Reklama

Reklama

Kapitánka Sara Bellaïcheová z toulouského protidrogového oddělení vyšetřuje akci pašeráků drog spojenou s vraždou dvou teenagerů, kterou vyšetřuje Richard Cross z pařížské kriminálky. Navzdory svým diametrálně odlišným metodám musejí Sara a Richard spolupracovat, aby našli vraha a zastavili krvavou pašeráckou jízdu. Čeká je závod s časem na silnicích Španělska a Francie. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Fr 

všechny recenze uživatele

„SVĚT JE DRSNÝ MÍSTO A JÁ NEJSEM O NIC LEPŠÍ. ALE MUSÍME SE SNAŽIT HO ZLEPŠIT“…  Postupně rozjíždějící se celkem zapeklitej policejní příběh. I když většinu času sledujeme zmrdy, co pašujou drogy… Béčko z toho lepšího soudku. Ocenil bych víc akce, na druhou stranu je to slušně promyšlený.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.)  U nás za zradu platí celá rodina. 2.) Chcu vidět film, kterej je věnován Belmondově památce..  ///  Thx za titule „Vít Bezdíček a Tereza Němcová“.                 PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Profík teda nejsem, ale řekl bych, že když pašuju větší množství drog, tak se snažím chovat nenápadně, takže nejedu s konvojem, kterému razí cestu dvě motorky. To je první kiks. Tím druhým je předabování jinojazyčných sekvencí do francouzštiny. Měl jsem za to, že tohle se snad kromě Ruska nikde jinde nedělá. Ale jinak se jedná o standardní francouzskou kriminálku, ve které jsou padouši bezohlední parchanti bez špetky citu a policisté i policistky nekompromisní jak to jen jde. Mělo to tempo, švih i krvavou akci a nad tím vším se vznáší drsňácký oblak typický pro galské policajtské thrillery. Asi to není ničím výjimečné, ale dostal jsem přesně co jsem chtěl. 75% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Solidní francouzská kriminálka spojuje operaci proti pašování drog s případem dvojnásobné brutální vraždy. Zkušení profíci z odlišných oddělení si neházejí klacky (a příliš ani city) pod nohy a příkladně spolupracují, aby brutální gangstery dostali za mříže – o to víc však v komplikovaném, přísně procedurálním vyšetřování udeří do očí jejich občasné lapsy či příhodné náhody v ne/čekaných zvratech. Když byly karty rozdány a říkal jsem si, že se jede do finále, sotva se film přehoupl za půlku – závěrečná třetina tudíž spíše dořešovala a tolik netáhla. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí filmu si zhnuseně říkám, že svět je vskutku špinavé, neradostné, ba hnusné místo. Hnusná je Francie, hnusné je Katalánsko (a hnusné je tedy i Španělsko), hnusný je Maghreb a hnusné je to určitě i všude jinde, i když to už film neukazuje. Hnusní jsou většinou i lidé, kteří tam žijí. Hnusní jsou samozřejmě gangsteři, vymatlaná amorální hovada, která zabíjejí se stejnou samozřejmostí, s jakou běžný občan třeba chodí do fachy, hnusní jsou většinou i poliši, kteří jsou většinou na první pohled od gangsterů k nerozeznání. Všichni se s oblibou oblékají do černé kůže, čumí drsně a mají drsné hlášky, vypadají nemytě, mastně až zapařeně a jsou všichni více nebo méně přičmoudlí, takže většinou ani není jasné, kdo je vlastně Francouz, kdo Katalánec, kdo Arabák a kdo Cigoš. Jen negři jsou jasní, to je jasné. Jo a hnusná je i ta francouzská hatmatilka, do které přiblblí tvůrci nadabovali všechny dialogy v arabštině a katalánštině, protože většina Francouzů nejspíš nezvládne přečíst pár titulků. Tak to jsou asi hlavní dojmy, které jsem si z filmu odnesl. Francouzské kriminálky jsem míval vždycky rád, ale tahle mi bohužel přišla příliš stylizovaná a scénáristicky i herecky průměrná. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Bohužel, zase jenom tři. Už je to taková obehraná písnička. Drsný krimi, ve kterým chybí to něco navíc, co vás chytne , a nepustí. To, že někdo někoho střelí do hlavy, nebo ho mučí a uřízne mu ucho ještě dobrej film neudělá. Prostě já chci s hrdinama příběh prožívat, bejt napnutej, a držet jim palce. Klidně to nemusí bejt áčkový, hlavně když tam ten hlavní sympa´ták je. Takhle je to jen lepší průměr. 60%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama