Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti teenagerovským filmům, ráda si u nich občas odpočinu, ale tenhle se fakt nepovedl. Je to taková podivná směsice bez pořádného příběhu, ve které byste alespoň jeden povedený vtip velmi těžko hledali. Zjevná je tu také snaha o ozvláštnění pomocí jakýchsi snových scén, kde si hrdinka představuje, jak to bude všechno krásné.. Není asi nutné podotýkat, že tyto scény už tak mizernému filmu příliš nepomáhají. ()

darwin odpad!

všechny recenze uživatele

CoaTDQ je neuvěřitelně hloupý, trapný a zcela nevtipný film. Nesnáším tyhle břečky pro holky, a tento plyšový zvratek je ještě horší než Mean Girls. Zastávám sexistický názor, že teenagerovské filmy stojí za to jen tehdy, když se netočí vyloženě pro publikum čtrnáctiletých nanynek. Jsou jistí herci, kterým nemohu přijít na jméno. Lindsay Lohan patři k ním. Na obrazovce vypadá přesvědčivě asi jako Tara Reid v roli mikrobioložky nebo Steven Seagal v roli paleontologa. Na celém "filmu" jsem našel pouze dva pozitiva: stále půvabnou Glenne Headly a fešného Eli Marienthala (znalci vědí, kterou rolí se proslavil). :) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měla ráda, když jsem byla mladší. Viděla jsem ho nesčetněkrát a tak jsem si ho po té dlouhé době ráda připomněla. Zjistila jsem, jak je vlastně role Lindsay Lohan otravná, snad poprvé za to sledování, co jsem ten film viděla mi přišla opravdu nesnesitelná. Pořád ale je to vcelku zábavná podívaná, která je zakončená skvělým hudebním vystoupením v podání právě Lindsay. Musím říct, že Lindsay je škoda, kdyby nespadla na samé dno, možná by to dotáhla někam dál. Není to nejhorší film, je to dobrý, místy vtipné, ale bohužel taky trochu hloupoučké. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Typický americký príbeh z prostredia strednej školy - tam kam zapadla napr. aj Hillary Duff. Keby ste si komédiu pustili na posledných 5-tich minútach mali by ste o všetkom prehľad, čo sa stalo, čo nie, o čom to je, čo sa tu robí, ktoje Lindsay. Kto je Lindsay? Asi ďaľšia hviezdička zo série High School Musical, ktorá našla svoju životnú šancu stať sa speváčkou. Ani tá Megan Fox nepoteší, ktorá je tu mimochodom odporná - či už svojím charakterom (tak to asi zahrala dobre) alebo svojím výrazom vôbec. Nechápem ako ona nemohla využiť niečo zo svojej krásy, aby ten film stál vôbec za niečo. Ach, idem si pustiť Zaca Efrona. 2/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když se náhodou něco povede, hned další tři scény to zašlapou do prachu země. Hodně přetřásaný námět, hodně průměrné zpracování, hodně zvláštní jednání řady postav. A Lindsay v době, kdy ještě měla své místečko na slunci. Dnes je dávno všechno jinak. Každopádně u podobně laděných filmů vždycky záleží hodně na brýlích, které nám život posadil na nos. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama