Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Mountain 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně jsem mlhavě tušila, do čeho lezu. Tušila jsem, že tento snímek je určen naprosto jiné sortě diváků. Přesto jsem do toho šla. Dokonce jsem přežila i písničku. Ale když se holčina dověděla o zániku jakési kapely, vzdala jsem to. Příště si mám hledět svého žánru a ne takových debilovin. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Barvičkami přepatlaná hrůza plná afektovaných jedinců a psychedelické stylizace, která nutí diváka k úvaze, co asi členové štábu při natáčení a postprodukci brali. Očividně to musela být síla a měli by s tím přestat: hlavně kvůli těm retardovaným dětem, které jsou jedinou představitelnou cílovou skupinou téhle stupidity. Hvězdičku uděluji za všechny scény, ve kterých není sweetheart Lindsay. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Po první půlce, která je tak neuvěřitelně plochá, pitomá, nezábavná a dokonce i nedějová (už ani naší hrdince nikdo neháže klacky pod nohy a vše ji krásně vychází), naštěstí přijde opilý rocker a s ním i troška zábavy a otevře se tak cesta k závěrečné půlhodince, která místy dokáže i pobavit. Jediným plusem celého filmu je tak Lindsay Lohan, která působí neuvěřitelně pozitivním a sebevědomým dojmem a dokazuje, že má budoucnost i v jiném žánru než jsou stupidní komedie pro teenagery. Sice zatím tento trend nezměnila, ale snad to jednou přijde. První hvězdička je pro ní a půlka druhé je pro toho rockera, co šlape Shakespearovi na paty... [květen 2006] ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Až príliš nudná komédia sladkokyslej Lindsay. Síce si zaspievala pár pesničiek, zaklamala ako sa na správnu teenagerku patrí, dostala sa do sporu s Megan Fox (môj druhý film s touto herečkou, ktorý som videl po Transformers), no nakoniec ako inak sa jej všetko podarilo ako chcela a rozprávka je na konci... Iste, veď máme radi niekedy takéto flash story, ale táto je veľmi slabučká. ()

darwin odpad!

všechny recenze uživatele

CoaTDQ je neuvěřitelně hloupý, trapný a zcela nevtipný film. Nesnáším tyhle břečky pro holky, a tento plyšový zvratek je ještě horší než Mean Girls. Zastávám sexistický názor, že teenagerovské filmy stojí za to jen tehdy, když se netočí vyloženě pro publikum čtrnáctiletých nanynek. Jsou jistí herci, kterým nemohu přijít na jméno. Lindsay Lohan patři k ním. Na obrazovce vypadá přesvědčivě asi jako Tara Reid v roli mikrobioložky nebo Steven Seagal v roli paleontologa. Na celém "filmu" jsem našel pouze dva pozitiva: stále půvabnou Glenne Headly a fešného Eli Marienthala (znalci vědí, kterou rolí se proslavil). :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama