Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

lesotho 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že zvládnu zkouknout spoustu amerických kravin, ale tohle mi dalo zabrat. Ještě štěstí, že jsem během toho mohla být na netu, páč dívat se na to pořádně, tak bych si asi musela vystřelit mozek. O tomhle filmu se nedá říct, ani že je průměrný. A že by herecké výkony byly zářivé, o tom taky pochybuju. Vlastně ani moc nechápu, co lidé vidí na té megan fox, další (jen) hezká holka, ale na mě až moc vyumělkovaná. No prostě od začátku dokonce podprůměrná teenegerová "komedie". Jestli já nejsem s tou jednou hvězdičkou moc shovívavá... ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Klasické téma teenagerů, kdy je parta kamarádek neskutečně zblázněná do zpěváka / kapely. A co se teprve bude dít, když bude příležitost zajít na jejich koncert a svého idola spatřit na vlastní oči? Puberťáci tohle okolo sebe vidí poměrně pravidelně, ve filmu jsem však tohle spatřil poprvé. Takže mi ta praštěnost hlavních postav, dívčí rivalita a občasná absurdita chování i děje nepřišla příliš divná. Ano, je to jednoduchý film spíše pro holky okolo patnáctky se spoustou ideálů, ale s očekáváním nenáročné oddychovky předem rozhodně nepobouří. ()

Reklama

delaware odpad!

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že horší teenagerovský film než High School Musical přijít nemůže. Omyl. Tohle se Lindsay vážně vůbec nepovedlo... Nemám totiž jediný nápad, co na Zpovědi vyzdvihnout nebo pochválit, a to se mi stává opravdu jen zřídkakdy, protože se u filmů snažím hledat spíš klady než zápory. Ale tentokrát snad vím jistě i o několika "černě hodnocených" filmech tady na csfd.cz, které rozhodně dosahují vyšší kvality. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mary (Lindsay Lohan) se přestěhuje se svojí matkou z centra New Yorku do jakéhosi zapadákova v New Jersey. A to přece Mary, velká městská holka nemůže jen tak přenést přes srdce. Hned si najde kamarádku, se kterou sdílí lásku k rockové skupině SidArthur a znepřátelí třídní krásku z bohaté rodiny. A když se SidArthur rozpadají, a mají mít poslední koncert, navzdory všem nástrahám se Mary vydává do víru New Yorku za svým oblíbeným zpěvákem ... Vzhledem k tomu, že asi nejsem tou pravou cílovou skupinou pro tento film, je mé hodnocení kapku nižší. Naivní scénář, naivní hloupé dialogy, snad jen ta hudba je docela cool. Nu což, pokud vám je něco mezí 12 až 15, tak se vám to bude líbit. Snad... ()

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Dodnes z mně neznámých důvodů zhlédnuto do konce. A doopravdy nevím, jak se mám dále vyjádřit. Alespoň to zkusím: Naivní, prkenné, hloupé, nadbytečné. Celý štáb včetně herců by měl sám sobě uštědřit pár facek, zamyslet se nad sebou a příště nic takového netočit. Onu jednu pouhou hvězdičku uděluji za pár pomyslně stinných momentů... A zdůrazňuji! Moc takových jsem vážně nenapočítala. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama