Reklama

Reklama

Medvěd

(seriál)
  • USA The Bear (více)
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Mladý šéfkuchař Carmy se zkušenostmi z lepších restaurací se vrací do Chicaga, kde má vést rodinnou prodejnu sendvičů. Snaží se změnit k lepšímu prodejnu i sebe samotného a musí pracovat s neotesaným kuchyňským personálem, který se nakonec stane jeho druhou rodinou. (Disney+)

Videa (3)

Trailer

Recenze (97)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

U prvni serie jsem byl trochu napochybach, ale ta druha je super i pres "fuck" v kazde minute serialu... "Michelin" to pro me zatim, ale neni a to, co chybi je prave vtip i pres to ze by snad melo jit o komedii. Celkove to je pro me vlastne i pres ten krik celkem odpocinkovy a mily drama a dal bych to zbytecne neskatulkoval ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vývar ze stresu a emocí. Překvapivé poznání? Vlastnit restauraci je na sebevraždu. Snažit se bufet předělat na nóbl restauraci se rovná očistci. Herecky je to jedna velká paráda. Tempo je zběsilé a pořád se něco děje. Někdo to připodobňuje k Bodu varu, ale Medvěd je pořád o něco málo optimističtější. O to jsou ale bolestivější ty pády. Vážně síla. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Po Boiling Point ďalšia vecička, z ktorej Pohlreich a spol. musia mať stojáka pod zásterou a pri ktorej si poviete, že radšej do uranových dolov faráť, než do reštiky ku plotni. Hektické tempo od prvej minúty, stresujúca atmosféra, všetky dialógy idu za pochodu a tu a tam sa nájde chvíľka na to zvoľniť a zotriasť zo seba emócie, alebo si dať len v kľude cigaretku a odfúknuť a pokecať, či už o banálnych, alebo dôležitejšívh veciach. Nič viac, žiadna veľká story, len vyvíjajúce sa vzťahy medzi posádkou jedného bistra.  Nie je to nahláškovaná vykecávačka typu Clerks a ani to nie je zrovna oddychovka, skor občas vypätý ukričaný chaotický emocionálny nervák (ep.7 je parádne one-shot kuchynské peklo), no má to echt vťahujúcu intenzívnu autentickú atmosféru. No hlavne to má, ako spomínaná 'smithovka', extrémne sympatické, živé a skutočné postavy, ktoré sú so svojimi osobnými radosťami a mindrákmi do jedného proste spoločnosť, v ktorej chcete stráviť okamžite ďalšiu sezónu. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Z tohoto mám takové mixnuté pocity. Ten rozjezd na mě byl asi moc hektický a uřvaný, a ač jsem v kuchyni dělala a mám představu o tom stresu, až takhle hustý to tam nikdy nebylo. Umím si ale představit, že tohle je někde normální realita a tím, že mám ráda gastro žánr, postupem času už jsem se s postavami trochu začala sžívat. Paradoxně mě to nejvíc chytlo až když se to chýlilo ke konci. Je škoda, že ty postavy jsou záměrně takhle nedostupné, a proto věřím, že to bude hodně o diváckém názoru. Příběh to má jen takový okrajový, aby to právě nebránilo v sondování mezi kuchyňským personálem a sledování jejích práce. Ten závěr byl asi tím nejsilnějším, co seriál nabídl, a proto jsem v pohodě otevřená druhé sérii, které dávám velkou šanci, že se mi bude zamlouvat ještě víc. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Toto bol trochu odrb. Cakal som komediu, ale serial je skor psycho drama, s niekolkymi grotesknymi postavami a situaciami. Prvy diel bol za mna odpad. Neskor som si zvykol a zacalo to byt zaujimave. Ale nie dostatocne. Uznavam ze to je originalne. A mozno aj nie je, len som sa podobnym veciam vyhybal. Najviac ma bavil Oliver Platt, akurat ma iba malu ulohu. Po prvej serii davam 2.5. Mozno po druhej zdvihnem. PS: po druhej serii dam predsalen tri*. Obcas to ma fakt silne sceny a miestami sa dalo aj zasmiat. Na druhu stranu tam bolo stale vela veci ktore ma nebavili. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Matty Matheson, představitel Neila Faka, byl v době vydání seriálu známým kanadským šéfkuchařem a majitelem několika restaurací. Mimoto se okrajově věnoval i herectví a moderováni a byl také aktivní na Youtube. V seriálu fungoval nejen jako herec, ale i jako jeden z producentů a také jako odborný konzultant. (Wishkah)
  • Film vychází z počátků kariéry legendárního michelinského šéfkuchaře Marca Pierra Whitea. (Dalfor)

Související novinky

Bruce Springsteen dostane hraný film

Bruce Springsteen dostane hraný film

09.04.2024

Příběh legendárního amerického rockového zpěváka a kytaristy Bruce Springsteena se dočká hraného filmu. Chystané dílo by mělo sledovat zejména období vzniku hudebníkova šestého studiového alba s… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

16.01.2024

Proběhlé předávání cen Emmy se ocitlo v poněkud kuriózní situaci, když se slavnostní ceremoniál kvůli stávkám v Hollywoodu odsunul ze září 2023 na leden 2024. Navíc zde byly předávány ceny za seriály… (více)

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

08.01.2024

Večer v neděli 7. ledna proběhl v kalifornských Beverly Hills 81. ročník předávání cen Zlatý glóbus. Moderátorem ceremoniálu byl komik Jo Koy a jeho přímý přenos vysílala ve Spojených státech… (více)

Reklama

Reklama