Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stárnoucí Nick Wells žije dvojím životem. V jednom je spořádaným občanem, majitelem vyhlášeného jazzového klubu NYC v Montrealu, v druhém zkušeným kasařem, který se po úspěšné a dlouhé kariéře chystá pověsit lupičské řemeslo na hřebík. Dávný přítel, překupník Max, mu nabídne kšeft za čtyři miliony dolarů. Přestože si s Jackem Tellerem, mladíkem, který akci vymyslel, Nick příliš do oka nepadne, rozhodne se do toho jít. Mají proniknout do montrealské celnice, kde je Jack nočním uklízečem. V trezoru je tam ukryto vzácné zlaté žezlo, které bylo v roce 1661 vyrobeno pro francouzskou královnu. Společně se pustí do příprav. Přítel Burt Nicka varuje, že se Max zapletl s obávaným bossem Salidou, kterému dluží peníze. Mladík se přizná, že za žezlo dostane třicet milionů. Nick chce akci zrušit, ale pak si to právě kvůli Maxovi rozmyslí. Přestože celníci zjistí skutečnou hodnotu starožitnosti a posílí bezpečnostní opatření, rozhodne se dvojice v akci pokračovat. Zatímco Jack likviduje pomocí laptopu bezpečnostní zajištění včetně kamer, Nick otevře trezor a žezla se zmocní. Jack je však odhalen starým hlídačem, který ho zavře v jedné z místností a pak se vydá za Nickem. Donutí ho, aby mu ukradenou věc dal a sundal si kuklu, aby se jeho obličej ocitl na nahrávce bezpečnostních kamer. Vypukne poplach a Jack se hravě jako retardovaný Brian dostává z budovy. I Nick má v rukávu pár překvapení, které mu pomohou uniknout, a Jackovi způsobí řadu nepříjemností... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro zrovna môj obľúbený herec nieje, ale keď sa tam primieša Ed Notron a podniknú spolu ničo veľmi zaujímavé tak prečo nie?Postupne som si De Nira obľúbil a časom mi aj dokázal, že je to jednoducho pán herec.Ed Norton vôbec nezaostával a postihnutého upratovača zahral skvelo.Film ma super tempo, skvelých hercov a výborné napínavé finále. 80% - 4* ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Filmy o zlodejoch veľmi nemusím a tento veľmi nevybočoval zo slabého podpriemeru. Začiatok ešte sľubný. Dával som tomu šancu, lenže nič sa po celú tu dobu nedialo. Klasický miliónkrát prehratý scenár. Malá skupina sa pripravuje na lúpež. Pár minút pred koncom ukradnú svoj poklad, stane sa "nečakaný" zvrat v deji a tým to hasne. Celkovo je film strašne nudný, klíšovitý a aj dosť nezáživný. Ani hviezdne herecké obsadenie to nezachráni. ()

Reklama

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Herecká sestava je fajn, šlape tak jak by měla, ale režijně je to příliš vlažné. Vlastně i dějová kostra je bez dechu, měli jen trošku rozšířit vlastnosti a vůbec celkově popustit uzdu základním postavám Nortona a Brandona, za to De Nirova postava se na styl filmu rozvijí až moc. Potenciál film neztrácí, ale vůbec, ale vůbec ho nevyužívá, místy se nic nehýbe. Zklamání na plné čáře. -3/10- ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $68miliónovTržby USA $71,107,711Tržby Celosvetovo $113,579,918║ Filmov o zlodejoch a takej vzájomnej nevraživosti medzi nimi tu už bolo dosť a v omnoho lepšej kvalite. Tu nepomôže ani kvalitné herecké obsadenie De Niro-Norton-Brando k tomu aby to mohlo byť viac než stráviteľný priemer, ktorý dohromady nemá čo zvláštne ponúknuť. K tomu tu je dosť podradná kamera(Rob Hahn), ktorá niekedy sníma doslova do prázdna, miesta kde sa nič nehýbe, prípadne objekty nulového výzoru, doslova nič nehovoriace obrázky, z čoho som bol v miernom šoku, že takéto zábery vôbec dokážu dať do filmu, a potom sa ani nečudujem že ten kameraman nedostáva ani moc ponúk, od tohto filmu robil už len na Stepfordských paničkách(2004) a ako vieme tie tiež nedopadli moc úspešne. /55%/ ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Chytry ovsem nikterak napadny a zazivny film. Vsechno filmarsky slape jak ma, herci jsou slusni, pribeh postupem casu nabira na obratkach a vsichni ocekavame zaverecne rozuzleni. Ovsem je to tak nejak vsechno fadni, nicim neprekvapujici, coz stahava tenhle film do prumernosti, kam si myslim, ze rozhodne nepatri. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Hacker hraje ve svém suterénu počítačovou hru Quake III: Arena od id Software. (Satan)

Reklama

Reklama