Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 2079, planeta Země. Již deset let zuří válka lidí proti mimozemšťanům, útočícím na města, chráněná silnými elektromagnetickými póly. Pohyb každého člověka je přísně střežen, aby se zabránilo proniknutí vetřelců. Vědce Spencera Olhama, jehož výzkum může vést k jejich porážce, zatkne tajná policie, protože se prý stal tajnou zbraní cizinců a má v těle ukrytou bombu. Spencerovi se ale podaří uniknout do podzemí a musí všechny přesvědčit, že je pořád člověk, a zachránit lidstvo před zkázou. Dokáže ale přesvědčit sám sebe? (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Richie666 

všechny recenze uživatele

V povídce je to přece jenom jinak. Film se zbytečně zvrhnul v naháněcí akci na úkor psychologického pozadí, které u Dickovy předlohy hraje dost podstatnou roli. Takže místo tísnivého pocitu někde v záhlaví se střílí, "zradu" vyřešíme nechtěnou vraždou, než abychom dál hledali pravdu a pointa přijde vyhonit do extrému, protože už nic jiného nezbývá... Přesto mě to zas tak nezklamalo, každý takový pokus mě spíš potěší :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Některé povídky by asi možná neměli převádět do celovečerních filmů. I od známých a uznávaných jmen. Druhé Total Recall se prostě nepovede vždy. Pointa dost slabá na to, aby ustála celovečerák. Docela beru, když se příběh a jeho postavy chovají nelogicky (rozuměj jinak, než bych se v dané chvíli za/choval já nebo většina lidí co znám), ale když postavy svým chováním a činy popírají vlastní univerzum a nastavené parametry a pravidla příběhu, ba dokonce popřou něco, co je ve filmu výslovně řečeno (zde SPOILER: pravidla fungování a spuštění oné mimozemské bomby KONEC SPOILERU), tak to už je hodně dost špatné. Ten konec je jedna velká komedie, samospasitelná a samožerná, celý film posílá do prdele. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Asi tak posledních 10 minut už jsem se u toho dost nudil a spíš jsem myslel na to, kolik tomu zde udělim hvězdiček. No byl jsem rozhodnutej, že dám 2, ale úplnej konec mě překvapil a to hned 2× během asi 1 minuty, takže nakonec dávám 3. Ale jsou to spíš slabší 3 hvězdičky... Jinak hodně mi to připomínalo Blade runnera. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová akční sci fi honička. Svěží akční scifi na výborný námět. Rychlý vstup do děje. Nenápadité přestřelky a honičky nepotěší, ale ani nenudí, pravda, poněkud zdržují, ale u tohoto žánru je holt musíme tolerovat. Kromě toho ve filmu téměř nic jiného není. Výborný překvapivý konec dodává filmu až áčkovský rozměr, ale nepleťme se, je to slušné poctivé spolehlivé béčko. Jenom ten Gary Sinise se mi prostě fyzicky nelíbí. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Napínavě natočené scifi řešící tu typickou Dickovskou otázku vlastní identity a spiknutí. Levné a málo detailní kulisy a scény tomu trochu škodí a pár nedořešených momentů tomu taky zrovna neprospívá, ale naproti tomu je to velmi napínavě natočené, se sympatickým hrdinou a hlavně člověk čeká ten Dickovský zvrat, ale těch možností je tu několik a dokonce ani před úplným závěrem se nedá přesně odhadnout jak to s tou identitou nakonec je, takže to je velké plus, přinejmenším pro lidi, co se dívají na příběh spíš než na kulisy. :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie začalo v Runing Springs, Kalifornia, kde napríklad vytvorili kulisy kozmického lietadla. Ďalej sa natáčalo v Los Angeles. (Greenpeacak)
  • V úvodní scéně doprovázené vysvětlujícím monologem je použit úryvek z filmu Hvězdná pěchota (1997). (Cobur)

Reklama

Reklama