Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Když se Leia rozhodne strávit letní prázdniny ve Wisconsinu, její prarodiče Kitty a Red Formanovi ubytují ve sklepě další generaci teenagerů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Seriál, v ktorom sa ten pridávaný smiech stává doslova otravne monotónnym mučivým nástrojom pre uši. Spočítal by som na jednej ruke, koľkokrát som sa zasmial aj ja zároveň... a ešte by mi pár prstov ostalo nevyužitých. Ja chápem účel týchto sitcomových pauzičiek na umelý smiech, ale keď je niečo až takto zúfalo kŕčovité a nevtipné, tak to s takouto rušivou zvukovou kulisou vyznieva práveže ešte bezradnejšie, silenejšie a trapnejšie a ani len úškrn zo mňa táto nevtipná partička nevymačkla. Ani keby mi z reprákov púšťali s tým smiechom marihuanový dym z Redovej pivnice. Nostalgia tu a tam preblikne, keď sa tu mihnú staré xichty (nebyť Reda, tak ešte hviezda dole). Ten rozdiel oproti novej generácii je ale celkom priepastný, lebo akonáhle matadori predajú slovo tejto novej omladine, tak je to proste len predvídateľne nudné a kŕčovité...Ak v súčasnosti takto vyzerá situačná komédia, tak zas dlho žiadny sitcom nechcem vidieť ani z diaľky... 6 epizód, stále konštantne vyluhovaný odvar. Strata času pokračovať. ()

figgo jr. 

všechny recenze uživatele

Nakonec příjemné překvapení. Bál jsem se, že to dopadne jako How I Met Your Father ale tvůrci doručili fajn legacy sequel. Znovuobsazení představitelů Kitty a Reda byl skvělý nápad a jsou tu stejně úžasní jako v sedmdesátkách. Největší obava byla z nováčků ale zhruba po třech epizodách jsem si je všechny oblíbil. Rozhodně doufám, že vznikne druhá řada. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátky patří mezi moje oblíbené sitcomy a i díky tomu budu k pokračování o něco shovívavější než by možná bylo nutné. Je totiž víceméně jasné, že cílovou skupinou by měli být diváci jako já, kteří seriál vyhledají z nostalgie.  Ono to vlastně docela funguje, Red a Kitty jsou stěžejními postavami a příběh je zajímavější, když se zapojují. Navíc na návštěvu přijdou všechny dostupné postavy z předchozího seriálů a i když nehrají výrazné role, tak jejich přítomnost potěší. Škoda je, že nová parta nefunguje tak dobře jako ta předchozí. Je sice víceméně jasné, kdo má být kdo, ale prostě to tak nešlape. Ale ani tak seriál nezatracuji. K odreagování je to fajn a coby nenáročná oddechovka to svojí roli splní. Smíchy jsem se u toho nemlátil, ale na druhou sérii si čas asi najdu. Jen by to chtělo trochu vyladit chemii ve skupině a víc spoléhat na "devadesátkovou" atmosféru. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

No, slabší, ale ani jsem od toho žádný zázrak nečekal. Devadesátky v tom nejsou ani vidět ani slyšet (že by nebyl rozpočet na licence nebo to scenáristi nezažili?) a mladí herci jsou strašlivě prkenní. Vlastně mě bavila jen Kitty s Redem, hostování staré party a trochu mladý Kelso. Pokud nevznikne další série, tak mi to vadit nebude. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mrzí ma to, ale nie. Najväčšou chybou seriálu je, že sa priživuje na klasike. A pritom nemá absolútne nič, čo by ho robilo tak pôsobivým, ako bol originál. Je síce fajn, že sa tu občas mihnú postavičky z minulosti ale sú neuveriteľne nevyužité. Humor je cringy a miestami veľmi silený. Ale najväčší problémom sú dejovo nevýrazné diely a povrchovo zobrazení hrdinovia. Všetky decká ( akokoľvek sympatické) nemajú hĺbku. Všetko sa točí okolo hlavnej hrdinky a o ostatných postavách sa dozvedáme len sporadicky. Preboha, veď o tomto to kedysi vôbec nebolo. A najsmutnejší pohľad je na Kurtwooda a Debru Jo. Nestíhajú. Nevládzu. A nedokážu utiahnuť celú sériu na svojich ramenách. Ale ako vravím decká sympatické. Všetko ostatné je nevtipná katastrofa. Táto doba sitkomom nepraje. Možno som zaujatý, lebo pôvodný seriál milujem ( až na poslednú sériu), ale dal som tomu šancu a bol som veľmi sklamaný. To, čo ma kedysi na tom bavilo, tu nebolo vôbec. A tak som sa tešil. 1-séria: slabých 40% ()

Galerie (283)

Zajímavosti (12)

  • Když Ozzie (Reyn Doi) mluví o radnici, kde jsou stále místa na uvázání koně, míří tím na jeden ze starých, ale stále platných zákonů, že ve státě Wisconsin stále musí být místa pro uvázání koní. (riza-do)
  • Z kalendára v kuchyni sa dá poznať, že dej seriálu sa odohráva v roku 1995. (BlackTom)

Reklama

Reklama