňa, 5 za dcéru v priemere to máme 3 celkovo... (tento film by som označil ako DN - dospelým neprístupné ;) ()

Reklama

sidzej odpad!

všechny recenze uživatele

46. minuta - vtedy totiž nastal zlom a spravil som niečo, čo nemám vo zvyku robiť. Skrátka som vypol PC. Našťastie pre mňa som nevidel jak si tú masku dá na seba to batoľa i keď verím že v tomto filme by miera únosnosti a celkové % hodnotenie išlo určite do mínusu, keby to bolo čo i len trochu možné. Odpad je slabé slovo tak sa zdá, že k súčasným rodinným filmom nejaký ten rok neprivoniam, radšej si budem dokolečka pozerať osvedčené žánrové klasiky typu- E.T., Sám doma či Zachráňte Willyho než čo i len raz do konca dopozerať túto sračku sračiek. ()

SNCIS odpad!

všechny recenze uživatele

Film navazuje na původní film s Jimem Carreym. Masku najde psík Otis a předá ji svému páníčkovi. No, a ten si ji jednou vezme a zbouchne svou přítelkyni. Pak se narodí mrně se schopnostmi. Je tam hodně trapná animace a špatné efekty. Působí to dětinsky a vypadá to, že je to cílené pro děti. Původní filmu se to nepřibližuje ani z dálky. Komiksové předloze, kde Maska v každém vyvolává jen to temné si toto nemůže ani přičuchnout. Je to příšerné a já na tom nemám, co vyzdvihnout. - odpad! ()

Sabiana

všechny recenze uživatele

K žehlení, aby nebylo ticho, to celkem stačí. Ale i ta půlhodinka téhle katastrofy mi stačila. Všechny triky jsou hrozně přehnané, což vo to. Ale oni jsou i hrozně špatně udělané. Občas máte pocit, že se nedíváte na otřesné pokračování úspěšného filmu Maska, ale na nízkorozpočtovou animaci pro děti. Marně jsem tady hledala nějakou známou tvář z prvního dílu, která by mi vykouzlila úsměv na rtech a ono nic. Nastěstí samotná dřevěná maska vypadala podobně. Aspoň že ten nápad se ztělesněním Lokiho tady byl. Ikdyž ani to není žádná sláva, protože vypadá, jakoby zběhl z motorkářského gangu se špatnou pověstí. Takže od nuly k nule. Tady se někdo pokusil z drobků, co zbyly po rohlících, slepit rohlík nový. Taky jak jinak to mohlo dopadnout... Příště si k žehlení pustim hudbu! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu Maska (1994) se pes jmenuje Milo, v tomto pokračování je pes Otis, který svým jménem odkazuje na Koneko. V tomto filmu se pes jnenuje Otis. Toto je odkaz na Koneko monogatari (1986), vyprávající o dobrodružstvím Mila o Otise. (rafix)
  • Snímek se umístil na 38. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama