Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je předvánoční nákupní období. Jonathan nakupuje v obchodním domě dárek pro svoji přítelkyni – rukavice. Stejný dárek si v tu samou chvíli jedna mladá dívka vyhlédne pro svého přítele a Jonathan jí ho zdvořile přenechává. Zapovídají se a jdou spolu do restaurace Serendipity – „Šťastná náhoda“. Dívka věří, že je vše otázkou náhod. Nakonec se s Janathanem rozloučí a odjíždí taxíkem. Jemu bylo s krásnou neznámou moc dobře. Vzápětí se však znovu setkají. Oba si totiž v restauraci něco zapomněli. Prožijí spolu i zbytek večera; dívka – Sara chce však jejich další setkání ponechat náhodě. Slíbí, že vpíše svoje telefonní číslo do knihy a prodá ji. Pokud to má vyjít, Jonathan si knihu koupí. On zase své číslo píše na pětidolarovku. Nakonec jdou do hotelu a každý jede svým výtahem. Pokud se sejdou na stejném patře, patří k sobě. Jonathanovi vše ale pokazí spolucestující. Saru už nenajde... O pár let později má Jonathan před svatbou s Halley. Stále si ještě občas vzpomene na Saru. Ta zatím pracuje jako terapeutka a také ji její přítel hudebník žádá o ruku. Jonathan ji zrovna znovu, ale zatím bezvýsledně, začne hledat. Náhodně ale objeví účet od dárku, který tenkrát chtěl přenechat Saře. Je na něm číslo jejího účtu. Jonathanovi se nepodaří získat její příjmení, ale starou adresu ano. Sara se též zaměstnává myšlenkami na Jonathana. Rozhodne se odjet se svou kamarádkou do New Yorku, kde ho tenkrát potkala. Začíná jejich vzájemné hledání a téměř střetávání se... Sara s kamarádkou potkávají Halley. Sary kamarádka ji zná a odchází s ní na zkoušku svatby. Za Sarou zatím přijíždí její snoubenec. Mezitím zve Halley Sařinou kamarádku na svatbu a Sara má jít s ní. Halley dává Jonathanovi malý dárek – knihu. Je to právě ta, do které kdysi Sara napsala své telefonní číslo. Jonathan konečně zjistí její současnou adresu a s přítelem Deanem odlétá za ní. Sara je však stále v jeho městě – New Yorku.. (TV Prima)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Celkem pěkná romantická komedie. Jako že na ně normálně nekoukám, tady jsem kvůli Kate udělal výjimku. 

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Casspy: Tiežs i myslím,že už nemá cenu to rozoberať.štastný nový rok aj Tebe.

Casspy

Casspy (hodnocení, recenze)

JUWA: Tak nevím jestli to myslíš ironicky nebo ne:o) nicméně .. dle toho jak si bránil, již spokojený vztah, který dle tvého skončil fiaskem spíš bych řekla, že máš špatné zkušenosti:o) ale možná se pletu.. možná taky ne.. každopádně.. já doufám, že to tak funguje / jak jsem psala níže/. Na druhou stranu srovnávat film s realitou se nikdy nevyplácí.. takže .. bych tohle téma uzavřela, ať se tu nakonec nepoštěkáme.. jinak šťastný nový rok:o)

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Casspy: No dobre,toto beriem.Priznávam,som blbý,nikdy v živote som nebol zamilovaný a ani nemal vzťah,možno v tom je príčina,prečo nerozumiem.

