Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"My nejsme jen šťastní, my jsme blažení! " Mno, již chápu proč v jistých kruzích Kat zkultovněl. Geniálně špatný snímek. To již chce pořádnou dávku talentu natočit něco... takového. Po pár minutách stopáže si budete myslet, že to již nemůže být debilnější. A opak je bohužel/naštěstí pravdou. Co slovo to naprostá perla. Punisher je film, na který dlouho nezapomenete a vždy vám rozjasní den. Co na tom, že zcela jinak než tvůrci zamýšleli. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Najprv som mal pocit, že problém je v tom, že z toho chcú robiť príliš vážny film. Potom prišla scéna s tým ozembuchom a rehotal som sa.Travolta v saku sa opäť hral (doslovne) na záporaka, ale ten koniec bol až nechutne brutal. Natočené v štýle deväťdiesiatych rokov, bez zbytočných efektov, ale radsej si pozriem starú (a dosť odlišnú) verziu s Lundgrenom... ()

Reklama

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Akčnost si představuji jinak než ujíždět před zloduchy v autě, za kterým vlaje loď:-) Takže jsem "hrdinům" ani moc nefandil. To, že mafiáni postříleli všechny, mě nepřekvapilo. A když jsem viděl, jak se hlavní hrdina v necelé třetině příběhu svíjel ve smrtelných křečích, tak jsem vypnul, protože sledovat, jak se zázračně zachrání a vezme si to synkovo tričko, které "zahání zloduchy",to se mi vážně nechtělo... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Na ztvárnění Franka Castlea by možná Tom Jane stačil (ale chtělo by to odstranit těch pár scén, které vyžadují i jiný než čistě fyzický herecký výkon). Ale to by scénář nesměl být tak zoufale klišovitě nenápaditý a režírovat by to musel někdo lepší. Protože ani průměrní režiséři nedokážou vyrazit herecký výkon z Johna Travolty. Ale naštěstí to není natolik dementní jako český název. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Trailer sliboval celkem hodně, ale po zkouknutí místního hodnocení mi bylo jasné, že se jedná o brak. Dostavilo se ale milé překvapení. Je to docela ucházející film. Nic extra, nic super, ale propadák to není. Pár hezkých záběrů, pár silnějších momentů a parádní finále. Obrovská chyba je ve vedlejších postavách. Punisherovy sousedy bych bez milosti vyházel. Neměli ve filmu, co dělat a jen kazili dojem. To samé i Travoltův tým. Zde bych jim buď udělil více prostoru a nebo proházel herce. Přidat trošku muziky, zkrátit intro a máme velmi dobrý akčňák. Protože pasáž s Travoltou na parkovišti je úžasná. Není to špatné. Podle mého to minimálně za jedno shlédnutí stojí. Film bych srovnal s nynějším Maxem Paynem. Wahlberg je charismatičtější a má tam efektnější záběry sněhu, ale jinak mi více sedl Punisher, ač jsou oba pouze velmi průměrné snímky. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Ve scéně, kdy Howard Saint (John Travolta) říká svému příteli, aby zabil vraha svého syna, má v některých záběrech vlasy nagelované a v některých ne. (Terva)
  • Rebecca Romijn přiznala, že během sešívání zranění na ruce Thomase Janea, představitele Franka Castla, přitlačila na jehlu až moc a prošila mu kousek jeho vlastní ruky. (akisha)
  • Scéna výbuchu před Americkou bankou nebyla dostatečně oznámena veřejnosti, a tak mnoho lidí po výbuchu volalo 911 v domnění, že jde o skutečnou explozi. (akisha)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama