Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

adams89 

všechny recenze uživatele

Film je pro mně dost velkým zklamáním, od tvůrců Deníku princezny jsem čekal daleko víc než bylo tohle. Ale ono už vlastně z názvu filmu vyplývá, že nepůjde o něco extra. Asi i také byl natočen spíše pro dívčí publikum, protože co se týče kluků, tak ty může zaujmout možná tak herečka Lindslay Lohen. Slušelo jí to snad v každém kostýmu, co na sobě vystřídala, a že jich tedy nebylo málo. Ještě větší sexy image ale měla záporačka Megan Fox! Jinak, tohle je jedna z nejnudnějších a nejméně vtipných komedií, co jsem kdy viděl. Už teď si můžu být jistý, že jsem ji viděl jednou a také naposled.30% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Teenager středoškolská Disneyovka z dob, kdy Lindsay Lohan dávala před kokainem přednost souboji o královnu školních lavic s Anadou Bynes a Megan Fox ještě nebyla hlavní hrdinkou mokrých snů většiny mužské populace. Bohužel tyto léta a komedie podobného střihu měly jednu vadu na kráse, kterou byla jejich jednotvárnost. Králem byl ten, kdo dokázal vystoupit z šedi stejnosti a to se Saře Sugarman nepodařilo ani v nejmenším….dalo by se říci, že spíše naopak. ()

Reklama

delaware odpad!

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že horší teenagerovský film než High School Musical přijít nemůže. Omyl. Tohle se Lindsay vážně vůbec nepovedlo... Nemám totiž jediný nápad, co na Zpovědi vyzdvihnout nebo pochválit, a to se mi stává opravdu jen zřídkakdy, protože se u filmů snažím hledat spíš klady než zápory. Ale tentokrát snad vím jistě i o několika "černě hodnocených" filmech tady na csfd.cz, které rozhodně dosahují vyšší kvality. ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Takového amerického patosu dohromady je moc i pro otrlého diváka. Ale teenky budou skákat nadšením a hrát si na Lindsay Lohan a Megan Fox. Už vidim ty blogísky zvěčňující tenhle patetický patok jako nejlepší film všech dob. Už vidím ty komenty na lide.cz, v kolonce nejoblíbenější kniha: kNíŽky? fUj, bLé. Já PřEcE nEČtU...a Zpověď královny střední školy je nejlepší filmísek! Hm...nasrat. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já jako vydržím dost, jsem tolerantní a hlavně mám rád alternativní přístup k filmové tvorbě. Ale toto je moc. Vytvořit surrealistickou komedii pro dvanáctileté děti, to chce koule, a musí je mít jak filmaři, tak i diváci. A takových, kteří v tomto žánru ocení rozevlátý přístup k věci, bude určitě minimum. Je to magořina a úplně zbytečně. Nepochopil jsem nic, možnosti jsem myslím vyčerpal. 30% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama