Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alison (Anne Hathaway) má vše na co si vzpomene. Stále víc ji ale fascinuje pouliční životní styl a hip-hopová kultura. Spolu se svou kamarádkou Emily se začnou přátelit se členy pouličního gangu. Velmi rychle narazí a uvědomí si, že i nevinný čin může mít vážné následky. (oficiální text distributora)

Zajímavosti (8)

  • Původní scénář z roku 1995 měl název "The Powers That Be", přejmenován ana "Havoc" pak byl na počátku roku 2003. (fraktal)
  • Otázka od policisty: "Co je k nám blíž - Měsíc nebo Evropa?" byla položena Stephenovi Gaghanovi, spoluautorovi scénáře, při jeho zatčení pro drogovou závislost. (fraktal)
  • Film je věnován Jessice Kaplan, která v spadla s malým letadlem pilotovaným jejím strýcem v LA ve věku 24, těsně před začátkem natáčení 6. června 2003. (fraktal)
  • Bijou Phillips a Anne Hathaway odmítly podílet se na jakékoliv reklamě či PR pro tento film poté, co produkce převzala vedení celého projektu a odstřihla režisérku Barbaru Kopple od konečného střihu. Toto vedlo nakonec k tomu, že film vůbec nebyl uveden v kinech. (fraktal)

Reklama

Reklama