Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

fars 

všechny recenze uživatele

Nic moc strasidelny creeper, particka teenageru v plechovce nalozena ve vlastni stave, velke pole, silnice vedouci od nikudy nikam a nasrany farmar s hodne velkou harpunou. Divejte se na to s prateli, flaskou vodky a u kazde sceny hodte nejakou hlasku a mate solidni zabavu. Divejte se na to sami a moc nadseni urcite nebudete. Ale neurazi, toci se vetsi sracky. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Naháněná nezničitelného létajícího strašáka sice zaplašila klišovitou žánrovou nudu slušnou řemeslnou akcí, jak se nerovné role otáčely (studentský basketbalový tým v autobusu vs. hladový Freddy s křídly vs. pomstychtivý otec s harpunou), to ale celkovou hloupost scénáře nevykompenzovalo. Jako sůl chyběly záměrný nadhled a ironie. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já fakt nevím, zda je dementnější jednička či dvojka. Neberu v potaz dobře mířené rány "jeho" hvězdicí, které byly vždy a v každém případě perfektně načasované - však byl z vesmíru ne?, kurva... Ale to připitomělé srovnání s Predátorem, které z filmu čišelo každým coulem - to si snad dělal pan režisér prdel! Predátor měřil své síly s profesionálními vojáky, ale tady tento nekňuba..? Parta dětí ze školy a holka ho propíchne kůlem jako by se nic nedělo. A to tato "kultovní" postava žije 1000 let. Z toho každých 23 se pěkně nažere. To nám dává tak 45 nažrání. Můžu snad opomenout sílu legend, které si lidé odpradávna vyprávějí? Vždy by na něj byli připraveni!!! To si pište pane režisére. Stvořil jste stvůru, kterou by si i ten ubohý Freddy dal jako předkrm. Navíc ta banalita se selekcí obětí. Kdyby se chytrák živil strachem jiných (jak bylo zmiňováno) a kdyby se před ním vyselektovaný nemohl v žádném případě ukrýt, proč si vybírá tak laciné oběti a nevleze třeba do města? Já vím, už by to nemělo atmosféru Kukuřičných dětí. ...Nebudu se dál rozepisovat nad touto ubohostí, ač hloupým filmům věnuji více prostoru než normálním - asi proto, že mám nutkání z lidí doslova vykopat přízemní myšlení. Jedna hvězda jen za ten satisfakční závěr. ...A stejně to už byla předzvěst "trojky"... až se ten idiot z vesmíru vzbudí ... určitě pan, co ho zabil ve "dvojce" netrefí. PS: Jo a ještě mě pořádně štve, že si ten křídlatý blbec vybral jako skoro první oběť řidičku autobusu - ona jediná, kromě vraha "křídlatého blbce", byla schopna skutečně racionálně uvažovat a snad i svézt příběh do trochu jiné, povzbudivější roviny. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

První díl se mi celkem líbil, byl to řemeslně dobře zvládnutý horor s dobře vystavěným napětím a solidní atmosférou. Dvojka je ale neskutečná blitka, která dělá dobře zakončenému předchůdci špatné jméno - atmosféra nefunguje, napětí se nedostavuje, mordy nudí, scénář je vpravdě dementní...no prostě hnus. Pár okamžiků mě ale upřímně pobavilo...ovšem ne záměrně. 30% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Na Jeepers Creepers 2 jsem se opravdu moc těšil, protože jednička byla opravdu skvělá a dvojka je taky velmi dobrá!! Scénář je samozřejmně trošku slabší a hlavně má děsný díry. Ovšem hodně se mi líbilo, že se to vlastně odehrává téměř na jednom místě a že teenageři jsou uvězněny v autobuse. Rozhodně dvojka má lepší hudbu než jednička a vizuální efekty jsou o moc lepší. Ale co ty herecké výkony? To je prostě katastrofa, takže nulové herecké výkony. Z Jeepersa Creepersa se stalo super monstrum a hlavně má více prostoru a to je jedině dobře. Atmosféra je poněkud slabší ale na druhou stranu to bylo docela i strašidelné. Vzhledem k tomu jak dvojka skončila, tak by možná mohlo vzniknout i třetí pokračování a musím říct, že bych byl jedině rád, protože jde o dobrý horor při kterém jsem se dobře bavil! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu byly použity celkem 4 školní autobusy. (Chatterer)
  • Jonathan Breck musel strávit v maskérně každý den okolo 3-5 hodin, než se na něj podařilo obléct kostým Creepera. (SidneyP)
  • Hlavní protagonista z předchozího dílu hororové série Justin Long se ve filmu objevil, jeho filmová partnerka Gina Philips ale v pokračování účinkovat odmítla. (Dlee)

Reklama

Reklama