Casspy

Casspy (hodnocení, recenze)

za 1. dospěla.. děkuji:o)

za 2. na základě toho, že kdyby byli spokojení, tak nepodlehnou jeden druhému.. Když je člověk ve vztahu šťastný nemá potřebu vyhledávat někoho jiného, v podstatě ho ani taková myšlenka nenapadne.. když má potřebu myslet na někoho jiného, nebo napíše na bankovku tel. číslo s tím umýslem, že "možná" by se mohla dostat do rukou jisté osoby, když druhá osoba napíše číslo do knížky s myšlenkou, že "možná" by se mohla dostat do ruky jisté osoby, zřejmě není něco v pořádku. Sama dvojce se snažila najít "osudové" číslo, což už samo o sobě znamená, že vyhledávali jeden druhého.. Jak se říká v lásce a válce je vše dovoleno. I když někoho máš, "miluješ" ho a potkáš opravdu tu pravou polovičku, zjištíš, že jsi doteď jen měl rád a teprve začínáš milovat.. Takže i když on měl před svatbou, zjistil, že tomu něco chybí.. ona.. !:o) Vztah nemusí být problémový, nemusí mít mouchy, může být skvělý, pohodový, bezchybný, ale jak se ti v životě mihne osoba, která na tebe působí, jak magnet a cítíš něco.. no prostě TO něco.. :o) vše se ti obrátí vzhůru nohama a začínáš mít priority někde jinde..:o) Samozřejmě, beru to z toho hlediska, že člověk u sebe tu pravou polovičku ještě nemá.. :o) Takže z dalšího hlediska, kdyby původní páry zůstaly spolu, a ti dva by se nakonec nenašli na kluzáku, byli by všichni nešťastný.. nebo by vše jen předstírali.. on by se oženil, ale myslel by na ní.. ona by zůstala s tamtím, ale myslela by na něho.. nakonec by všichni přišli na to, že být spolu byla chyba a nebo by se s tím smíříli.. Nicméně je to film.. spojitost s realitou a takovým zásahem osudu je nulová.. :o)

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Casspy: Na zaklade čoho si dospel k tomu,že by so vztahmi neboli spokojni? Napr. on mal kratko pred svadbou....

Casspy

Casspy (hodnocení, recenze)

Kouzelný filmeček.. Vánoce bez něj, jako Vánoce bez cukroví:o)

Casspy

Casspy (hodnocení, recenze)

JUWA:  ono to spíš vypadá, že si to zbytečně složitý děláš ty:o) závěr je naprosto primitivní..  totiž.. když jdou už tak vztahy do kopru, tak nemá co zaniknout.. jen to někomu trvá dýl a někdo hledá náhradu.. za prvé: oni se vztahem nebyli spokojení, za druhé .. zkrátka, když člověk cítí, že našel toho pravého věří v to a neztrácí naději.. :o) Tedy ve filmech to tak funguje:o)

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Videl som Tarkovského filmy,videl som Lynchove filmy,ale nič z toho ma nemohlo pripraviť na "Láske na stope" Film pre ludí s IQ nad 190

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Soundtrack: Nie,nerobím,ja len že záver popiera celý žáner....to je akoby si v akčných filmoch na konci všetci nepriatelia odpustili a podali si ruky.Rovnaký nezmysel

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Soundtrack: No,ak som videl ten istý film čo ty,tak Kate opustila svojho manžela a Cusack priateĺku,ktorú si mal brať.Takže,aby jeden vzťah vznikol,dva museli zaniknúť...to je ako romantický film? Skôr tragická komédia.

Soundtrack

Soundtrack (hodnocení, recenze)

JUWA: Co si na tom jako nepochopil? Hned bych ti to vysvětlil, ale nevím, co tam bylo k nepochopení..

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Fajn film,len keby nemal ten neuveriteľne zložitý záver...kto to má pochopiť? Horšie ako u Lyncha

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Chápe niekto ten záver ? Asi bol na mňa až príliš zložitý,lebo som z toho mal myš-maš....

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

velmy mily filmik.. , mam rad fantasy filmy tochto tipu..no ale neprakvapil.. vzdy som vedel co ma caka v nasledujucej scene , ale vazne mily film. malokedy vidiet chlapa plakat na konci filmu ,,, a kate je krasna

Vikess

Vikess (hodnocení, recenze)

tento film si vždycky pouštím na Vánoce. je to pro mě srdeční záležitost.

Reklama

Reklama