Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stárnoucí Nick Wells žije dvojím životem. V jednom je spořádaným občanem, majitelem vyhlášeného jazzového klubu NYC v Montrealu, v druhém zkušeným kasařem, který se po úspěšné a dlouhé kariéře chystá pověsit lupičské řemeslo na hřebík. Dávný přítel, překupník Max, mu nabídne kšeft za čtyři miliony dolarů. Přestože si s Jackem Tellerem, mladíkem, který akci vymyslel, Nick příliš do oka nepadne, rozhodne se do toho jít. Mají proniknout do montrealské celnice, kde je Jack nočním uklízečem. V trezoru je tam ukryto vzácné zlaté žezlo, které bylo v roce 1661 vyrobeno pro francouzskou královnu. Společně se pustí do příprav. Přítel Burt Nicka varuje, že se Max zapletl s obávaným bossem Salidou, kterému dluží peníze. Mladík se přizná, že za žezlo dostane třicet milionů. Nick chce akci zrušit, ale pak si to právě kvůli Maxovi rozmyslí. Přestože celníci zjistí skutečnou hodnotu starožitnosti a posílí bezpečnostní opatření, rozhodne se dvojice v akci pokračovat. Zatímco Jack likviduje pomocí laptopu bezpečnostní zajištění včetně kamer, Nick otevře trezor a žezla se zmocní. Jack je však odhalen starým hlídačem, který ho zavře v jedné z místností a pak se vydá za Nickem. Donutí ho, aby mu ukradenou věc dal a sundal si kuklu, aby se jeho obličej ocitl na nahrávce bezpečnostních kamer. Vypukne poplach a Jack se hravě jako retardovaný Brian dostává z budovy. I Nick má v rukávu pár překvapení, které mu pomohou uniknout, a Jackovi způsobí řadu nepříjemností... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vyvedená zlodějíčkovská kriminálka, které vládne duo De Niro a Norton (přece jen Marlon Brando tady vůbec nemusel být a pohled na něj není kdoví jak příjemný). Určitě mi z filmu vždy vytane postava dementního pomocníčka, kterého si jako za své alter ego vybral Edward Norton. PS: Určitě nemusím zmiňovat kdo ze zmiňovaných zlodějíčku koho převeze. 60% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Znuděná brajglovina. Dle obsazení to vypadalo na pecku, ale vylezl z toho táhlej thriller s nevýrazným scénářem, nulovým dějem a děsnou hudbou jenž nudila i mé uši. Film z roku 2001 působí vizuálem na začátek 90let. Posledních deset minut nezachrání tu hodinu padesát nudnýho utrpení, kdy jsem myslel, že to nerozdejchám a byl sem ready s odpadem. Navíc nevim jestli to bylo formátem videa nebo čim, ale zvuk mi přišel nevyváženej..když se mluvilo musel jsem to dávat nahlas a najednou rána, jak kdyby mi v pokoji bouchla atomovka. Zvukový efekty volume 520% wtf. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Prošedivělý De Niro, 200kilový Brando a fantastický Norton. To je herecké obsazení zlodějského filmu, který první třetinu nudí k smrti, druhou člověka pomalu vrací mezi živé a v poslední třetině příjemně pobaví a překvapí. Když je Norton na scéně jedná se pětihvězdičkový koncert. Je však jasné, že tam nemůže být dvě hodiny v kuse. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Filmy o zlodejoch veľmi nemusím a tento veľmi nevybočoval zo slabého podpriemeru. Začiatok ešte sľubný. Dával som tomu šancu, lenže nič sa po celú tu dobu nedialo. Klasický miliónkrát prehratý scenár. Malá skupina sa pripravuje na lúpež. Pár minút pred koncom ukradnú svoj poklad, stane sa "nečakaný" zvrat v deji a tým to hasne. Celkovo je film strašne nudný, klíšovitý a aj dosť nezáživný. Ani hviezdne herecké obsadenie to nezachráni. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Oproti mym původnim předpokladům mě Score o dvě hodiny života neokrad. Přece jenom zlodějský snímky moc nemusim a na tenhle jsem koukal jen kvůli hereckýmu obsazení. De Niro mě výjimečně nijak zvlášť nenadchnul, mnohem lepší se mi zdál Edward Norton v roli zloděje a mentálně postiženýho uklízeče. Dokud nepřišla závěrečná půl hodinka s pěkně vymyšlenou i natoučenou vykrádácí scénou a slušnym koncem, byl jsem přesvědčenej o dvou hvězdách. Nakonec přidávám třetí hvězdu, ale jednou vidět bohatě stačí. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Hacker hraje ve svém suterénu počítačovou hru Quake III: Arena od id Software. (Satan)
  • Jedná se o jediný film, ve kterém stojí tváří v tvář Marlon Brando a Robert De Niro. Oba v minulosti hráli tutéž postavu - Dona Vita Corleona v mafiánské trilogii Kmotr. (Satan)

Reklama

Reklama