Reklama

Reklama

Vzestup Želv Ninja: Film

  • USA Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Děsiví tvorové z jiného vesmíru rozpoutají na Zemi peklo a želví kluky čeká zkouška, která pořádně prověří jejich tajemné nindžovské schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

blondboss 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade sa plne stotožňujem s miestnym hodnotením. Nie je to také zlé ako v prípade seriálu, ale nie je to ani nič výnimočné a dejovo pútavé, aj keď je tu opäť Krang, ktorý mi trochu chýbal v seriáli. Každopádne stále platí, že animácie sú divoké a zmätočné a v prípade ninja korytnačiek, ktoré už majú za sebou aj filmy so skvelými 3D efektami, je tento počin ozaj len slabučkou a bezvýznamnou kvapkou v mori. 50 % ()

Caesarion 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo šílené a maximálně zábavné. Nemůžu si pomoct. Za mě totální randál.  A ne moc vhodné pro opravdu malé děti. Absence trhače ok. Tím se otevřela cesta Krang oponentovi co smazl, všechny ostatní Krangy před ním a ukázal skutečně hnusně zlí potenciál svých schopností ovládnout svět. Všechno co bylo k vidění před tím se změnilo v bizár, ale díky tomu je to naprosto vynikající. ()

Reklama

stromtrupr13 

všechny recenze uživatele

Vidím spoustu lidí si stěžovat na animaci a designy postav. No za mě byla animace, art style a designy postav naprosto super. Líbilo se mi provedení akčních scén, které vypadaly spíše jako anime než západní animace. Choreografie byla zábavná a dobře udělaná. Světlá a hravá paleta barev všemu vdechla život a moc dobře se na to koukalo. Seriál, na který tento film navazuje, jsem neviděl, nicméně to nic moc neubralo z příběhu, až na jednu otázku a to je proč mají mýtické schopnosti, to ale nijak filmu neubírá a pokud jste schopný přijmout ten fakt, že to tam prostě je, tak o nic nejde. Dále se mi líbili výrazy postav a jak hrozně živě vše vypadalo, animátoři si vážně pohráli s jejich gestikou a mimikou. Dobré byly i hlavní postavy filmu, naprosto atipické od klasických TMNT, každá želva má mnohem jinou a výraznější osobnost a celkově to filmu dost pomohlo. Přiběh a ani témata nejsou nové, ale jsou podané dobrým způsobem a nenudí. V některých momentech jsem si i dokonce řikal, jak porazí tyhle šílený záporaky a jak sami zvládnou přežít a to jsem od tohoto filmu nečekal. Bylo jasné že bude happy ending, je to určené pro mladší publikum, ale to jak to želváci zvládnou byla celou dobu poměrně záhada. Humor v tomto filmu byl celkem fajn, za břicho jsem se nepopadal, ale parkrát jsem se pousmál. Také se mi líbili místy skoro až hororové prvky, které filmu dodali dramatičnost a napjetí. Bohužel ne všechno je růžové. Hlavní neduha jsou samotní záporáci. Vesmírny cosi, co chce zničit Zemi, protože proč ne. Nějaká emotivní hloubka u nich není, jejich ideologie je jednodimensionální a charakter je na stejné úrovni. Moc nemusím celkově záporáky, které když hlavní hrdinové neporazí, celej svět skončí v plamenech, kvůli Marvelu a DC je tohle v posledních letech neskutečně ohrané a je v tom menší citová vazba, než když máte antagonistu co má nějaké osobní spojení s protagonisty. Ale to je tak asi vše, kromě nezajímavých, nudných záporáků a lehce ohraného příběhu, jsem si tento film užil a myslím si, že to rozhodně není ani zdaleka tak špatný, jak většina lidí zde píše. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku mi vadila tá infantilnosť a uletenosť, ale postupne sa príbeh vyvíjal a tieto prvky už neboli tak časté a intenzívne. V závere by som pokojne niektoré scény označil za hororové. Nemám napozeraný Nickledeon seriál a tak mi asi nejaké súvislosti ušli, ale bola to vcelku pozerateľná akčná jednohubka. Taký korytnačí terminátor pre deti. 60% Netflix ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celovečerný, moderný, TMNT animák na veľmi nízkej úrovni – prakticky všetky časti (kresba, príbeh, dialógy, réžia, atď.) majú vážnejšie nedostatky. Teraz Netflixu, na poli animáku, ani toto nevyšlo. P.S.: Štýlová motorka jedna k jednému prevzatá od Batmana. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama