Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure... a basta. A nevadí mi, že na mě milovníci českých klenotů nebo Michaela Baye vyšlou svá komanda smrti, vůbec. Po mém boku totiž stojí Frank Castle, a takového frajera mezi marveláckými suprhrdiny jen tak nenajdete. Z prozatimních tří filmových zpracování je Punisher právě Thomase Janea tím asi nejznámějším, načež se dokonce nedávno dočkal i krátkometrážního přídavku. Tak bude to pokračování? Nebo aspoň ona brutální týmovka se Spideym? Jedno je jasné: John Travolta tu proti Frankovi nemá šanci, ani kdyby si jako ochranku najal kompletní Expendables. Nevěříte? ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Punisher měl velké ambice a nebylo to zdaleko ono, jak jsem očekával z traileru. Způsoby vraždění, brutalita...tohle všechno jsem očekával o jednom stupínku výš, ale přeci jen jsem se dočkal, a to správné poslední půl hodinky. Jinak ostatní okolo hrozná nuda a kéž by to bylo o několik špatných scén zkrácené. Audiovizuálně to je fajnšmejkrovka, ale co se týče scénáře či nějakého hlubšího rozměru, na to nečekejte. Bavit se ale zřejmě budete, stejně jako já. [Přesná stopáž: 118 min] ()

Reklama

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Akčnost si představuji jinak než ujíždět před zloduchy v autě, za kterým vlaje loď:-) Takže jsem "hrdinům" ani moc nefandil. To, že mafiáni postříleli všechny, mě nepřekvapilo. A když jsem viděl, jak se hlavní hrdina v necelé třetině příběhu svíjel ve smrtelných křečích, tak jsem vypnul, protože sledovat, jak se zázračně zachrání a vezme si to synkovo tričko, které "zahání zloduchy",to se mi vážně nechtělo... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Když je na celým filmu nejlepší tričko hlavního hrdiny, tak je něco špatně. Ale abych byl spravedlivý, pro dvě scény se tahle pytlovina dá JEDNOU přežít - úvodní zlikvidování Castleovy famílie má v sobě jistou dávku působivosti a pak rvačka s rusáckou ´hlavohrudí´ (tenhle termín asi neznáte - takhle říkáme s kámošem namachrovancům z posiloven s takovou porcí svalů, že už ani běhat nemohou) za doprovodu operní árie, která nepostrádá vtipnou komiksovou nadsázku. Zbytek plný směšných patetických póz nedělá dobré jméno ani tvůrcům, ani našláplé a dynamické komiksové předloze samotné. Ač si o Travoltovi myslím, že už by neměl lézt před kameru, tady byl záhadně snesitelný, naproti tomu veskrze průměrný herec Thomas Jane sice pro takovou roli nepotřebuje "shakespearovskou průpravu", ale při jeho drsném ksichtění jsem odolával náporům bránice. Ovšem při scéně, kdy vyjíždí výtah nahoru a na něm otáčející se Thomas s napnutou korbou pod rozedraným tílkem a s drsně ohodlaným pohledem, tak to už jsem vyprskl smíchy, to fakt nešlo :o) ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Všude tam, kde zlo odchází nepotrestané. Všude tam, kde výkřiky poškozených nejsou slyšet. Všude, kam krátká ruka slepé spravedlnosti nedosáhne, tam ve stínu čeká Punisher. Když pominu opravdu stupidní příběh, který stojí na již tisíckrát zrecyklovaném motivu pomsty rodinného masakru (zdravíme mistra Seagala), tak největší problém Punishera tkví v tom, že se nejedná o temný film, čímž by The Punisher rozhodně měl být. Místo toho, aby Thomas Jane vystupoval z temnoty a ze svých nepřátel nechával jen krvavé hromádky, se jedná o akční film, který sám sebe až moc často paroduje. Občas se tak stává nechtěně (různá zaběhlá klišé), ale často se tak děje absolutně vědomě (taková bitka s Rusákem je pak rozhodně nejlepší scénou z filmu), což ale fanouškům předlohy nemusí zrovna sedět. Ale musím říct, že přes příběhové kolapsy (Punisher se schovává na kraji města, ale přesto všichni záporáci okamžitě ví, kde bydlí. A on zase po svém odhalení nemá snahu se přestěhovat.), nic moc zahrané ploché figurky a hrozně natočenou scénu likvidace Castleovy rodiny, jsem se královsky bavil. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Při masakru Katovi (Tom Jane) rodiny se jeden ze zůčastněných pokouší ujet na motorce, ale je střelen a padá i s motorkou. Když si motorku bere Kat, leží jinak a mrtvé tělo již tam není. (Geriel)
  • Scéna výbuchu před Americkou bankou nebyla dostatečně oznámena veřejnosti, a tak mnoho lidí po výbuchu volalo 911 v domnění, že jde o skutečnou explozi. (akisha)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno