Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alison (Anne Hathaway) má vše na co si vzpomene. Stále víc ji ale fascinuje pouliční životní styl a hip-hopová kultura. Spolu se svou kamarádkou Emily se začnou přátelit se členy pouličního gangu. Velmi rychle narazí a uvědomí si, že i nevinný čin může mít vážné následky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

První film, ve kterém působí Anne Hathaway sexy! A tím veškeré klady téhle vykonstruované mrdky končí. 2 zazobané mladé čubky mají dost pozlátka a začnou koketovat s mexickýma rádoby-gangsterama. Když při jedné party dojde na šoupání, Anne se cukne, kdežto kámoška se rozšoupne a dá si rovnou gangbang. Bohužel během toho zjistí, že se jí to vlastně nelíbí... ty poctivé mexické chlapce samozřejmě obviní ze znásilnění, i když to nána sama chtěla. Zbytek si domyslí i choromyslní. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jo, tak vy se holky nudíte? Dobře vám tak, krávy. Apel na všechny jim podobné současné "hvězdy". Když vás někdo někde ožralé nebo zfetované znásilní, dobře vám kurva tak! Fil naprosto o ničem. Není to nuda, protože se tam něco děje, ale kdyby dnešní mládež měla trochu rozumu, nic z toho, co se ve filmu děje, by se nedělo! Sex, drogy, chlast, zbraně. prostě věci, který normální člověk k životu nepotřebuje.. Nazdar. * za herecký výkon obou mladých koček... Tím to ale hasne. Blbý a trapný film, který neměl nikdy vzniknout... ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Celkem reálná ukázka toho, jak to chodí v životě mladých lidí, kteří už neví co víc si dokázat a nudí se! Jejich zábavou jsou drogy, alkohol a pouliční styl! Jednou však těžce narazí, když hledají ve východní čtvrti drogy. Setkají se tváří s členy pouličního gangu, před kterými nakonec po vytažení zbraně a kapky ostudy prchnou.. Avšak krásné Alison to nedá spát a chce se přiblížit mexickým chlapcům na tělo.. To dojde až do takového závěru, kdy její kamarádku málem znásilní (ikdyž pravda je jiná) a realita být členy gangu se ze zábavné stává děsivou.. To ovšem potvrdí jejich přátelé, aby vytáhli zbraně a jeli vše vyřešit jinak! Působově natočeno z různých pohledů mladých zbohatlíků, hrajících si na něco co nejsou, což také vede k jejich ublížení nebo ke dveřím kriminálu... Anne Hathaway si střihla zatím svou nejodvážnější roli ! ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Slabé. Snaha zachytit atmosféru v gangu vyznívá do prázdna. Herci jsou spíše podprůměrní a Anne Hathaway by měla svoje bradavky ukazovat v lepších filmech než ve snímku o mladý znuděný holčině, co chce změnit gang. Když to srovnám se všemi těmi filmy typu Kidulthood apod., tak je to jen parodie na tyhle filmy. Je to ploché (oproti hrudníku Anne - když ona se tam prsí fakt každou chvíli :D), nicneříkající a má to dost divnej konec. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Alison (Anne Hathaway) a jeji kamaradka Emily jsou znudene, bohate a snobske dospivajici americanky. Nenapadne je nic lepsiho, nez si trosku zvysit hladinu adrenalinu a povyrazit si mimo svoje bohate baracky. Tim pravym mistem se stavaji ulice ovladane poulicnim gangem. Behem chlastani a laskovani z cleny gangu prichazi na sex. Alison odmitne, nacez jeji kamaradka je povolna cemukoliv, coz je zpusobeno premiry alkoholu v jeji krvi. Nejvetsi prusvih nastava ve chvili, kdyz rodice Emily uvedomi policii o jejim domnelem znasilneni v prubehu zmineho vecirku. Cely poklidny svet milych kamaradek se hrouti a ukazuje sve stinne momenty. Dalsi z dramat ve velmi drsnem kabatu, ktere ma zobrazit zkazenost americke mladeze dneska. 70% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Bijou Phillips a Anne Hathaway odmítly podílet se na jakékoliv reklamě či PR pro tento film poté, co produkce převzala vedení celého projektu a odstřihla režisérku Barbaru Kopple od konečného střihu. Toto vedlo nakonec k tomu, že film vůbec nebyl uveden v kinech. (fraktal)
  • Tobyho (Mike Vogel) moč z jeho kalhot mezi jednotlivými záběry mizí. (fraktal)
  • Otázka od policisty: "Co je k nám blíž - Měsíc nebo Evropa?" byla položena Stephenovi Gaghanovi, spoluautorovi scénáře, při jeho zatčení pro drogovou závislost. (fraktal)

Reklama

Reklama